Popolnoma nov in še bolj dinamičen BMW X4
BMW X4, 16. februar 2018 ob 07:35 BMW X4 je dobil naslednika. S tem BMW-jev srednje velik športnoterenski kupe stopa v korak z novim X3, iz katerega izhaja. V primerjavi s predhodnikom ga odlikuje še bolj dinamičen videz.
16
 • Druga generacija modela X4
 • Prenovljena podoba in tehnika od brata X3
 • Izglasujte Slovenski avto leta 2018
  18. november 2017 ob 15:01 Leto je naokoli, znova je prišel čas, da določimo, kateri izmed avtomobilov, ki so v poslavljajočem se letu zapeljali na slovenske ceste, si zasluži lovoriko slovenski avto leta 2018.
  Najmočnejši BMW M3 do zdaj
  7
  8. november 2017 ob 13:29 Bavarci so predstavili nekoliko bolj nabrito različico modela M3. Ta nosi oznako CS ter več moči in manj kilogramov od “običajne” izvedbe.
  Nova bavarska zverina, prvič s štirikolesnim pogonom
  16
  22. avgust 2017 ob 07:24 Bavarci so razkrili najnovejšo generacijo športne limuzine z oznako M5. Ta zmore okroglih 600 "konjev" in je prvič opremljena s štirikolesnim pogonom.
  V znamenju modro-belega vijaka
  7
  13. avgust 2017 ob 08:03 Veliko avtomobilskih tovarn proizvaja tudi letala ali pa ima vsaj nekaj letalskega izročila. Takšna je tudi bavarska tovarna BMW, ki je bila ustanovljena kot tovarna letalskih motorjev.
  Bomo v Frankfurtu videli tudi električni BMW serije 3?
  12
  30. junij 2017 ob 07:20 Glasno napovedan prihod prvega Teslovega modela za široke množice naj bi tudi Bavarce spodbudil k razvoju popolnoma električne različice modela serije 3. To naj bi predstavili že septembra v ...
  Novi BMW X3 je rojen
  3
  27. junij 2017 ob 13:17 BMW je v Spartanburgu v ZDA, kjer nastajajo tudi modeli X4, X5 in X6, razkril tretjo generacijo športnega terenskega avtomobila X3. Ta je večji, lažji in varnejši od svojega predhodnika.
  Magna Steyr bo izdelovala tudi hibridni BMW serije 5 Magna Steyr v bližnjem Gradcu izdeluje vse več modelov.
  22
  Veliki bavarski GT je preskočil razred BMW serije 5 gran turismo je dobil naslednika, ki pa bo po novem nosil oznako serije 6 GT. Ta je daljši, nižji in prostornejši od predhodnika. BMW serije 5 GT ne spada med uspešnejše bavarske modele.
  19
  To je koncept, ki napoveduje novi BMW serije 8 BMW je razkril koncept velikega kupeja, ki bo ena izmed glavnih zvezd prestižnega avtomobilskega dogodka Concorso d’Eleganza Villa d’Este ob Comskem jezeru.
  17
  Novi BMW M5 bo imel štirikolesni pogon in pogon na zadnji kolesi Novi BMW M5 bo opremljen s štirikolesnim pogonom, ki bo ponujal tudi možnost pogona izključno na zadnji kolesi.
  4
  Kozmetična osvežitev serije 1 in serije 2 BMW je prenovil modele serije 1 in 2. Obema je namenil rahlo osvežitev zunanjosti in malo bolj opazno prenovo notranjosti.
  12
  Intel in BMW predstavila avtomobil s tehnologijami za avtonomno vožnjo Intel in BMW sta v Silicijevi dolini v Kaliforniji predstavila prvi primerek serije 7 s tehnologijami za avtonomno vožnjo ter napovedala začetek testnih voženj.
  5
  Štiri turbine za najmočnejšo dizelsko petico BMW je razkril vrh dizelske ponudbe za novo petico. Za oznako 550d xDrive se skriva trilitrski šestvaljnik, ki s pomočjo štirih turbin razvije 294 kilovatov oziroma okroglih 400 "konjev".
  25
  Čas je za novo karavansko petico Potem ko so novembra predstavili limuzinsko izvedbo serije 5 sedme generacije, ki je že na voljo tudi pri nas, so Bavarci zdaj razkrili še njeno karavansko različico.
  12
  Test Avtomobilnost: BMW 225xe active tourer - enoprostorec na elektriko in bencin Ne moremo vam reči, da pozabite na klasične črne športne limuzine, kajti če si to želite, vam BMW še vedno z veseljem ustreže. A vendar je pred nami BMW nove dobe!
  4
  Elektrifikaciji se ne bo izognil niti sloviti "M" Šef BMW-jevega športnega oddelka M je napovedal elektrifikacijo tudi za najbolj športne bavarske modele. Začelo se bo s hibridi, sledili bodo tudi povsem električni modeli z oznako M.
  38
  BMW i3 bo kljub slabi prodaji dobil naslednika Čeprav je BMW od leta 2013 prodal le nekaj več kot 60.000 primerkov električnega modela i3, ne bo vrgel puške v koruzo in bo zasnoval njegovega naslednika.
  35
  BMW skupaj z Intelom in Mobileyjem čez pet let začenja novo zgodbo Pri BMW-ju so v sodelovanju s podjetjema Intel in Mobileye napovedali, da bodo skupaj do leta 2021 na ceste postavili popolnoma avtonomna vozila.
  10
  Mini in Rolls-Royce pripravljena na avtonomno prihodnost Pri znamkah Mini in Rolls-Royce, ki sta del skupine BMW, se pospešeno pripravljajo na bližnjo prihodnost, ko bodo na ceste zapeljala prva povsem avtonomna serijska vozila.
  6
  Izbor
  ANKETA - platišča

  Ali za zimo na vozilu uporabljate jeklena ali lita platišča?

  Jeklena.
  Lita.
  Arhiv
  Kazalo