Električnih avtomobilov trenutno ni mogoče proizvajati z dobičkom
Sergio Marchionne o električnih avtomobilih, 13. oktober 2017 ob 15:18 Veliki šef skupine Fiat Chrysler Sergio Marchionne trdi, da električnih avtomobilov trenutno ni mogoče proizvajati z dobičkom.
28
 • Proizvodnja električnih avtomobilov ne prinaša dobička
 • Sergio Marchionne bi se osredotočil na hibride
 • Cinquecentov vzornik je star šest desetletij
  8
  19. julij 2017 ob 07:44 V fiatu cinquecento veliko Slovencev vidi naslednika fiata 600, ki smo ga pri nas bolje poznali kot zastavo 750 oziroma fička, a to ne drži.
  Abarth 595 turismo: razum je pri tem povsem nepomemben!
  6
  25. oktober 2016 ob 12:33 Zgodovina nas je naučila, da si ljudje ne želimo samo mobilnosti, ampak tudi zabave med avtomobilnostjo.
  Fiat Chrysler Automobiles nagrajuje hekerje
  6
  21. julij 2016 ob 06:14 Pri Fiat Chrysler Automobiles (FCA) so napovedali poseben program nagrajevanja računalniških hekerjev, ki bodo odkrili morebitne napake oziroma slabosti v programski opremi njihovih avtomobilov.
  Fiat Chrysler bi utegnil predstaviti tekmeca Teslinemu modelu 3
  21
  20. april 2016 ob 06:05 Pri Tesli Motors so od predstavitve na začetku aprila do zdaj prejeli že več kot 400.000 prednaročil za svoj najmanjši in najcenejši avtomobil, model 3. Navdušenja niso spregledali drugi ...
  Fiat tipo ponuja klasiko v sodobni podobi
  7
  23. marec 2016 ob 19:16 Kljub temu, da triprostorske limuzine na slovenskem trgu niso zelo iskano blago, Fiat pošilja v boj za dodatne kupce novo limuzino z že znanim imenom tipo.
  Abarth – strup iz male stekleničke
  7
  28. januar 2016 ob 21:46 Ljubitelji malih dinamičnih športnikov, si lahko odslej v Sloveniji izberejo tudi zmogljivega malčka, ki se ponaša z legendarnim znakom Abarth.
  Fiat 500 sledi tradiciji Fiat 500 je dokaz, da je mogoče uspešno združiti tradicijo z novimi tehnologijami in ob dobro zasnovani trženjski zgodbi osvojiti nove generacije kupcev.
  3
  Fiat predstavil sorodnika mazde MX-5 124 spider Vodja koncerna Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Sergio Marchionne je že marca letos na avtomobilskem salonu v Ženevi novinarjem napovedal prihod Fiatove različice roadsterja 124 spider, ki je narejen ...
  6
  Doblo se spogleduje z zahtevnimi družinami Fiat pošilja tudi na slovenski trg četrto generacijo modela doblo, ki se čedalje bolj prilagaja potrebam vsakodnevne družinske uporabe.
  13
  Nova Fiatova limuzina bo tipo Pri Fiatu so končno razkrili ime svoje nove limuzine. Ime ji ne bo egea, pač pa tipo, ki je znano ime iz Fiatove zgodovine.
  10
  Ko študent na rajžo gre … s fiatom. Tudi študentje Univerze v Ljubljani bodo lahko odslej uporabljali Fiatova vozila v okviru projekta "Fiat Likes U" ali povedano malce bolj po domače … "Fiat ma vas rad".
  1
  Novomeški twingo četrti po prodaji v Evropi V prvih petih mesecih letošnjega leta so evropski kupci v segmentu malih vozil pokupili največ fiatov 500, sledita fiat panda in volkswagen up.
  27
  Fiat na modelu 500 naredil 1.800 sprememb 4. julij je bil z zlatimi črkami zapisan v zgodovino italijanske avtomobilske industrije.
  2
  Aegea bo novo ime v Fiatovi ponudbi Fiat je na avtomobilskem salonu v Istanbulu predstavil novo triprostorsko limuzino aegea, ki bo novembra na prodaj v Turčiji, kasneje pa tudi na drugih trgih.
  4
  Marchionne o direktorju Tesle: "Navdušen sem" Direktor Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Sergio Marchionne je eden najbolj vplivnih mož v avtomobilski industriji in zelo uspešen poslovnež.
  6
  Fiat predstavlja četrto generacijo dobloja Fiatov dostavnik Doblo Cargo in potniški Doblo po nekaj letih dobivata osveženo zunanjo podobo, nove motorje in spremembe v notranjosti.
  1
  “Menim, da bi morali uzakoniti samo rdeče in rumene avtomobile!” Tokratna Avtomobilnost bo barvita, slikar in psiholog sta namreč strokovno pojasnila, da barvitost namesto sivine prinese tudi višjo cestno varnost.
  5
  Jernej Kuntner, Alenka Tetičkovič, Jan Bučar hudomušno o laganju policistom Zakaj se Slovenci pred policistom ves čas pretvarjamo, sprenevedamo, mu celo lažemo v obraz? Zakaj je to tako samoumevno in na neki način že skoraj družbeno sprejemljivo?
  6
  Presenetljiva napoved: Znamka Ferrari bo prihodnje leto na prodaj! Iz podjetja Fiat Chrysler Automobiles (FCA) so sporočili, da bo leta 2015 znamka Ferrari na prodaj.
  9
  Izbor
  Anketa - zimske pnevmatike

  Ste že preobuli avto v zimske pnevmatike?

  Da.
  Ne.
  Arhiv
  Kazalo