Jaguar
Električni križanec, ki ga zelo dobro poznajo številni Štajerci
Avtomobilski salon v Ženevi 2018, 23. marec 2018 ob 10:08 Kako bodo električni avtomobili spremenili avtomobilski svet, je ekipi Avtomobilnosti razložil Ian Callum, glavni oblikovalec pri Jaguarju, kjer so predstavili popolnoma električnega križanca i-pace.
1
 • Jaguar je le razkril končno podobo svojega električnega križanca i-pace, ki daje poudarek dizajnu, tehniki, prostornosti.
 • I-pace do stotice potrebuje le 4,6 sekunde in ponuja prostornost na ravni velikih športnih terencev.
 • Električni jaguar se bo napolnil do 80 odstotkov v 45 minutah
  26
  2. februar 2018 ob 06:40 Jaguar bo 1. marca predstavil serijsko izvedbo svojega električnega križanca I-pace in takoj začel sprejemati naročila.
  Premiera s skokom za Guinnessovo knjigo rekordov
  7
  14. julij 2017 ob 15:07 Jaguar je v Londonu razkril svojega novega kompaktnega športnega terenca s spektakularnim akrobatskim skokom, s katerim se je vpisal v Guinnessovo knjigo rekordov.
  Jaguar I-pace bo nastajal pri naših sosedih
  32
  21. november 2016 ob 06:51 Prvi mož družbe Jaguar Land Rover Ralf Speth je za Automotive News Europe potrdil, da bo Jaguarjev električni križanec nastajal v tovarni Magna Steyr v Gradcu.
  Jaguar nove dobe
  20
  18. november 2016 ob 17:06 Jaguar je v Los Angelesu razkril študijo svojega prvega povsem električnega modela.
  Jaguar Land Rover s tehnologijo za samodejno vožnjo zunaj utrjenih poti
  10
  24. julij 2016 ob 08:41 Pri podjetju Jaguar Land Rover so predstavili tehnologijo, ki bi lahko vozilom s pogonom na vsa štiri kolesa (4x4) omogočila samodejno vožnjo po neutrjeni podlagi - blatu, snegu, pesku in vodi.
  Jaguar XF: Igra čustev
  4
  13. januar 2016 ob 11:06 Jaguar je v modelski ofenzivi. To smo že večkrat omenili in jaguar XF to dejstvo samo še potrjuje.
  Alfa Romeo bi v formulo 1, Jaguar v formulo E Vodilni podjetja Alfa Romeo Sergio Marchionne je napovedal, da bi se utegnili v formulo 1 vrniti kot tekmec Ferrariju. Pri Jaguarju so medtem potrdili, da se vrača v globalni svet motošporta.
  9
  Jaguar XE 20d - drugi poskus bo uspešnejši Vrnimo se za hip za 14 let, ko je Jaguar predstavil model X-type. Takrat je bil še v Fordovi lasti in je zato X-typa osnoval na osnovi forda mondea.
  12
  Jaguar in Land Rover izbrala Slovaško Iz Jaguarja in Land Roverja (JLR) so uradno sporočili, da so s slovaško vlado dosegli dogovor o gradnji nove tovarne vozil na Slovaškem.
  17
  Jaguar f-pace v temperaturnih skrajnostih Jaguar bo v Frankfurtu predstavil novinca f-pace, s katerim želijo zajeti nov krog zahtevnih kupcev, ki pričakujejo kakovosten in temeljito preizkušen izdelek.
  3
  Jaguar na dirki po Franciji s svojim prvim športnim terencem Jaguar je na začetku leta potrdil prihod prvega športnega terenca, ki so ga poimenovali F-pace. Na prodaj bo šele prihodnje leto.
  4
  Sistem, ki prepozna udarne jame na cestišču Jaguar in Land Rover sta razvila prototipni sistem za prepoznavanje udarnih jam na cestišču.
  15
  Sedež poboža voznika, ko zazna kolesarja Jaguar in Land Rover predstavljata nov varnostni sistem, ki bo v prihodnosti zmanjšal število trkov s kolesarji in motoristi.
  5
  Volvo bo komuniciral s kolesarji Volvo je najavil predstavitev nove kolesarske čelade, ki bo pripomogla k zmanjšanju prometnih nesreč s kolesarji.
  3
  Izbor
  ANKETA - električni avto

  Ali ste že peljali v električnem avtomobilu?

  Da.
  Ne.
  Arhiv
  Kazalo