V Ženevi tudi novi karavanski ceed
Kia ceed sportswagon, 12. marec 2018 ob 07:06 Poleg novega kombilimuzinskega ceeda je Kia v Ženevi pokazala tudi njegovo karavansko različico sportswagon. Zasnovali so jo v Frankfurtu, proizvajali pa jo bodo na Slovaškem.
5
 • Enaka medosna razdalja in večji zadnji previs
 • Prtljažnik v osnovni postavitvi meri 600 litrov
 • Tretja generacija Kiine uspešnice
  20
  17. februar 2018 ob 11:36 Kia je razkrila tretjo generacijo modela ceed, ki se predstavlja s spremenjenim imenom in novo podobo.
  Izglasujte Slovenski avto leta 2018
  18. november 2017 ob 15:01 Leto je naokoli, znova je prišel čas, da določimo, kateri izmed avtomobilov, ki so v poslavljajočem se letu zapeljali na slovenske ceste, si zasluži lovoriko slovenski avto leta 2018.
  To je model, s katerim bo Kia napadla razred malih križancev
  14
  21. junij 2017 ob 15:26 Kia je uradno razkrila svojega novega malega športnega terenca, ki sliši na ime Stonic. Korejci bodo z njim ciljali na vrh tega hitro rastočega razreda. Na trg bo prispel proti koncu letošnjega leta.
  Slovaki so se z reformami avtomobilskega posla lotili čisto drugače kot mi
  54
  8. marec 2017 ob 16:35 Slovaška je za tuje vlagatelje zanimiva zaradi kakovosti proizvodnje in kvalificirane delovne sile, ki je za slovaške razmere nadpovprečno plačana.
  Kako Slovaki v Žilini vsakih 57 sekund izdelajo eno vozilo
  91
  3. marec 2017 ob 06:30 Obiskali smo Žilino, eno izmed treh slovaških mest, kjer izdelujejo avtomobile. Kia je tam izdelala že več kot 2,6 milijona vozil.
  Kia predstavila svoj najatraktivnejši model do zdaj
  20
  9. januar 2017 ob 09:28 Tik pred odprtjem letošnjega avtomobilskega salona v Detroitu je Kia razkrila serijsko različico svoje nove prestižne športne limuzine stinger GT.
  Kia je dopolnila ponudbo osveženega ceeda Čeprav je osveženi ceed že nekaj časa na prodaj tudi na slovenskem trgu, se mu sedaj pridružujejo še bolje opremljene različice in izvedenke GT line.
  Kia sportage vstopa v novo dobo Kia sportage četrte generacije vstopa na evropske trge dobro pripravljena na spopad s tekmeci, ki jih v tem hitro rastočem razredu ne manjka.
  10
  Kia optima tudi kot karavan in priključni hibrid Kia je imela evropsko premiero limuzine D segmenta optime na lanskem avtomobilskem salonu v Frankfurtu.
  28
  Kia niro je bencinsko-električni hibrid Kia je avtomobilski salon v Chicagu izkoristila za uradno predstavitev novega hibridnega križanca nira, ki za pogon uporablja bencinski in električni motor. Niro bo Kiin globalni model.
  3
  Telluride koncept razkriva pri Kii nove oblikovalske in tehnične smernice Kia je v Detroitu predstavila koncept velikega športnega terenca telluride, ki je sestavljen iz delov, natisnjenih s 3D-tiskalnikom.
  17
  Pri Kii predstavili podznamko za avtonomna vozila Drive Wise V Las Vegasu, na Sejmu zabavne elektronike, so pri Kii predstavili novo podznamko Drive Wise, ki je namenjena vozilom z vgrajeno tehnologijo za avtonomno vožnjo.
  10
  Kiin pogled v zeleno in avtonomno prihodnost V Koreji nam je v svoji matični tovarni v Seulu Kia izbranim novinarjem iz vsega sveta predstavila svoje načrte in pogled v prihodnost.
  2
  Kia cee’d: po prenovi se lahko poveže tudi na mestni Wi-Fi Kia je svoj največji prodajni adut cee'd s premišljeno prenovo še bolj ukrojila po najsodobnejših evropskih smernicah.
  17
  Četrta generacija kie sportage Pol leta za sorodnim hyundaijem tucsonom je prišla na vrsto tudi premiera nove, četrte generacije kie sportage. Javnosti bo razkrita na avtomobilskem salonu v Frankfurtu.
  10
  Kia cee'd: modernejši pristop Inženirji in oblikovalci Kie so ob prenovi aktualne generacije cee'da poskrbeli za modernejši pristop, obširnejša je paleta pogonskih agregatov, novosti so tudi pri menjalnikih.
  23
  Hyundaiju in Kii uspel prestop leta Hyundaiju in Kii je uspelo v svoje vrste zvabiti enega glavnih inženirjev pri BMW Alberta Biermanna.
  13
  “Menim, da bi morali uzakoniti samo rdeče in rumene avtomobile!” Tokratna Avtomobilnost bo barvita, slikar in psiholog sta namreč strokovno pojasnila, da barvitost namesto sivine prinese tudi višjo cestno varnost.
  5
  Kia soul EV – za zdaj le opozorilo tekmecem Kia je za svoj prvi svetovni električni avto izbrala soula, kar je nedvomno odlična izbira.
  5
  Izbor
  Anketa - zimske pnevmatike

  Ste že preobuli avto v zimske pnevmatike?

  Da.
  Ne.
  Arhiv
  Kazalo