Mercedes-Benz
Prenova za bolj uživaška modela razreda C
Mercedes-Benz razred C kupe in kabriolet, 22. marec 2018 ob 07:24 Mercedes je pred premiernim nastopom na avtomobilskem salonu v New Yorku pokazal prenovljeni kupe in kabriolet razreda C. Oba prinašata elegantne estetske popravke, novo tehniko in nadgrajeno opremo.
11
 • Estetski popravki in nova tehnika
 • Sprva tri bencinske in ena dizelska različica
 • Mercedes stavi na dizelske priključne hibride
  24
  14. marec 2018 ob 15:16 V Stuttgartu so razvili tehnologijo EQ Power, ki bo na voljo za modele razredov C in E. Z njo želijo med drugim dokazati, da dizelska vozila le niso tako umazana.
  Mercedes-Benz E T 220d: prestižni karavan za zahtevne
  21
  21. februar 2018 ob 06:01 Da bi razumeli, kakšen je današnji največji Mercedesov karavan, se moramo najprej ozreti v njegovo zgodovino.
  Osvežitev za najbolj prodajani mercedes
  11
  19. februar 2018 ob 07:05 Razred C četrte generacije je bil s 415 tisoč prodanimi primerki lani najbolje prodajani Mercedesov model.
  Nova doba za Mercedesov veliki dostavnik
  3
  7. februar 2018 ob 09:00 Mercedes je predstavil tretjo generacijo svojega lahkega dostavnika sprinter. Ta prinaša kup nove tehnologije, obenem pa je prvi model, zasnovan na podlagi nove hišne filozofije adVANce.
  Novi razred A pokazal svoj obraz
  10
  29. januar 2018 ob 09:01 Mercedes bo 2. Februarja v Amsterdamu uradno predstavil četrto generacijo razreda A. Že nekaj dni pred tem pa si lahko ogledamo njegov obraz, ki potrjuje dosedanje domneve.
  Tretje dejanje za prvo kupejevsko limuzino na svetu
  9
  2. december 2017 ob 07:58 Ustanovitelj razreda kupejevskih limuzin se vrača s tretjo generacijo. Znebil se je nepotrebnih robov in dobil nove vrstne šestvaljnike in blag hibridni sklop.
  Vozniki bodo po korakih zaupali samovoznim avtomobilom Avtonomna vožnja bo prihajala korak za korakom, vedno bo neke vrste evolucija, nadgradnja prejšnje tehnologije. Zadnji korak pa bo revolucionaren. V oddaji Avtomobilnost smo se pogovarjali z dr.
  14
  Kako se je Mercedes pobral po polomu razreda A Ob 20. obletnici prevračanja Mercedesovega razreda A na losovem testu je član takratnega Mercedesovega vodstva spregovoril o tistih trenutkih in o reševanju krize brez primere v zgodovini trikrake ...
  15
  Več kot milijon Daimlerjevih vozil na servis zaradi zračnih blazin Daimler bo po svetu vpoklical več kot milijon avtomobilov in športnih terencev zaradi nevarnosti nenamernega sproženja zračnih blazin.
  2
  Robert Lešnik in masaža z vročimi kamni Prebili smo prve kilometre v prenovljenem mercedesu razreda S. Vrteli smo njegov volan in uživali smo na zadnjem desnem sedežu.
  11
  To je Mercedesov cestni avtomobil s tehniko formule 1 Tik pred premiero na avtomobilskem salonu v Frankfurtu je Mercedes svetu pokazal svoj hiperšportni model s tehniko dirkalnika formule 1. Hibridni sklop s turbobencinskim motorjem in štirimi ...
  21
  Glajenje gubic za kupe in kabriolet razreda S Mercedes bo čez nekaj dni v Frankfurtu predstavil prenovljeni kupe razreda S. Tako kot prenovljena limuzina tudi kupe prinaša manjše estetske popravke zunanjosti, nov motor in nove asistenčne ...
  3
  Največja zvezda frankfurtskega salona bo trikraka Veliko je bilo ugibanj, a zdaj je postalo jasno, da bo Mercedes s hiperšportnim modelom, ki je nastal na osnovi dirkalnika formule 1 W06 iz leta 2015, predstavil največjo zvezdo letošnjega ...
  9
  Šest metrov razkošja zgoraj brez Po lanskem ultra luksuznem kupejevskem konceptu Mercedes-Maybach vision 6 je Mercedes letos na dogodku Pebble Beach Concours d'Elegance predstavil njegovo kabrioletsko različico.
  7
  Prenovljeni mercedes razreda S sam zapeljal s proizvodne linije Prvi prenovljeni mercedes razreda S je sam zapeljal s proizvodnega traku.
  5
  Vizija, iz katere se je rodil mercedes CLS Mercedes je že pred 40 let razmišljal o potrebah po zmanjševanju porabe. Odlični dokaz o tem je aerodinamična in varčna študija iz leta 1981.
  5
  Znanje in tehnologije iz tovornjakov v avtomobile Daimler je znan po tem, da uspešno prenaša tehnologijo med različnimi segmenti.
  To je tehnična zasnova Mercedesovega avtomobila presežnikov Mercedes-AMG je na dirki 24 ur Nürburgringa razkril pogonski sklop in podvozje ter s tem ponudil prvo pokušino tega, kar bo ponujal njegov prihajajoči ekstremni avtomobil, hiperšportnik project one.
  10
  Kdo je začetnik avtomobilske varnosti? Poleg varnostnih pasov so varnostna kletka in mečkalna območja verjetno tisti elementi avtomobila, ki še vedno najbolj vplivajo na pasivno varnost voznika in potnikov.
  7
  Izbor
  Anketa - zimske pnevmatike

  Ste že preobuli avto v zimske pnevmatike?

  Da.
  Ne.
  Arhiv
  Kazalo