Nissan
Nissanovi avtonomni copati
Propilot park, 24. januar 2018 ob 08:38 Po samovoznih pisarniških stolih prihajajo avtonomni copati. Gostom so na voljo v tokijskem gostišču.
 • Zanimivost na osnovi tehonlogije propilot
 • Samovozni copati, mizice in blazine
 • Izglasujte Slovenski avto leta 2018
  18. november 2017 ob 15:01 Leto je naokoli, znova je prišel čas, da določimo, kateri izmed avtomobilov, ki so v poslavljajočem se letu zapeljali na slovenske ceste, si zasluži lovoriko slovenski avto leta 2018.
  Bomo kmalu videli Nissanov električni športni terenec?
  7
  28. oktober 2017 ob 07:27 Električni kombilimuzini leaf bi se lahko kmalu pridružil še električni športni terenec.
  Ekofrikom je odklenkalo, elektroavtomobili ne bodo več primerni za samopromocijo
  35
  22. september 2017 ob 06:43 Bili smo na premieri, na kateri je podpredsednik Nissana Danielle Schilazi izrekel prelomne besede: “To ni električni avto!” Direktorjeve besede so seveda zgolj tržniška provokacija, leaf ima seveda ...
  Privlačnejše linije in večji doseg za najbolje prodajani električni avto na svetu
  40
  7. september 2017 ob 05:55 Nissan je predstavil drugo generacijo najbolje prodajanega električnega avtomobila na svetu.
  Nove podrobnosti o drugi generaciji najbolj prodajanega električnega avtomobila
  25
  10. avgust 2017 ob 07:38 Nissan počasi razkriva lastnosti nove generacije električne kombilimuzine leaf. Ta bo približno enako dolg, a nekoliko širši in zmogljivejši od sedanjega modela.
  Pionir med športnimi križanci spet posega po revoluciji
  11
  23. julij 2017 ob 07:17 Nissan qashqai je v začetku letošnjega leta praznoval deset let obstoja.
  Sistem, ki onemogoča uporabo pametnega telefona v avtomobilu Uporaba prenosnega telefona med vožnjo je prepovedana, saj je nevarna. Če vas pri tem dejanju ujamejo možje v modrem, vas to lahko stane 120 evrov.
  6
  Prtljažnik s hrano, pijačo in LCD-zaslonom za pse Vemo, da so za ljubitelje živali hišni ljubljenčki kot člani družine.
  5
  Nissan razvija biogorivne celice Čeprav je v zadnjih letih razvoj tehnologije baterij in hitrega polnjenja izjemno napredoval, je še vedno največja slabost električnih avtomobilov doseg.
  16
  Nissanova tehnologija ProPilot bo že letos omogočila samodejno vožnjo Pri družbi Nissan Motor so objavili, da bo njihov model serena od avgusta letos kot prvi opremljen z Nissanovo tehnologijo za samodejno vožnjo, imenovano ProPilot.
  8
  Nissanov pralni stroj za testiranje vodotesnosti vozil Pri Nissanu imajo v evropskem tehničnem centru povečano različico pomivalnega stroja, v katerega lahko spravijo celo vozilo in ga izpostavijo simulaciji najhujšega naliva dežja.
  2
  Nissanov novi mali križanec je kicks Nissan želi vodilno svetovno vlogo pri prodaji križancev še utrditi. Predstavil je nov globalni model, malega križanca kicksa, ki bo na prodaj na 80 trgih po vsem svetu.
  12
  Rekordno hiter "drift“ z nissanom GT-R nismo Profesionalni drifter Masato Kawabata je uspel postaviti nov hitrostni rekord v drsenju v ovinek in se s tem vpisal v Guinnessovo knjigo rekordov.
  10
  Nissanova navara ukrojena za delo in zabavo Povsem prenovljeni ponudbi tekmecev na trgu poltovornjakov se pridružuje še Nissanov adut navara, ki se želi približati tako poslovnim kot tudi zasebnim uporabnikom.
  1
  Prvi nissan, ki bo v Evropi vozil sam, bo qashqai Iz Nissana so sporočili, da bo qashqai njihov prvi evropski model, pri katerem bodo ponudili sistem, ki bo omogočal samodejno vožnjo.
  10
  Nissan izdelal prvi sedemsedežni bob Nissan je za potrebe reklamnega videospota za model x-trail izdelal prvi sedemsedežni bob na svetu X-trail bobsleigh.
  Renault in Nissan bosta v več fazah do leta 2020 uvedla avtonomna vozila Renault in Nissan, združena v četrto največjo avtomobilsko zvezo, sta napovedala ofenzivo na področju avtonomnih vozil.
  5
  Dosežen pomemben dogovor za stabilnost Renaulta-Nissana Renault je dosegel dogovor z Nissanom in francosko vlado ter tako končal osem mesecev dolgo pogajanje o povišanju državnega deleža in vpliva v zavezništvu Renault-Nissan.
  6
  Infiniti QX30 je novi konkurent nemški premium trojki Pri Infinitiju so na avtomobilskem salonu v Los Angelesu istočasno s salonom v kitajskem Guandžovu razkrili kompaktni športni terenec QX30, ki se bo v Evropi za naklonjenosti kupcev boril z BMW X1, ...
  7
  Izbor
  Anketa - zimske pnevmatike

  Ste že preobuli avto v zimske pnevmatike?

  Da.
  Ne.
  Arhiv
  Kazalo