Renault
Renault-Nissan in Mercedes predstavila nov 1,3-litrski turbobencinski stroj
Plod francosko-japonsko-nemškega znanja, 8. december 2017 ob 12:48 Nov motor z neposrednim vbrizgom goriva je nastal v sodelovanju med francosko-japonsko navezo Renault-Nissan in nemškim Mercedesom. Na voljo bo v treh različicah moči, najprej v Renaultovem scenicu.
21
 • Nov 1,3-litrski turbobencinar
 • Plod sodelovanja med podjetji Renault-Nissan in Mercedes
 • Izglasujte Slovenski avto leta 2018
  18. november 2017 ob 15:01 Leto je naokoli, znova je prišel čas, da določimo, kateri izmed avtomobilov, ki so v poslavljajočem se letu zapeljali na slovenske ceste, si zasluži lovoriko slovenski avto leta 2018.
  Alaskan prihaja v Evropo s prvim postankom v Sloveniji
  4
  1. september 2017 ob 12:13 Renault je v Evropo pripeljal svoj poltovornjak na podlagi nissana navare. V naslednjih dneh ga boste lahko videli tudi na cestah na Gorenjskem, kjer bo potekala mednarodna predstavitev.
  Novo življenje za odslužene baterije električnih avtomobilov
  5
  9. junij 2017 ob 16:50 Eno od glavnih vprašanj glede uporabe električnih avtomobilov z ničelnimi emisijami je, kaj se zgodi z baterijami, ki niso več primerne za uporabo v vozilu. Renault ima odgovor.
  Indijska različica Dusterja katastrofalno na varnostnih testih
  13
  11. maj 2017 ob 07:17 Športni terenec duster, ki ga pri nas poznamo pod Daciino, v Indiji pa ga prodajajo pod Renaultovo znamko, je na testih združenja GlobalNCAP v Indiji dosegel izjemno slab rezultat in ostal brez ...
  Prispela sta nova renaulta scénic in grand scénic na 20-palčnih platiščih
  8
  24. november 2016 ob 11:07 V Slovenijo sta prispela Renaultova nova enoprostorca scénic in grand scénic, pripeljala sta se kar na 20-palčnih platiščih. Na voljo sta z dvema bencinskima in petimi dizelskimi motorji.
  Peugeot in Renault združila športnega terenca in enoprostorca
  4
  12. oktober 2016 ob 06:13 Športni terenci in križanci so v letu 2015 predstavljali 23 odstotkov vse evropske prodaje. V ZDA je delež še večji - 35 odstotkov.
  Razkrit novi, večji megane grandcoupe Pri Renaultu so po petvratnem kombilimuzinskem meganu in karavanskem grandtourju razkrili še tretjo karoserijsko različico, štirivratno limuzino grandcoupe.
  13
  Prenovljeni clio R.S. tudi s slovenskim pridihom Pri Renaultu so po prenovljeni klasični petvratni kombilimuzini clia in karavanskem grandtourju predstavili še osveženega clia GT line s poudarkom na športnih linijah in "popopranega clia R.S., ki ...
  12
  Renault predstavil serijskega alaskana Renualt je predstavil serijski model poltovornjaka (pick-up) alaskana z nosilnostjo ene tone. To bo Renaultov globalni model.
  4
  Prenovili Renaultovega clia, ki ga bodo izdelovali v Revozu 26 let po predstavitvi prvega clia in štiri leta po predstavitvi aktualne, četrte generacije je pripravljen prenovljen model.
  26
  Renault uradno napovedal najmočnejšega twinga iz Revoza Renault je na spletu razkril najmočnejšega twinga GT, ki je nastal s pomočjo strokovnega znanja oddelka Renault Sport Cars.
  13
  Clio R.S. 16 se predstavlja v novi podobi Renault Sport je predstavil prototip clia R.S. 16, odetega v barve dirkalnika F1 ter z vgrajenim najzmogljivejšim Renaultovim motorjem z močjo 275 KM.
  4
  Renault tudi grand scenicu nadel 20-palčna kolesa Po krajšem scenicu, predstavljenem marca v Ženevi, je prišel na vrsto za predstavitev na spletu še večji grand scenic. Tako kot manjši brat ima serijska 20-palčna platišča in videz križanca.
  38
  Renault se želi s talismanom vrniti na vrh Talisman je novinec v Renaultovi ponudbi, ki lahko francoski znamki zagotovi vrnitev med najpomembnejše igralce v razredu D s številnimi kakovostnimi tekmeci.
  16
  Renault razkril novega koleosa Pri Renaultu so pred začetkom mednarodnega avtomobilskega salona v Pekingu na spletu pokazali novega športnega terenca koleosa, s katerim bodo zaokrožili svojo ponudbo v višjem razredu.
  4
  Avtomobilnost 56: Moderna avtoakustika V tokratni Avtomobilnosti se bomo dotaknili dveh pomembnih zgodb: predstavili vam bomo najnovejšo DARS-ovo aplikacijo, ki nam pomaga predvideti potovalne čase in tehnologijo, ki stoji za sodobnimi ...
  Četrti renault scenic briše meje med križanci in enoprostorci Osrednja zvezda Renaultovega razstavnega salona na avtomobilskem salonu v Ženevi je nova, četrta generacija enoprostorca scenica. V Sloveniji bo na prodaj od novembra letos.
  18
  Karavanski megane grandtour se je razgalil Pri Renaultu bodo na avtomobilskem salonu v Ženevi uradno predstavili karavansko različico nove generacije megana, ki se bo pri nas imenovala grandtor. K nam prihaja jeseni.
  15
  Global NCAP je pisal Renaultu zaradi spornega oglasa Pri neprofitni organizaciji Global NCAP, ki deluje znotraj Združenih narodov in se ukvarja z ocenjevanjem varnosti avtomobilov, so zaradi po njihovem mnenju zavajajočega Renaultovega oglasa pisali ...
  5
  Izbor
  Anketa - zimske pnevmatike

  Ste že preobuli avto v zimske pnevmatike?

  Da.
  Ne.
  Arhiv
  Kazalo