Seat ibiza 1.0 TSI style: nadarjena španka
Test nove generacije, 9. marec 2018 ob 07:02 Problematična znamka s španskim imenom, sedežem v Kataloniji in šefi iz Nemčije je končno dobila pravi zagon. Oziroma z drugimi besedami: v Nemčiji so rekli, da je konec šale.
18
 • Ibiza prinaša vse koncernske tehnične novosti
 • Notranjost je prostonejša, kot bi si mislili
 • Izglasujte Slovenski avto leta 2018
  18. november 2017 ob 15:01 Leto je naokoli, znova je prišel čas, da določimo, kateri izmed avtomobilov, ki so v poslavljajočem se letu zapeljali na slovenske ceste, si zasluži lovoriko slovenski avto leta 2018.
  Seat zaradi politične krize v Kataloniji prestavil razkritje imena svojega športnega terenca
  10
  19. oktober 2017 ob 15:00 Španski mediji se v zadnjih tednih posvečajo predvsem politični krizi v Kataloniji.
  Fičko še živi
  37
  6. maj 2017 ob 09:07 Fiat je leta 1955 svetu predstavil fiat 600 in z njim motoriziral Apeninski polotok. Dve leti pozneje ga je z licenco začel izdelovati tudi Seat.
  Peta generacija najuspešnejše španske malčice je razkrita
  10
  1. februar 2017 ob 07:15 Prva ibiza je luč sveta ugledala leta 1984 in v štirih generacijah osvojila več kot 5,4 milijona kupcev. To je bil prvi model, ki je nastal v celoti s španskim znanjem in je oblikoval podobo znamke.
  Euro NCAP: Odlična ocena za giulio, tiguana in ateco
  8
  24. junij 2016 ob 09:24 Neodvisni evropski konzorcij Euro NCAP je na zadnjih preizkusih trčenj preizkusil varnost treh vozil: alfe romeo giulie, volkswagna tiguana in prvega Seatovega športnega terenca, atece.
  Ateca je prvo Seatovo športno terensko vozilo
  7
  12. februar 2016 ob 09:46 Španci so na domačem terenu v Barceloni slab mesec dni pred uradnim javnim razkritjem na avtomobilskem salonu v Ženevi predstavili svoj prvi SUV-model.
  Štiri desetletja razvoja pri Seatu Španska avtomobilska znamka Seat se lahko pohvali z lastnim tehničnim centrom, ki letos praznuje štiri desetletja delovanja in predvsem rasti.
  6
  Italijanski varuhi reda v španskih avtomobilih Italijanski policisti in karabinjerji bodo v naslednjih treh letih prevzeli do štiri tisoč posebej predelanih vozil seat leon španskega izvora, ki bodo tudi dodatno oklepljena.
  9
  Najhitrejši karavan z Nürburgringa Seat je svojega najhitrejšega karavana, leona cupro ST, ki se lahko pohvali kot najhitrejši karavan na Severni zanki Nürburgringa, javnosti pokazal na letošnjem srečanju ob Vrbskem jezeru v Avstriji.
  7
  Ibiza po prenovi z novimi pogonskimi agregati Seat je lani praznoval 30. obletnico modela ibiza. Do zdaj so po vsem svetu prodali več kot pet milijonov primerkov. Pred prihodom nove, pete generacije je bil aktualni model deležen posodobitve.
  3
  Alhambra po poti Volkswagnovega sharana Glede na to, da je Volkswagen v avtomobilskem salonu na začetku marca razkril prenovljeni sharan, je bilo pričakovati, da bo osveženega sorodnika predstavil tudi Seat.
  6
  Strpnost, potrpežljivost, pozornost so vrline, ki se jih učimo od invalidov Glavni junaki tokratne Avtomobilnosti so vozniki, ki svoje mobilnosti ne jemljejo za samoumevno. Zaradi invalidnosti so primorani svoj vsakdan ves čas prilagajati.
  1
  Izbor
  Anketa - zimske pnevmatike

  Ste že preobuli avto v zimske pnevmatike?

  Da.
  Ne.
  Arhiv
  Kazalo