Škoda
Škoda kodiaq 2,0 TDI DSG 4x4: varna odločitev
Test novega modela, 31. januar 2018 ob 13:08 Tako kot hiše ne kupimo, ne da bi si jo prej temeljito ogledali, je tudi testna vožnja obvezen del procesa nakupa avtomobila - tudi avto je mnogo predraga investicija, da pred nakupom ne bi ...
25
 • Namen testne vožnje ni ugotoviti, ali je avto dober, ampak ali vam ustreza.
 • Eden najbolj družinskih SUV-jev ta hip
 • Slovenski avto leta 2018 je volkswagen polo
  66
  18. januar 2018 ob 20:48 Sedem slovenskih medijev je skupaj z javnostjo za slovenski avto leta 2018 v napeti končnici izbralo avtomobil VW polo.
  Prva električna škoda bo nared leta 2020
  10
  22. november 2017 ob 14:03 Škoda bo leta 2020 na trg poslala prvi popolnoma električni model, do leta 2025 pa jih bo že pet. Že čez dve leti bo čas za hibridno različico superba.
  Izglasujte Slovenski avto leta 2018
  18. november 2017 ob 15:01 Leto je naokoli, znova je prišel čas, da določimo, kateri izmed avtomobilov, ki so v poslavljajočem se letu zapeljali na slovenske ceste, si zasluži lovoriko slovenski avto leta 2018.
  Škoda je primer uspešnega prevzema
  42
  14. junij 2017 ob 07:52 "Morda so prevzem naredili tako hitro, da se nihče ni upiral, niti politika niti ljudje. Češka je imela srečo," je o Volkswagnovem prevzemu ponosa Češke, avtomobilskega proizvajalca Škode, pred več ...
  Novo športno terensko vozilo, novo ime
  20
  19. maj 2017 ob 12:07 Škoda je uradno razkrila novo kompaktno športno terensko vozilo. Ta zaključuje yetijevo zgodbo in ob novi zasnovi prinaša tudi novo ime – karoq.
  To je naslednik škode yeti
  8
  29. april 2017 ob 07:31 Škoda bo 18. maja svetu pokazala naslednika modela yeti. Za popolno razkritje bomo morali počakati še nekaj tednov, že zdaj pa poznamo kar nekaj lastnosti novinca, ki bo nosil ime karoq.
  Osvežitev tudi za športno in terensko octavio Po prenovi običajne izvedbe octavie je Škoda pohitela s predstavitvijo malce posebnih različic.
  5
  Škoda kodiaq bo imela največji prtljažnik v razredu Škoda bo v Parizu jeseni premierno razkrila svoj veliki športni terenec, pri katerem stavijo na robusten dizajn in obilico prostora v potovalni kabini ter prtljažniku.
  8
  Škoda octavia med nami že dve desetletji Škoda letos praznuje 20 let od predstavitve prve generacije modela octavia.
  15
  Prelomnica v povezljivosti: Škoda se je znebila kabla Škoda je na tradicionalnem svetovnem kongresu mobilne telefonije, tako imenovanem Mobile World Congressu, predstavila nov korak naprej v tehnologiji mirrorlink, ki omogoča preslikavo vsebine ...
  6
  Škoda visionS razkriva serijski SUV kodiaq Škoda je pred uradnim razkritjem na avtomobilskem salonu v Ženevi na spletu pokazala konceptni športni terenec visionS, ki je napoved za serijski športni terenec. Imenoval naj bi se kodiaq.
  15
  Slovenski avto leta 2016 je opel astra V prvi letošnji Avtomobilnosti smo novinarji sedmih največjih medijev, ki pokrivamo področje avtomobilizma, izglasovali slovenski avto leta 2016. To je opel astra.
  29
  Pustolovski videz še za škodo fabio combi scoutline Po klasični karavanski različici škode fabie combi in športni različici fabie combi Monte Carlo so Čehi predstavili še fabio combi scoutline z robustno terensko zasnovo.
  10
  Škoda predstavila dodatke za varen prevoz psov V času odhodov na potovanja, ko številni s seboj na dopust vzamejo tudi psa, so pri Škodi predstavili nekaj praktičnih dodatkov za varen prevoz hišnih ljubljenčkov.
  9
  Rapid spacebak scoutline kot mehki terenec Škoda je z rapidom v Evropi dosegla dobre prodajne rezultate. Prodali so več avtomobilov kot konkurenca. Z novo različico scoutline si z modelom rapid spaceback obetajo še večjo rast prodaje.
  12
  Superb combi s pametnim prtljažnikom Škoda bo od septembra dalje na trge postopoma uvedla še karavansko različico superba, poimenovano combi.
  8
  Škoda superb combi s 660-litrskim prtljažnikom Nova škoda superb combi ima daljšo medosno razdaljo in večji prtljažnik.
  12
  Škoda funstar za GTI zbor ob Vrbskem jezeru Škoda bo na tradicionalnem zboru GTI-vozil Wörthersee ob Vrbskem jezeru blizu Celovca premierno pokazala zasnova poltovornjaka funstar.
  6
  Najbolj športna škoda fabia R 5 Pri Škodi bodo spet dejavni na dirkalnih stezah.
  4
  Izbor
  Anketa - zimske pnevmatike

  Ste že preobuli avto v zimske pnevmatike?

  Da.
  Ne.
  Arhiv
  Kazalo