Toyota
Kar dva hibrida za novi auris
Toyota auris, 10. marec 2018 ob 08:37 Toyota je v Ženevi pokazala novi auris. Novinec prinaša bolj dinamično podobo in novo motorno paleto.
9
 • Novi auris je zasnovan na platformi TNGA
 • Na vojlo dve hibridni in ena bencinska različica
 • V Ženevi tudi novi auris z zvrhanim košem tehničnih novosti
  9
  27. februar 2018 ob 06:20 Toyota bo v Ženevi predstavila novo generacijo aurisa, ki bo prinesel nov motor, novi brezstopenjski samodejni menjalnik CVT ter nov, lažji in bolj zmogljivejši hibridni pogonski sklop.
  Izglasujte Slovenski avto leta 2018
  18. november 2017 ob 15:01 Leto je naokoli, znova je prišel čas, da določimo, kateri izmed avtomobilov, ki so v poslavljajočem se letu zapeljali na slovenske ceste, si zasluži lovoriko slovenski avto leta 2018.
  Toyotin hibridni športnik v Tokiu
  12
  7. oktober 2017 ob 07:37 Toyota bo na prihajajočem avtomobilskem salonu v Tokiu predstavila športno hibridno študijo, ki napoveduje novo generacijo modela GT86.
  Avtomobil med uporabo povzroči 83 odstotkov emisij ogljikovega dioksida
  8
  1. april 2017 ob 15:20 V Tehnološkem paviljonu Avtomobilnosti na 24. avtomobilskem salonu Slovenije smo govorili o zeleni mobilnosti, področju, na katerem ima veliko izkušenj tudi avtomobilska znamka Toyota.
  Toyota bo s Shellom gradila polnilne postaje za vodik
  12
  28. februar 2017 ob 06:26 Toyota bo v sodelovanju z naftno družbo Shell v Kaliforniji zgradila sedem novih polnilnih postaj za vodik.
  Toyota z večjo prostornino do večje učinkovitosti
  12
  26. januar 2017 ob 09:38 Toyota še pred uveljavitvijo emisijskega standarda Euro 6c in novega homologacijskega cikla RDE (Real Driving Emission) za model yaris uvaja nov 1,5-litrski bencinski motor, ki bo nadomestil ...
  Do popolne avtonomne vožnje je še dolga pot Pri Toyoti so na predstavitvi študije concept-i na sejmu elektronike v Las Vegasu napovedali zelo previdno uvajanje samovozečih avtomobilov.
  38
  Bo tudi Toyota šla po poti popolne elektrifikacije? Toyota, ki je preteklosti vse svoje moči uperila v razvoj hibridov, bi se lahko zdaj preusmerila v proizvodnjo popolnoma električnih vozil z večjim dosegom.
  10
  Toyota hilux: pickup za prave moške začuda postal udobnejši Toyota hilux je najbolj legendaren terenski pickup, svojo legendarnost si je krepil pet desetletij, skozi sedem generacij, tokratna je že osma.
  5
  Toyota prius: ponovno poseben Dve desetletji je že na cestah, a šele danes po dvajsetih letih mimoidoči ob cesti vedo, da je prius hibrid in da ima v nosu dva motorja, bencinskega in električnega.
  5
  Japonski in evropski priusi plug-in s streho s sončnimi celicami Nova generacija priključnega hibrida (plug-in) priusa bo še bolj "zelena" zaradi sončnih celic na strehi vozila, ki bodo skrbele za hitrejše polnjenje baterije in večji izkoristek električne energije.
  15
  BMW in Toyota utegneta nova roadsterja izdelovati streljaj od slovenske meje BMW in Toyota naj bi za proizvodnjo novega roadsterja, ki bo plod skupnega razvoja in bo postavljen na skupno platformo, izbrala podjetje Magna Steyr iz Gradca.
  13
  Toyota prius prva, ki se je izognila pešcu, dve oceni za suzuki balena Toyota prius je blestela na zadnjih testih trčenj evropskega konzorcija Euro NCAP, ki je prvič preizkusil dve novi pravili.
  2
  Toyota predstavila leseni električni roadster Toyota je na enem od največjih oblikovalskih dogodkov na svetu v Milanu predstavila prototip električnega roadsterja, izdelanega iz lesa, poimenovanega setsuna.
  16
  Priključni hibrid Toyota prius 50 kilometrov daleč na elektriko Toyota je po novi generaciji priusa s klasičnim hibridnim pogonskim sklopom na avtomobilskem salonu v New Yorku predstavila še priključni hibrid, ki v povprečju porabi 1,4 litra bencina na 100 ...
  Serijska Toyota C-HR Manj kot dve leti po tem, ko so pri Toyoti predstavili koncept kompaktnega križanca C-HR, bodo Japonci na avtomobilskem salonu v Ženevi pokazali serijski model. Poudarek je na hibridni različici.
  3
  Toyota RAV4 tudi s hibridnim pogonom Toyota tudi z najnovejšo izdajo modela RAV4 potrjuje usmeritev v nadaljnji razvoj hibridne tehnologije oziroma povečevanje deleža vozil s hibridnim pogonom.
  Toyota zaradi neodziva mladih kupcev ukinja znamko Scion Pri Toyoti bodo po 13 letih ukinili znamko Scion, ki so jo ustanovili z namenom proizvodnje in prodaje vozil mlajšim kupcem. Scion je na trg prišel leta 2002, najprej z modeloma xA in xB.
  2
  Toyota predstavila konkurenčen sistem Googlovemu street viewu Toyota bo na sejmu zabavne elektronike (CES) januarja v Las Vegasu v ZDA predstavila novi visoko natančni sistem mapiranja poti, ki ga bodo v prihodnosti uporabljali za svoja samodejna vozila.
  Izbor
  Anketa - zimske pnevmatike

  Ste že preobuli avto v zimske pnevmatike?

  Da.
  Ne.
  Arhiv
  Kazalo