Novice iz sveta mode
Foto: Pomlad 2010 v svetlih odtenkih
Kolekcija Calvin Klein za pomlad 2010, 16. november 2009 ob 15:02 V New Yorku so modeli predstavili novo kolekcijo Calvina Kleina za pomlad 2010. V športni liniji oblačil za prihodnje leto prevladujejo beli in sivkasti odtenki.
Stellina očala s smislom za humor
5
8. november 2009 ob 12:51 Stella McCartney je prepričana, da ženska potrebuje dvoje sončnih očal. Ena izmed njih morajo biti zabavnejša.
Foto: Igralke, ki "kradejo delo" manekenkam
7
20. september 2009 ob 12:35 V oglaševalskih kampanjah svetovno znanih modnih in kozmetičnih hiš vse pogosteje namesto manekenk nastopajo igralke. Te naj bi prinašale več dobička.
Bi dišali kot Beyonce?
17. september 2009 ob 17:41 Uspešna pevka Beyonce, ki se je preizkusila tudi kot igralka, bo v sodelovanju s priznano hišo Coty na trg poslala tudi svoj parfum.
Foto: Pariški praznik kopalk in spodnjega perila
4
6. september 2009 ob 09:14 V Parizu, eni izmed svetovnih prestolnic mode, je ta konec tedna prireditev Paris Mode City, ki je usmerjena izključno v predstavitev modnih smernic kopalk in perila.
Mel B v stezniku kot smetana na torti
4. september 2009 ob 12:03 Priznano podjetje s spodnjim perilom Ultimo letos praznuje svojo deseto obletnico, na enem izmed dogodkov pa je iz torte skočila kar pevka Mel B, nekdanja "scary spice".
Kako sem videti v teh kavbojkah?
26. avgust 2009 ob 17:28 Kako je videti moja zadnjica v teh kavbojkah? Avstralski prodajalci džinsa so našli odgovor z namestitvijo kamer v kabine za pomerjanje oblačil.
Tori z linijo otroških oblačil Zvezdnica nanizanke Beverly Hills 90210 Tori Spelling se je pridružila slavnim imenom v modnih vodah. Na trg je poslala kolekcijo otroških oblačil.
2
Foto: Seksi zvezdnice v usnju Usnjena oblačila so pogosto sinonim za seksi, divje in tudi uporniško. Tako usnjeni izdelki ne manjkajo v omarah zvezdnic.
6
Bomo na platnu videli tudi postarano Coco? Film o revolucionarni modni oblikovalki Coco Chanel se je po svetu komaj dobro začel vrteti, že si Audrey Tautou želi, da bi posneli nadaljevanje.
Foto: Koliko ... imajo politiki v hlačah? Barack Obama je pred dnevi poskrbel za posmeh, ko se je pojavil v staromodno krojenih "dedkovih" kavbojkah. A ni ne prvi ne edini politik, ki si kdaj pa kdaj privošči džins.
10
Foto: Dekle, ki Andyju Roddicku ni pustilo spati Zgodba gre takole: Andy Roddick je pred leti listal izdajo revije Sports Illustrated. Oko je vrgel na plavolasko, ki je tri leta kasneje postala njegova žena.
10
Beyonce namerno kupuje premajhne obleke Beyonce ima posebno taktiko pri kupovanju oblačil: vedno kupi obleko, ki ji je premajhna, da bi tako imela motivacijo za izgubo nekaj kilogramov.
5
Kazalo