Prava ideja
Menu

 

Deseta sezona oddaje Prava ideja!

Oddaja je na sporedu:

Vsak TOREK ob 21:00 na TV SLO 2.

Ponovitev oddaje: vsak ČETRTEK OB 15.50 na TV SLO 1.

 

Spremljaj Pravo idejo na

sledi povezavi in pritisni LIKE ali VŠEČ MI JE :)

Spremljaj Pravo idejo prekoEdita Cetinski Malnar je prejemnica priznanja RTV Slovenija za leto 2013, 2011 in 2010. 

Edita Cetinski Malnar je prejemnica posebnega priznanja  - slovenske nagrade za družbeno odgovornost Horus 2013, 2014 in 2018. 

Oddaja Prava ideja je prejemnica nagrade Zavoda Y za MediY leta 2011.

Oddaja je dobitnica Žurnalove nagrade TV oddaja leta 2010.

Oddaja je dobitnica glavne nagrade za inovacijsko novinarstvo za leti 2009 in 2010.

O oddaji

O oddaji

PRAVA IDEJA je poslovno-podjetniška oddaja, namenjena vsem, ki jih zanimajo podjetništvo, kreativnost, inovacije, aktualno dogajanje na gospodarskem področju in finance.

Na spodbuden in atraktiven način želimo predstaviti različne zgodbe o uspehu. Za uspeh je pomembna ne le dobra, ampak predvsem prava ideja, taka, ki dobi svojo vrednost na trgu.

Na gospodarsko dogajanje bomo gledali z očmi podjetnika, kaj lahko pričakuje od države, politike, svetovnih domačih gospodarskih gibanj, trendov.

Del oddaje je namenjen vsem, ki jih zanima vlaganje na finančnih trgih, torej domače in tuje borze, delnice, skladi… Vedno bomo tudi podali kakšen dober nasvet za naložbe.

V oddaji bomo gostili tako tiste podjetnike in poslovneže, ki so s pravo idejo in trdim delom že uspeli in bodo lahko dali vrsto napotkov, naukov in spodbud, kot tudi tiste, ki s svojim inovativnim in ustvarjalnim delom veliko obetajo. Potrudili se bomo, da bodo gledalci dobili vtis, kakšno je vzdušje v uspešnih podjetjih in kako se znajdejo v različnih političnih in makroekonomskih domačih in svetovnih razmerah.

Najdete nas tudi na Facebooku.

Lahko se lahko naročite na podcast.

 

Nagrade in priznanja

2013 je oddajo Prava ideja za družbeno odgovorno prepoznala tudi 32 članska komisija v organizaciji Inštituta za razvoj družbene odgovornosti in Slovenskega društva za odnose z javnostmi pod pokroviteljstvom predsednika države. V okviru Slovenske nagrade za družbeno odgovornost Horus 2013 so urednici in voditeljici oddaje Editi Cetinski Malnar podelili posebno priznanje za avtorsko in novinarsko delo na področju krepitve podjetništva, inovativnosti in družbene odgovornosti v gospodarstvu.

Ekipa Prave Ideje je prejela glavno nagrado za najboljši novinarski prispevek o inovacijah za leto 2009, ki jo podeljuje Vibacom v sodelovanju z Univerzo Stanford.

Prava Ideja se je na tekmovanje za najbolj inovativne prispevke InJo prijavila z oddajo, v kateri je nastopilo podjetje Bisol, ki se ukvarja z izdelavo fotonapetosnih modulov za sončne elekrarne.

Pobudnica nagrade je Violeta Bulc, ki je leta 2006 koncept inovacijskega novinarstva prenesla iz te ameriške univerze v Slovenijo.

Prava ideja je dobitnica priznanja RTV Slovenija za leto 2010.

Prava ideja je dobitnica Žurnalove nagrade TV oddaja leta 2010.

Oddaja je dobitnica glavne nagrade za inovacijsko novinarstvo za leto 2010.

 

 

EkipaEDITA CETINSKI MALNAR
urednica in voditeljica oddaje

JOLANDA KOLAR BALMAZOVIĆ

TAJA ZUCCATO

 

 

 

 

DRUGI O ODDAJI

Edita Cetinski Malnar za MMC, Uspešna Slovenija - 20.12.2013

 

http://www.rtvslo.si/uspesna-slovenija/kljucna-je-sprememba-miselnosti-ne-zanasajmo-se-samo-na-tujo-pomoc/325446  

 

 


Edita Cetinski Malnar v oddaji Dobro jutro - 04.11.2008http://www.rtvslo.si/media.php?id=22470249&mt=rm&mq=hi&wm=true&rm=true

Komentarji

Naraščajoče | Padajoče

1. ihostnik (15.12.2008 || 16:05:44)

Spoštovani,

Moram pohvaliti vašo oddajo. Čestitke celotni ekipi, izboru tem ter dolžini oddaje.

Veselim se novih nadaljevanj.

Lep pozdrav,

Igor Hostnik


Zadnji štirje gostje
Arhiv
Napovednik