Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Smučanje prostega sloga - svetovni pokal: Smučarski kros, prenos iz Sončne doline

Svetovni pokal v biatlonu - Arhiv

Francozi prvaki, slovenska štafeta peta

SP v biatlonu Francozi prvaki, slovenska štafeta peta

Miha Dovžan, Jakov Fak, Klemen Bauer in Rok Tršan so na štafetni tekmi na svetovnem prvenstvu v Antholzu osvojili visoko peto mesto. Prvaki so postali Francozi, drugi so bili Norvežani, tretji pa Nemci.

Prvaka v mešanih parih Norvežana, Cisar in Vindišarjeva 19.

SP v biatlonu Prvaka v mešanih parih Norvežana, Cisar in Vindišarjeva 19.

Na biatlonskem SP v Anterselvi je Norveška osvojila naslov na tekmi mešanih parov, izkazala sta se Johannes Thingnes Boe in Marte Olsbu Roeiseland.

Faku se je bron izmuznil za osem sekund

SP v biatlonu Faku se je bron izmuznil za osem sekund

Na svetovnem prvenstvu v biatlonu je na moški preizkušnji na 20 kilometrov Jakov Fak osvojil 4. mesto. Zmagal je Francoz Martin Fourcade pred Norvežanom Johannesom T. Boejem in Avstrijcem Dominikom Landertingerjem.

Dorothea Wierer na

Biatlon Dorothea Wierer na "domačem dvorišču" do drugega zlata

Italijanska biatlonka Dorothea Wierer je v Antholzu postala svetovna prvakinja v preizkušnji na 15 kilometrov. Za 29-letno Wiererjevo je to druga zlata medalja na domačem prvenstvu, saj je bila najboljša že v zasledovanju.

Bi lahko Fak po koncu sezone sklenil kariero?

Biatlon Bi lahko Fak po koncu sezone sklenil kariero?

Po razočaranju na šprintu je Jakov Fak spregovoril o morebitnem koncu kariere, v kateri je dvakrat postal svetovni prvak in osvojil dve olimpijski medalji.

Wiererjeva na domači progi do zlate medalje

Biatlon Wiererjeva na domači progi do zlate medalje

Italijanka Dorothea Wierer je na svetovnem prvenstvu osvojila zlato medaljo v zasledovanju. V moški konkurenci je za presenečenje poskrbel Francoz Emilien Jacquelin.

Zlato za Loginova, Fak 45., najboljši Slovenec 29. Tršan

Biatlon Zlato za Loginova, Fak 45., najboljši Slovenec 29. Tršan

Ruski biatlonec Aleksander Loginov je v Antholzu postal svetovni prvak v šprintu na deset kilometrov. Jakov Fak je meril visoko, a je zgrešil zadnji strel v stoje, tako da je končal na 45. mestu.

Jakov Fak: Upam, da bom naredil najboljše, kar se le da

Biatlon Jakov Fak: Upam, da bom naredil najboljše, kar se le da

Sobota na svetovnem biatlonskem prvenstvu v Antholzu prinaša moško šprintersko preizkušnjo na 10 kilometrov. Slovenske barve bodo branili Klemen Bauer, Rok Tršan, Miha Dovžan in Jakov Fak, ki – kot vedno – meri visoko.

Zlata medalja za Roeiselandovo, Lea Einfalt 29.

Biatlon Zlata medalja za Roeiselandovo, Lea Einfalt 29.

Norvežanka Marte Olsbu Roeiseland je na svetovnem prvenstvu v biatlonu v Antholzu osvojila zlato medaljo v šprinterski preizkušnji na 7,5 kilometra.

V Antholzu za uvod slavje Norveške, slovenska štafeta ujeta

SP v biatlonu 2020 V Antholzu za uvod slavje Norveške, slovenska štafeta ujeta

Na Južnem Tirolskem se je v Antholzu začelo svetovno prvenstvo v biatlonu. Najprej je bila na sporedu tekma mešanih štafet, na kateri je zmago slavila Norveška, Slovenija pa je med 27 nastopajočimi zasedla 23. mesto.

Biatlon "Glede na prikazano na treningu je Jakov Fak v dobrem stanju"

Biatlonci so se odpravili v Anterselvo, kjer se sredi tedna začenja letošnje svetovno prvenstvo. Glavni trener Uroš Velepec kot cilj poudarja željo, da bi tekmovalci prav na vrhuncu zime dosegli najboljše uvrstitve v sezoni.

Zmaga Mailletu, Fak je imel preveč nemirno roko; pri dekletih slavje Öbergove

Pokljuka Zmaga Mailletu, Fak je imel preveč nemirno roko; pri dekletih slavje Öbergove

Quentin Fillon Maillet je na Pokljuki dobil atraktivno tekmo biatloncev s skupinskim štartom. Jakov Fak, ki običajno blesti na strelišču, tokrat ni imel svojega dne, tako je končal na 21. mestu.

Dvojna francoska zmaga, slovenska štafeta 11.

Pokljuka Dvojna francoska zmaga, slovenska štafeta 11.

Francija je zmagovalka biatlonske tekme mešanih štafet za svetovni pokal na Pokljuki. Na stopničkah sta končali še Norveška in Nemčija, medtem ko je Slovenija na preizkušnji 4 x 7,5 km osvojila 11. mesto.

Slovenki tudi po pokljuški tekmi brez točk

Biatlon Slovenki tudi po pokljuški tekmi brez točk

Denise Hermmann je z brezhibnim streljanjem na Pokljuki dobila preizkušnjo biatlonk na 15 kilometrov. Slovenki sta bili na strelišču premalo natančni za kakšno točko svetovnega pokala.

Bø po rojstvu sina zmagoviti pohod nadaljeval na Pokljuki

Biatlon Bø po rojstvu sina zmagoviti pohod nadaljeval na Pokljuki

Johannes Thingnes Bø se je po rojstvu sina vrnil v svetovni pokal in že na prvi tekmi po enomesečnem premoru dobil 20-kilometrsko posamično tekmo na Pokljuki. Najboljši Slovenec Jakov Fak je bil 12.

Velepec: Pripravljeni smo doma pokazati največ

Pokljuka Velepec: Pripravljeni smo doma pokazati največ

Pokljuka bo od četrtka do nedelje gostila biatlonske tekme svetovnega pokala, na katerih pričakujejo od 15.000 do 20.000 gledalcev, ki bodo podprli slovenske biatlonce. Tem glavni trener slovenske reprezentance Uroš Velepec napoveduje dobre uvrstitve.

Fourcade nepremagljiv, Fak s 13. mestom na Pokljuko

Biatlon Fourcade nepremagljiv, Fak s 13. mestom na Pokljuko

Biatlonski praznik v Ruhpoldingu je s četrto zaporedno zmago zaključil Martin Fourcade, povsem blizu je bila kar trojna zmaga Francozov. Jakov Fak je na zasledovalni tekmi na koncu pridobil eno mesto. Biatlonska karavana se zdaj seli na Pokljuko.

Slovenski biatlonci sedmi v štafeti

Biatlon Slovenski biatlonci sedmi v štafeti

Slovenska moška biatlonska štafeta v postavi Rok Tršan, Jakov Fak, Klemen Bauer in Miha Dovžan je na 4 x 7,5-kilometrski preizkušnji v Ruhpoldingu osvojila sedmo mesto. Prestižno štafeto je dobila Francija.

Norvežanke četrtič zapored najboljše v štafeti, Slovenke ujete v zadnji predaji

Biatlon Norvežanke četrtič zapored najboljše v štafeti, Slovenke ujete v zadnji predaji

Norveška je dobila žensko štafetno preizkušnjo v Ruhpoldingu. Drugo mesto so osvojile Francozinje, tretje pa Švicarke. Slovenska dekleta so četrto štafetno tekmo v sezoni končala predčasno - na predzadnjem 22. mestu - potem ko so jih Norvežanke ujele.

80. zmaga Fourcada, Fak z brezhibnim streljanjem do 14. mesta

Biatlon 80. zmaga Fourcada, Fak z brezhibnim streljanjem do 14. mesta

Martin Fourcade se je v Ruhpoldingu veselil jubilejne 80. zmage v svetovnem pokalu. Francoz je v šprintu zadel vseh deset tarč in bil za 3,1 sekunde hitrejši od rojaka Quentina Fillona Mailleta. Jakov Fak je z brezhibnim streljanjem zasedel 14. mesto.

Prijavite se na e-novice