Citat za prebrat
slice
Boris Popovič
19. oktober 2018 ob 07:54 Z zelo visokega 15. mesta smo na lestvici Fife padli na katastrofalno 61. mesto. Ta rezultat pove vse o strokovnosti prvega človeka NZS-ja, s katerim greš lahko samo na čevapčiče s čebulo.
26
Igor Kokoškov
21
18. oktober 2018 ob 15:04 Vesel sem za Luko. Ko sva sodelovala, smo bili zelo uspešni. Vedno je čustveno govoriti o njem, saj na dan pridejo res lepi spomini. Nikoli nisem dvomil, da bo naredil uspešno kariero v NBA-ju.
Robert Prosinečki
17
17. oktober 2018 ob 11:56 Večkrat sem že povedal, da sem bil v stikih z Nogometno zvezo Slovenije in da sem se pogovarjal s predsednikom zveze, a potem se nismo dogovorili za sodelovanje. Kaj naj vam zdaj rečem?
Bogdan Gabrovec
10
16. oktober 2018 ob 08:43 Pri nekaterih klasičnih športih zaradi stereotipnih prijemov šova ni. Morda bodo prav ti športi spodbudili klasični šport k novemu pristopu ali pa ga bodo prehiteli po vseh straneh.
Aleš Pipan
11
15. oktober 2018 ob 09:40 Veste, kako se dela v Zadru oziroma kako se trenira na teh prostorih. Gre za veliko laž Glena Davisa, kje je dobil te informacije o meni, načinu dela, stanju v klubu, denarju in vsem.
Diego Maradona Messija ne bi smeli več poveličevati. On je Messi, ko igra za Barcelono. Ko pa igra za Argentino, je drug Messi. Nesmiselno je delati vodjo iz igralca, ki gre pred tekmo dvajsetkrat na stranišče.
22
Mats Hummels V naslednjih dneh nas čakajo kritike z vseh strani. Pričakujem, da se bo vsulo na nas, čeprav na zadnjih dveh tekmah sploh nismo igrali slabo. Preprosto ne damo gola.
12
Petar Stojanović Očitno je bilo, da sem na Cipru odigral katastrofalno. Tega nisem pričakoval, želel sem igrati dobro. Osredotočenost ni bila na vrhunski ravni. Ve se, da puščam srce na igrišču.
12
Michael Jordan Ogromno sem se naučil od trenerja Winterja. Bil je pionir sodobne košarke in je igro naštudiral ter izboljšal do potankosti. Njegov trikotni napad je bil ključ do šestih naslovov prvaka s Chicagom.
10
Marcos Tavares Da bi v Mariboru prepustil mesto svojemu sinu, bi bilo zame kot očeta nekaj neizmerno lepega, naravnost fantastičnega. Nekaj sanjskega za vso družino.
25
Kevin Kampl Svoji ekipi želim na tekmah proti Norveški in Cipru vse dobro in veliko sreče!!! Vidimo se ponovno novembra na naslednji reprezentančni akciji. Hvala in kmalu se vidimo, vaš Kevin.
28
Gabriel Jesus Zares sem želel izvesti enajstmetrovko. Bil sem samozavesten. Nisem bil zadovoljen, ko mi trener ni dovolil izvajanja. Po tekmi sva se pogovorila s Pepom.
13
Charles Leclerc Kevin Magnussen je nor in vedno bo. To je dejstvo. Prvo leto sem v formuli ena in zanesljivo je Kevin tisti dirkač, s katerim imam največ težav.
3
Žan Košir Ne pomnim, da bi bilo na ledenikih tako malo snega, kot ga je letos. A na srečo se je v zadnjih dneh vsaj ohladilo, tako da so na nekaterih smučiščih začeli izdelovati umeten sneg.
Jose Mourinho Samo en poraz doma v vsej sezoni, samo en poraz na zadnjih sedmih tekmah. A tudi brez zmage na zadnjih treh domačih tekmah – trije remiji brez občutka poraza, a tudi brez zmagoslavne sreče.
14

Izbor
Citat za prebrat
link
Boris Popovič
26
19. oktober 2018 ob 07:54 Z zelo visokega 15. mesta smo na lestvici Fife padli na katastrofalno 61. mesto. Ta rezultat pove vse o strokovnosti prvega človeka NZS-ja, s katerim greš lahko samo na čevapčiče s čebulo.
Več novic ...
Anketa: 17. oktober 2018 ob 17:41

Koga bi si želeli na mestu selektorja slovenske članske nogometne reprezentance?

Matjaž Kek
Edy Reja
Primož Gliha
Igor Benedejčič
Zlatko Zahovič
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo