Citat za prebrat
slice
Mitja Viler
Bočni branilec Maribora o evforiji na Hrvaškem, 18. julij 2018 ob 09:10 Saj vemo, kakšni so Hrvati. Vedno so imeli ta naboj, polni so samih sebe. Pri njih se igralci iz manjših klubov, Slaven Belupa, Inter Zaprešića, prodajo za milijon evrov.
24
Heimir Hallgrimsson
8
17. julij 2018 ob 17:14 Biti selektor Islandije je najboljši posel na svetu. Ni ga lahko zapustiti, a po počitnicah sem se vendarle za to odločil.
Diego Maradona
9
17. julij 2018 ob 12:32 Imam zelo dobre spomine na Fidela Castra, Huga Chaveza in Moamerja Gadafija, spoznal sem tudi Vladimirja Putina. Zdaj si želim fotografijo z Lukašenkom. Upam, da bo postal naš navijač.
Goran Ivanišević
15
16. julij 2018 ob 07:33 Drugo mesto na svetu je fantastičen uspeh. Argentina, Brazilija, Anglija in Nemčija so vse večje države in tudi bogatejše od nas, pa smo vse pustili za seboj. To je izpolnitev sanj.
Kylian Mbappe
4
15. julij 2018 ob 07:00 Ponosni smo, da smo poskrbeli za veselje Francozov. To je bila naša naloga, da smo jim pomagali, da za nekaj časa pozabijo na vse težave.
Real Madrid V luči konstantnih poročil, ki igralca PSG-ja Neymarja povezujejo z našim klubom, želi Real Madrid jasno povedali, da klub nima nikakršnega namena pripraviti ponudbe za nogometaša.
16
Gianni Infantino Pred leti sem govoril, da bo to eno najboljših svetovnih prvenstev do zdaj, zdaj lahko rečem, da je to najboljše prvenstvo do zdaj.
15
Luka Modrić Angleški novinarji, komentatorji in ostali poznavalci so podcenjevali moč Hrvaške in to je bila velika napaka.
22
Andrej Pavelko Trenutno preučujemo pravne možnosti, kako bi Vukojeviću pomagali v pritožbi na mednarodno arbitražno razsodišče za šport (Cas). Nudili mu bomo popolno pravno in finančno pomoč.
17
Giannis Antetokounmpo Dončić je najzanimivejši košarkar, ki se je pojavil v zadnjih letih. Mislim, da bo že takoj v NBA pustil močan vtis. Dokazal je, da je pripravljen in da je dozorel hitreje kot drugi igralci.
8
Monika Hrastnik V zgornjem delu sem izgubljala, malo sem kvačkala. Ko sem se ogrela, je začelo leteti. Nekajkrat je bilo povsem na meji. Nekaj trenutkov je bilo, ko sem komaj ostala na kolesu.
5
Primož Roglič Ekipe nimam pripravljene za skupno zmago na Touru. V prihodnjih letih se želim to resno iti. Želim ohraniti osredotočenost, biti zbran od štarta, potem pa bomo videli, kako se bo vse razpletalo.
6
Lothar Matthäus Kot igralec sem igral na petih svetovnih prvenstvih, še pet pa sem jih obiskal kot funkcionar. In lahko rečem, da je Rusija organizirala najboljše prvenstvo od vseh, ki sem se jih udeležil.
9
Lewis Hamilton Kako visoka je kazen, če zamudim novinarsko konferenco? Se da pogajati o tem? Rad bi si ogledal tekmo Anglije proti Švedski. Nazadnje sem moral gledati prek telefona, a sem vsaj videl tekmo.
12
Diego Armando Maradona Videl sem veliko krajo, usodno napako za vso državo. Tu je gospod, ki odloča (Pierluigi Collina, op. a.), pa sodnik, ki mu ne bi smeli nameniti takšne tekme ... Geiger, Američan, kakšno naključje.
28

Izbor
Citat za prebrat
link
Mitja Viler
24
18. julij 2018 ob 09:10 Saj vemo, kakšni so Hrvati. Vedno so imeli ta naboj, polni so samih sebe. Pri njih se igralci iz manjših klubov, Slaven Belupa, Inter Zaprešića, prodajo za milijon evrov.
Več novic ...
Anketa: 16. julij 2018 ob 14:37

Kdo je bil za Vas najboljši nogometaš mundiala?

Luka Modrić.
Eden Hazard.
Antoine Griezmann.
Kylian Mbappé.
Arhiv
Kazalo