Najprej je kot prostovoljka delala v Kavki, kjer je bil včasih VIP-prostor. Kot pravi, je sprva pomivala posodo, kuhala kavo in čaj. Ko so potrebovali nekoga, da bo pomagal v prostorih, kjer so novinarji, se je znova javila, tu pa zdaj deluje že 15 let.

"Novi stavbi pravimo kar srakoper. Notri so zdaj vsi prostori, ki so bili prej po šotorih. Medijski center je v kleti, zgoraj pa so VIP-prostori. Novinarjev je kar veliko, od 100 do 250, odvisno od dneva. Proti koncu tekmovanja jih je vse več. Takrat je kar veliko dela. Začnemo zjutraj ob 7.00. Novinarji so zdaj tu tudi do 22.00, saj je medijski center v Planici, včasih pa je bil v Kranjski Gori. Traja kar ves dan. Zjutraj jim najprej postrežemo s kakšno potico, čajem in kavo. Potem dobijo glavni obrok, pa še narezke. Kar lepo skrbimo za njih," je opisala dneve, ko v dolini pod Poncami potekajo tekme.

"Včasih so bili novinarji v šotorih na različnih mestih. Enkrat smo bili tudi pred Čapljo. Enkrat je bilo zanimivo, ko je bil šotor za novinarje med šotori za gledalce, kjer so imeli glasbo. Novinarji so bili vmes, potem pa so si, da so lahko normalno delali, uredili take zelene čepke za ušesa," se ji je v spomin vtisnil dogodek, ob tem pa je dodala, da z novinarji v Planici že ves čas odlično sodeluje: "Največ mi pomeni, ko pridejo, se objamemo in so me veseli. Bolj ali manj smo kot družina. Se dobro poznamo."