Foto: BoBo
Foto: BoBo

V dolini pod Poncami se bodo letos med 20. in 22. marcem neustrašni lovci na daljave pomerili za medalje svetovnega prvenstva. V petek in soboto bosta po dve seriji, po katerih bo okronan nov svetovni prvak, v nedeljo pa bo na sporedu ekipna tekma, ko bo Slovenija branila srebrno kolajno iz Oberstdorfa leta 2018. Dve leti pred tem je na Kulmu svetovni prvak v poletih postal Peter Prevc, ki bo tudi letos eden glavnih slovenskih adutov.

Sodelujte v nagradni igri za neprecenljivo doživetje na največjem športnem dogodku leta 2020 v Sloveniji in se skupaj s prijatelji pridružite velikanom Planice pri pripravi legendarne Letalnice bratov Gorišek.

Za sodelovanje v nagradni igri morate odgovoriti na nagradno vprašanje, ki se glasi:
Kje bo letos svetovno prvenstvo v smučarskih poletih?

Na vprašanje odgovorite na tej povezavi.

Nagrada, ki je namenjena trem osebam, vključuje neprecenljivo doživetje v družbi velikanov Planice, 2-krat nočitev v hotelu (od petka do nedelje), vstopnice za ogled tekem, hrano in pijačo ter organiziran prevoz iz Kranjske Gore in nazaj.

Nagrajenca bom izžrebali med vsemi pravilnimi odgovori, ki jih bomo prejeli do vključno 10. 3. 2020. Izžrebanca bomo o tem obvestili po elektronski pošti. Pravila o sodelovanju v nagradni igri si lahko preberete tukaj.