Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Filmi in serije

Nazaj
Naprej

Ekipa Bled

29:32
Ekipa Bled, slovenska nadaljevanka, 18/18

5. 5. 2019

Urh je organiziral racijo v skladišču, ki ga za svoje posle uporablja Irena. Sara je razpeta med svojo družino in Lukom. Mare je še vedno pogrešan, upanja, da je živ, je čedalje manj. Racija na prvi pogled uspe, slavje na policijski postaji ob uspešni akciji pa prekine zelo nepričakovan gost. Dogajanje se približuje dokončnemu razpletu. Kdo bo ostal na Bledu? Kdo na prostosti?

27:45
Ekipa Bled, slovenska nadaljevanka, 17/18

28. 4. 2019

Luka se veseli obiska prijatelja Mareta, ki se je odločil, da bo za nekaj dni ostal pri njemu. Sara se je začasno preselila k Nives, kateri zaupa, da Luki najbrž grozi nevarnost. Preiskava družinske firme Globočnikov počasi napreduje in vse bolj postaja jasno, da je Urh še vedno povezan z Ireno. Ferdo in Luka skušata načrtovati naslednje poteze pri razkrivanju nečednih povezav. Nives je v veliki dilemi, ali naj stopi na stran svojih kolegov ali svojih sorodnikov. Vse preseka vest o tem, da so za Savo našli stolčen Lukov motor.

27:22
Ekipa Bled, slovenska nadaljevanka, 16/18

21. 4. 2019

Luka se dobi s Saro, ki upa, da to pomeni, da se bosta pobotala. A Luka ima v nasprotju z njenimi željami še slabše novice. Njena družina je predmet preiskave zaradi suma večih kaznivih dejanj. Sara, ki se ji je zamajal svet, hoče to razčistit z očetom, a dobi odgovor, ki njen svet podre do konca. Zvečer se na Bled pripelje Urh, ki Ferda in Luko preseneti z novico o preiskavi.

Več

Tuji film

21:19
Mornarja, ameriški

19. 5. 2019

Cikel: STAN IN OLIO. Mornarja Stan in Olio iščeta sprostitev na celini, kjer z najetim avtom dve dekleti peljeta na neposrečen zmenek. Izvirni naslov: TWO TARS / Ameriški film, 1928 / Režija: James Parrott / Scenarij: Leo McCarey, H.M. Walker / Igrajo: Stan Laurel, Oliver Hardy, Edgar Kennedy

19:59
Zadnja poteza, ameriški film

19. 5. 2019

Cikel: STAN IN OLIO. Prijatelja se znajdeta v vlogah gradbenih delavcev, ki morata v enem dnevu postaviti hišo. Ko na dimniku pristane ptič, se zgradba sesuje vase. Lastnik zahteva nazaj svoj denar. Izvirni naslov: THE FINISHING TOUCH / Ameriški film, 1928 / Režija: Clyde Bruckman, Leo McCarey / Igrajo: Stan Laurel, Oliver Hardy, Dorothy Coburn

01:59:56
Dobrodošli v New Yorku, ameriško-francoski film

18. 5. 2019

Film temelji na odmevnem škandalu, v katerega se je zapletel francoski finančnik Dominique Strauss-Kahn, ko je bil direktor Mednarodnega denarnega sklada in je (še) predstavljal veliki up francoske levice. Proces proti njemu je potekal pod lupo svetovne javnosti, saj so vsako podrobnost mediji vestno spremljali, dokumentirali in komentirali. Kljub temu so liki v filmu in podrobnosti iz njihovega osebnega življenja izmišljeni. Nihče namreč ne more do potankosti poustvariti kompleksne resnice o življenju protagonistov in prič, vpletenih v omenjeni sodni proces. O tem si je vsak ustvaril svoje mnenje. Devereaux je pomemben mož, ki vsakodnevno manipulira z milijardami dolarjev. V njegovih rokah je ekonomska usoda narodov, njega pa obvladuje nekontroliran in nenasiten seksualni apetit. Sanja o reševanju sveta, a ne more rešiti niti sebe. Je prestrašen, izgubljen mož. Bodite priča njegovemu padcu. Leto produkcije: 2014 Država: ZDA, Francija Žanr: drama Režija: Abel Ferrara Scenarij: Abel Ferrara, Christ Zois Igrajo: Gérard Depardieu, Jacqueline Bisset, Drena De Niro, Paul Calderon, Amy Ferguson, Aurelie Claudel

Tuje serije

46:46
Durrellovi (III.), britanska nadaljevanka, 8/8

17. 5. 2019

Spiros večino časa preživi pri Durrellovih, saj noče čemeti v prazni in žalostni domači hiši. Louise to ne moti, saj želi, da je srečen. Kmalu se zbližata. Larry v mestu spozna Eleno, lepo eksotično mladenko, ki s prijateljico, bradato žensko, delata pri potujočem cirkusu. Elena je t. i. ženska iz gume, in ko Larryju pokaže nekaj gibov, se ta pri priči zaljubi vanjo. Larry, Louisa in Spiros hočejo pomagati cirkusu in skušajo privabiti čim več gostov, kar je težko, saj otočani nimajo denarja za obisk cirkusa, pa tudi navajeni niso takih predstav.

46:52
Durrellovi (III.), britanska nadaljevanka, 7/8

16. 5. 2019

Louiso zgrabi blažja panika, ko izve, da jih bo na otoku obiskal slavni pisatelj in nudist Henry Miller. Poleg tega jo skrbi za Spirosa, ki se po ženinem odhodu precej zanemarja. Louisa ga hoče na vsak način spraviti iz hiše, kamor se je osamil. Durrellovi so ogorčeni, ko Svena zaprejo zaradi homoseksualnosti. Toda Louisa si izmisli načrt, kako ga bo spravila ven, preden pride bratranec Basil s slabo novico o oporoki tete Hermione.

46:32
Durrellovi (III.), britanska nadaljevanka, 6/8

15. 5. 2019

Louisa organizira veliko zabavo za Gerryjev 13. rojstni dan. Povabi vse grške prijatelje in pripravi kup otročjih iger za Gerryja. Gerry je slabe volje, saj ni več otrok, za kakršnega ga ima mama, ki za nameček ves čas govori, da je star 12 let. Gerry pa noče biti več otrok pred novo prijateljico, in ko mu prekipi, besen zapusti zabavo. Spiros je nesrečen, ker ga je zapustila žena, dr. Petridis, pa je sit tega, da ga gosti morijo s svojimi boleznimi. Larry hoče poživit zabavo s plesom konga in večer se kljub oblakom komarjev konča s spravo.

Najbolj gledano