Imate težavo, ki je ne znate rešiti? Menite, da so vas zavedli, ogoljufali, vam storili krivico, da za svoj denar niste dobili dovolj kakovostnega izdelka ali storitve, da ste žrtev oderuhov? Potem nam pišite. Raziskali bomo vsak primer, ki nam ga boste sporočili, poiskali odgovore in se zavzemali za vaše pravice. Veseli bomo tudi predlogov, kako učinkoviteje zaščititi vaše pravice.

Svojo zgodbo nam lahko sporočite na e-naslov koda@rtvslo.si.


RTV Slovenija vaše osebne podatke obdeluje za namen objave v oddajah Informativnega programa TV Slovenija.

Vaših osebnih podatkov ne bomo uporabili za druge namene, obdelovali in hranili jih bomo do vašega preklica.

Politika varstva osebnih podatkov in zasebnosti vključuje tudi način uveljavljanja vaših pravic.

Vaših osebnih podatkov ne bomo obdelovali na podlagi avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov. RTV Slovenija osebnih podatkov ne bo prenašala v tretje države ali v mednarodno organizacijo.

Upravljalec RTV Slovenija, Kolodvorska 2, 1550 Ljubljana vam zagotavlja pravice v skladu s splošno uredbo in zakonom. Če menite, da obdelava osebnih podatkov krši vaše pravice, se lahko obrnete na Pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov RTV Slovenija: 01/475 44 66, vop@rtvslo.si ali/in pritožbo podate Informacijskemu pooblaščencu: Dunajska 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si, telefon: 01/230 97 30, spletna stran: www.ip-rs.si.