Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Aktualno

Koda

Zadnji meseci na finančnih trgih minevajo v znamenju rekordne inflacije, naraščanja obrestnih mer, padca cen vrednostnih papirjev in kriptovalut. Ob napovedi visokih cen in morebitnega pomanjkanja energentov sta pred nami negotova jesen in zima. Kaj svetujejo poznavalci? Je zdaj čas za najem posojila, večjo investicijo ali je bolje varčevati? V Kodi tudi o tem, kako izbrati primerno obutev za otroke in odrasle, posebno pozornost pa bomo namenili športnim copatam. Ne samo, da so v zadnjih letih daleč najbolj priljubljeno obuvalo, nekatere dosegajo tudi vrtoglave cene.

1200 gospodinjstev v Radovljici plačuje trikrat dražje ogrevanje

Med stanovalci blokov, ki se ogrevajo iz skupne kotlovnice – takih stavb je po ocenah Združenja za poslovanje z nepremičninami pri nas med 500 in 1000 – je završalo. Kot pravijo, so jih dobavitelji prisilili k podpisu pogodb dražji poslovni odjem.

17

Skrb vzbujajoči izsledki analiz črnil za tetoviranje

Rezultati analiz črnil in barvil za tetoviranje in trajno ličenje, ki jih je opravila Evropska agencija za kemikalije so zaskrbljujoči, saj kažejo, da določena barvila ne povzročajo le draženja kože, temveč tudi raka in genske mutacije.

32

Je tudi vam banka brez pojasnila zaprla bančni račun?

Nekatere komitente Delavske hranilnice je razburilo obvestilo banke, da jim bo ta zaradi nerednega poslovanja zaprla račune. Preverili smo, ali je takšno zapiranje računov skladno z zakonodajo in kako je v drugih bankah.

41
Več

V središču

Vaš rabljeni avto je vreden toliko kot pred dvema letoma

Seznamu vsega, kar se v zadnjem obdobju draži, je treba dodati tudi vozila. Zadnja kriza je vplivala na proizvodnjo novih avtomobilov, posledice pa je bilo hitro čutiti tudi na trgu rabljenih vozil, ki so se, podobno kot nova, podražila za 10 odstotkov.

16

Koliko boste plačevali za elektriko?

Trenutno lahko v Sloveniji izbiramo med 16 ponudniki električne energije. Pregledali smo njihove cenike in primerjali trenutno najugodnejše ponudbe za gospodinjstva. Med najdražjo in najcenejšo je kar 65 % razlike.

25

Ali nam kokosova maščoba in maslo ghee koristita ali škodujeta?

Maščobe so pomemben del uravnotežene prehrane, vendar je treba zaradi visoke energijske vrednosti njihov skupni vnos v telo omejiti. V zadnjem času vse več ljudi prisega na prečiščeno maslo ghee ter kokosovo olje. Pa je to res zdrava izbira?

57
Več

Jezni potrošnik

Številni potrošniki imajo težave pri uveljavljanju pravic potnikov

Potrošnikom, ki so zavrnili ponujeni vavčer in od letalskega prevoznika zahtevali vračilo kupnine, na EPC svetujejo, da počakajo najmanj osem tednov na odgovor prevoznika, in v kolikor ta vračilo odobri, pa še nadaljnjih osem tednov na izplačilo denarja.

Previdno pri nakupu rabljenega avtomobila iz tujine

»Preprodajalec me je opeharil za 980 evrov«, je prepričana naša gledalka, ki je preprodajalcu zaupala, da zanjo izbere in uvozi vozilo iz Nemčije.

Nepravičen pokojninski sistem?

95 tisoč upokojencev po podatkih ZDUS-a prejema manj kot 500 evrov pokojnine

Več

Dobro je vedeti

Zaradi napolitanke, ki je pri nas v prosti prodaji, se gre na Danskem za dve leti v zapor!

Transmaščobe so zdravju škodljive. Že dolgo je znano, da so eden izmed zelo pomembnih dejavnikov tveganja za razvoj srčnožilnih bolezni, zato bi jih morali popolnoma izključiti iz našega jedilnika.

87

Tako kot zdravnika si boste po novem lahko sami izbrali tudi dimnikarja

Novi zakon o dimnikarski dejavnosti, ki bo v veljavo stopil najpozneje 1. januarja 2016, bo precej korenito spremenil zdajšnjo ureditev.

59

Minister Klemenčič: Parkirnino bi plačal, odvetniških storitev pa ne

Pravosodnemu ministru Goranu Klemenčiču se zdi problematično, da se za izterjavo nekaj evrov ali nekaj deset evrov glob zaračunava tudi po 50 evrov odvetniških storitev.

23
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov