Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Aktualno

Letalski prevozi

Poletje je pred vrati in marsikdo že načrtuje dopust. Pozanimali smo se, kakšne cene lahko pričakujemo, če se bomo na počitnice odpravili z letalom, kdaj je najbolje kupiti vozovnice in za katere države je letos največ zanimanja. Pod drobnogled bomo vzeli tudi težave letalske družbe Boeing. Več kot deset tisoč njenih letal je v uporabi, skoraj polovica vseh na svetu. A to potnikov gotovo ne pomirja, saj se nesreče kar vrstijo, in sicer vse od izgubljenih koles do okvar motorjev. In najbolj nenavadna, čeprav za potnike zelo strašljiva: na enem od poletov so odpadla celo vrata. Je torej še varno leteti z letali te družbe?

1200 gospodinjstev v Radovljici plačuje trikrat dražje ogrevanje

Med stanovalci blokov, ki se ogrevajo iz skupne kotlovnice – takih stavb je po ocenah Združenja za poslovanje z nepremičninami pri nas med 500 in 1000 – je završalo. Kot pravijo, so jih dobavitelji prisilili k podpisu pogodb dražji poslovni odjem.

17

Skrb vzbujajoči izsledki analiz črnil za tetoviranje

Rezultati analiz črnil in barvil za tetoviranje in trajno ličenje, ki jih je opravila Evropska agencija za kemikalije so zaskrbljujoči, saj kažejo, da določena barvila ne povzročajo le draženja kože, temveč tudi raka in genske mutacije.

32

Je tudi vam banka brez pojasnila zaprla bančni račun?

Nekatere komitente Delavske hranilnice je razburilo obvestilo banke, da jim bo ta zaradi nerednega poslovanja zaprla račune. Preverili smo, ali je takšno zapiranje računov skladno z zakonodajo in kako je v drugih bankah.

41
Več

V središču

Vaš rabljeni avto je vreden toliko kot pred dvema letoma

Seznamu vsega, kar se v zadnjem obdobju draži, je treba dodati tudi vozila. Zadnja kriza je vplivala na proizvodnjo novih avtomobilov, posledice pa je bilo hitro čutiti tudi na trgu rabljenih vozil, ki so se, podobno kot nova, podražila za 10 odstotkov.

16

Koliko boste plačevali za elektriko?

Trenutno lahko v Sloveniji izbiramo med 16 ponudniki električne energije. Pregledali smo njihove cenike in primerjali trenutno najugodnejše ponudbe za gospodinjstva. Med najdražjo in najcenejšo je kar 65 % razlike.

25

Ali nam kokosova maščoba in maslo ghee koristita ali škodujeta?

Maščobe so pomemben del uravnotežene prehrane, vendar je treba zaradi visoke energijske vrednosti njihov skupni vnos v telo omejiti. V zadnjem času vse več ljudi prisega na prečiščeno maslo ghee ter kokosovo olje. Pa je to res zdrava izbira?

57
Več

Jezni potrošnik

Številni potrošniki imajo težave pri uveljavljanju pravic potnikov

Potrošnikom, ki so zavrnili ponujeni vavčer in od letalskega prevoznika zahtevali vračilo kupnine, na EPC svetujejo, da počakajo najmanj osem tednov na odgovor prevoznika, in v kolikor ta vračilo odobri, pa še nadaljnjih osem tednov na izplačilo denarja.

Previdno pri nakupu rabljenega avtomobila iz tujine

»Preprodajalec me je opeharil za 980 evrov«, je prepričana naša gledalka, ki je preprodajalcu zaupala, da zanjo izbere in uvozi vozilo iz Nemčije.

Nepravičen pokojninski sistem?

95 tisoč upokojencev po podatkih ZDUS-a prejema manj kot 500 evrov pokojnine

Več

Dobro je vedeti

Zaradi napolitanke, ki je pri nas v prosti prodaji, se gre na Danskem za dve leti v zapor!

Transmaščobe so zdravju škodljive. Že dolgo je znano, da so eden izmed zelo pomembnih dejavnikov tveganja za razvoj srčnožilnih bolezni, zato bi jih morali popolnoma izključiti iz našega jedilnika.

87

Tako kot zdravnika si boste po novem lahko sami izbrali tudi dimnikarja

Novi zakon o dimnikarski dejavnosti, ki bo v veljavo stopil najpozneje 1. januarja 2016, bo precej korenito spremenil zdajšnjo ureditev.

59

Minister Klemenčič: Parkirnino bi plačal, odvetniških storitev pa ne

Pravosodnemu ministru Goranu Klemenčiču se zdi problematično, da se za izterjavo nekaj evrov ali nekaj deset evrov glob zaračunava tudi po 50 evrov odvetniških storitev.

23
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov