Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Novosti - Arhiv

Tipično slovensko: Harmonika

Novosti Tipično slovensko: Harmonika

Nedeljsko kosilo, goveja juha, narodno-zabavna glasba in frajtonarica – tipično slovensko, stereotipno slovensko! V sredo, 29.1. ob 17.25 na TV SLO 1.

Mehanizem zločina

Novosti Mehanizem zločina

Kakšni so resnični vzroki za izgon muslimanske manjšine iz Mjanmara? V torek, 28.1. ob 20.45 na TV SLO 1.

Peš po ameriških celinah

Novosti Peš po ameriških celinah

Voditelj Levison Wood se poda peš na skoraj 3000 kilometrov dolgo pot od Mehike do Kolumbije, pri tem pa odkriva majevske ruševine, vulkane, težko prehodno džunglo in tropske obale. V ponedeljek, 27.1. ob 20.00 na TV SLO 2.

Jezero

Novosti Jezero

Zadnji del prestižne ekranizacije istoimenske knjižne uspešnice Tadeja Goloba, z zvezdniško igralsko zasedbo, v nedeljo, 26. 1. ob 20.00 na TV SLO 1.

Sedmi pečat: Smrt v hotelu Nile Hilton

Novosti Sedmi pečat: Smrt v hotelu Nile Hilton

Odličen film noir izvrstno ujame zatohlost in koruptivnost režima, ki ga je odnesla egiptovska pomlad leta 2011. V soboto, 25.1. ob 21.55 na TV SLO 1.

Kinoteka: Tokijska zgodba

Novosti Kinoteka: Tokijska zgodba

Cikel japonskega filma: Jasudžiro Ozu. Tokijska zgodba velja za eno brezčasnih mojstrovin svetovnega filma. V petek, 24.1. ob 22.55 na TV SLO 1.

Cavalleria rusticana

Novosti Cavalleria rusticana

Opera, postavljena v čarobno kuliso na prostem, v četrtek, 23.1. ob 20.50 na TV SLO 2.

Film tedna: Filmske zvezde ne umirajo v Liverpoolu

Novosti Film tedna: Filmske zvezde ne umirajo v Liverpoolu

Resnična ljubezenska zgodba med mladim igralcem in nekdanjo hollywoodsko zvezdo, v Filmu tedna, v sredo, 22.1. ob 20.05 na TV SLO 1.

Izgorelost: program za samouničenje

Novosti Izgorelost: program za samouničenje

Izgorelost postaja, po navedbah Svetovne zdravstvene organizacije, ena od poklicnih bolezni 21. stoletja. Kako jo je možno ozdraviti in kaj so njeni vzroki? V sredo, 22.1. ob 17.25 na TV SLO 1.

Protokol kot osnova za učenje spoštovanja do soljudi

Novosti Protokol kot osnova za učenje spoštovanja do soljudi

Ksenija Benedetti je bila osemnajset let šefinja državnega protokola Republike Slovenije, sedaj pa je tudi vodja akademije za poslovni protokol. V oddaji je povedala tudi, kaj meni od Megxitu, kdo so zanjo resnični heroji, in kaj čuti do Borisa.

Mednarodna obzorja: Veliki etiopski maraton

Novosti Mednarodna obzorja: Veliki etiopski maraton

Poglobljeno, analitično in raziskovalno, o aktualnem dogajanju v državi Afriškega roga, v torek, 21.1. ob 20.45 na TV SLO 1.

Tednik: Premalo vojakov, upad rojstev in vse več lepotnih posegov

Novosti Tednik: Premalo vojakov, upad rojstev in vse več lepotnih posegov

Vpogled v raznolike zgodbe tedna, v ponedeljek, 20. 1. , v oddaji Tednik ob 20.00 na TV SLO 1, z voditeljico Jeleno Aščić.

Jezero, slovenska nadaljevanka

Novosti Jezero, slovenska nadaljevanka

Peti del prestižne ekranizacije istoimenske knjižne uspešnice Tadeja Goloba, z zvezdniško igralsko zasedbo, v nedeljo, 19. 1. ob 20.00 na TV SLO 1.

EMA Freš

Novosti EMA Freš

Kdo bosta dva zmagovalca, ki se bosta udeležila finalnega izbora EMA 2020? O tem boste odločali vi s telefonskim glasovanjem in še tričlanska žirija. V soboto, 18.1. ob 20.00 na TV SLO 1.

Kinoteka: Cesta

Novosti Kinoteka: Cesta

Mojstrovina ob 100. obletnici rojstva Federica Fellinija, v petek, 17.1. ob 22.55 na TV SLO 1.

Svilna pot z Joanno Lumley: Benetke, Albanija, Turčija

Novosti Svilna pot z Joanno Lumley: Benetke, Albanija, Turčija

V štiridelni dokumentarni seriji z britansko igralko Joanno Lumley raziskujemo starodavno Svilno pot, ki je nekdaj povezovala Azijo in Evropo. V četrtek, 16.1. ob 20.00 na TV SLO 2.

Film tedna: Zaposlena ženska

Novosti Film tedna: Zaposlena ženska

Gibanje #MeToo v filmski zgodbi! Uspešna ženska, ki doživi spolni napad, se mora odločiti, kaj bo storila, da bo zaščitila sebe in svojo družino. V sredo, 15.1. ob 20.05 na TV SLO 1.

Nevidni otroci – izziv za Afriko

Novosti Nevidni otroci – izziv za Afriko

Kakšno je življenje otroka, ki ne ve, kdaj je bil rojen in koliko je pravzaprav star? Zakaj starši ne prijavljajo otrok ob rojstvu? Kdo pomaga takim otrokom pridobiti dokumente in s tem osnovne pravice? V torek, 14.1. ob 20.45 na TV SLO 1.

V imenu genov

Novosti V imenu genov

Ali lahko z geni upravičimo neenakost v družbi? Kako je biologija lahko podlaga za ideologijo? Dokumentarni film prikazuje zlorabe, ki jih izvajajo v imenu nevarnega biološkega nesmisla. V ponedeljek, 13.1. ob 22.55 na TV SLO 2.

Jezero

Novosti Jezero

Četrti del prestižne ekranizacije istoimenske knjižne uspešnice Tadeja Goloba, z zvezdniško igralsko zasedbo, v nedeljo, 12. 1. ob 20.00 na TV SLO 1.

Prijavite se na e-novice