Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Novosti - Arhiv

Studio 3: Tarča, Globus, Točka preloma

Novosti Studio 3: Tarča, Globus, Točka preloma

Poglobljena analiza notranjepolitičnih in svetovnih dogodkov ter gospodarskega gibanja. V četrtek, 26. 11., ob 20.00 na TV SLO 1.

Klic dobrote

Novosti Klic dobrote

30. dobrodelni koncert Klic dobrote je tudi tokrat namenjen za družine v stiski! V sredo, 25. 11., ob 20.05 na TV SLO 1.

Baron iz province; Žiga Zois, začetnik razsvetljenstva na Slovenskem

Novosti Baron iz province; Žiga Zois, začetnik razsvetljenstva na Slovenskem

Intimni dokumentarec scenarista in režiserja Bojana Labovića Baron iz province se ukvarja z zgodbo velikega slovenskega razsvetljenca Žige Zoisa. V torek, 24. 11., ob 20.55 na TV SLO 1.

Bombaž - zgodba o novodobnem suženjstvu

Novosti Bombaž - zgodba o novodobnem suženjstvu

Bombaž, od proizvodnje do končnega potrošnika ter etičnost etiket na bombažnih oblačilih. V ponedeljek, 22. 11., ob 21.45, na TV SLO 2.

Kraljica Elizabeta II.

Novosti Kraljica Elizabeta II.

Dokumentarna pripoved o eni najvplivnejših žensk na svetu, britanski kraljici Elizabeti II. V nedeljo, 22. 11., ob 20.55 na TV SLO 2.

Babica

Novosti Babica

Zgodba o nenavadnem prijateljstvu med dvema zelo različnima ženskama, v kateri blestita veliki imeni francoskega filma: Catherine Frot in Catherine Deneuve. V soboto, 21. 11., ob 20.05 na TV SLO 2.

Te že pogrešam

Novosti Te že pogrešam

Simpatična melodrama s humornimi vložki je atraktivna predvsem zaradi dobre kemije med Drew Barrymore in Toni Collette. V petek, 20. 11., ob 20.05 na TV SLO 2!

Pogovor s predsednikom vlade in Pogovor z opozicijo

Novosti Pogovor s predsednikom vlade in Pogovor z opozicijo

Pogovorni oddaji bosta na sporedu v četrtek, 19.11., ob 20.00 in ob 21.00 na TV SLO 1.

Offenbachove pripovedke

Novosti Offenbachove pripovedke

Bil je družbeno-kritičen, zavzet in plodovit skladatelj, njegov humor pa je še danes priljubljen. Offenbachovo glasbo povezujemo z življenjsko radostjo. Prisluhnite ji v sredo, 18. 11., ob 20.05 na TV SLO 2.

Od blizu: Aleksander Čeferin

Novosti Od blizu: Aleksander Čeferin

Nova sezona oddaj Od blizu se začenja z gostom, ki so ga vabili v oddajo kar tri leta, Slovencem, ki je predsednik UEFE - Aleksandrom Čeferinom. Voditeljica Vesna Milek, pravi, da jo je presenetil. V torek, 17. 11. ob 20.55 na TV SLO 2.

Dediščina Evrope: Dunaj: cesarske sanje dinastije

Novosti Dediščina Evrope: Dunaj: cesarske sanje dinastije

Dokumentarna serija prikaže mesto z dolgo in veličastno zgodovino ter izjemno strateško lego ob eni najdaljših evropskih rek, Donavi. V ponedeljek, 16. 11., ob 20.50 na TV SLO 2.

Z druge strani Atlantika

Novosti Z druge strani Atlantika

Nadaljevanka je posneta po resničnih dogodkih in prikazuje prizadevanja norveške prestolonaslednice Märthe za ameriško podporo njeni državi med drugo svetovno vojno. V nedeljo, 15. 11. ob 20.00 na TV SLO 1.

Sedmi pečat: Dogman

Novosti Sedmi pečat: Dogman

Matteo Garrone, znan po režiji filmov Gomorra in Resničnost, je navdih za film Dogman dobil ob brutalnem dogodku, ki je v osemdesetih letih polnil strani italijanske črne kronike. V soboto, 14. 11., ob 22.45 na TV SLO 1.

Izdajalec

Novosti Izdajalec

Resnična zgodba o mafijskem šefu Tommasu Buscetti, ki je v največjem protimafijskem sodnem procesu vseh časov oblastem pomagal do pomembne zmage v boju proti organiziranemu kriminalu. V petek, 13. 11., ob 20.55 na TV SLO 2.

Michael Palin v Severni Koreji

Novosti Michael Palin v Severni Koreji

Ko so se diplomatski odnosi med Severno in Južno Korejo začeli rahlo odtajati, je bilo komiku in svetovnemu popotniku Michaelu Palinu dovoljeno vstopiti v Severno Korejo in jo raziskati. V četrtek, 12. 11., ob 20.00 na TV SLO 2!

Film tedna: Tla pod nogami

Novosti Film tedna: Tla pod nogami

Drama. Film o Loli, mladi, ambiciozni poslovni ženski z Dunaja, ki dela v nemškem pribaltskem Rostocku. V sredo, 11. 11., ob 20.05 na TV SLO 2!

7,7 milijarde ljudi

Novosti 7,7 milijarde ljudi

Zakaj naše prebivalstvo tako hitro narašča, kakšen vpliv ima na Zemljo in ali je mogoče kaj storiti. V torek, 10. 11., ob 20.00 na TV SLO 2!

Dediščina Evrope: De Gaulle

Novosti Dediščina Evrope: De Gaulle

9. novembra 2020 mineva petdeset let od smrti Charlesa de Gaulla, francoskega generala, politika in državnika. Ob tej obletnici bomo v ponedeljek, 9. 11., ob 20.50 na TV SLO 2, predvajali film, ki prikazuje obdobje v njegovem političnem delovanju.

Nebesni zmaj

Novosti Nebesni zmaj

Stoletje stara zgodba avtroogrskega mornariškega častnika, Ljubljančana Ivana Skuška in njegove žene, Japonke Tsuneko Kondo Kavase, spominja na opero Madama Butterfly. V nedeljo, 8. 11., ob 21.40 na TV SLO 1.

Julie Andrews – njene pesmi, njene sanje

Novosti Julie Andrews – njene pesmi, njene sanje

Dokumentarni portret igralke, ki je osvojila Hollywood in Broadway. V nedeljo, 8. 11., ob 20.55 na TV SLO 2.

Stran 1 od 34
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov