Napovednik: Dediščina Evrope: Letovišče, britanska nadaljevanka, 4/8

Sanditon je zaspana ribiška vas, ki se spreminja v letovišče, kamor prihajajo najrazličnejši ljudje. Osrednja junakinja je Charlotte Heywood, ki svoj tihi podeželski dom zamenja za živahni Sanditon.

Obdobje industrijskega napredka prinaša velike spremembe v vsakdanja življenja in nemalo prebivalcev je odvisnih od komercialnega uspeha obalne vasi.

Podjetnik Tom Parker ima velike načrte, dedinja Lambe išče svoje mesto v družbi, karizmatični Sidney Parker ima zapleten značaj.

Foto: © RED PLANET PICTURES/Des Willie
Foto: © RED PLANET PICTURES/Des Willie

Četrti del

Georgiana se mora zlagati guvernanti Griffths, zato da njej in Charlotte dovoli na piknik. Vendar tudi do Charlotte ni čisto iskrena, saj ji zamolči, da se jima bo pridružil Otis, njen ljubi, zaradi katerega jo je Sidney poslal iz Londona.

Clara nese sporočilo lejdi Denham k Esther in Edwardu in ju zaloti v kočljivem položaju.

Tom je vse bolj zaskrbljen, ker se mu Sidney še vedno ni oglasil v zvezi z bančnim posojilom. Dr. Fuchs, ki se je naposlušal Arthurjevih in Dianinih tegob, obema predpiše enako terapijo, gibanje na svežem zraku.

SANDITON

Velika Britanija / 2019
scenarij: Andrew Davies
režija: Olly Blackburn, Lisa Clarke, Charles Sturridge
v glavnih vlogah: Rose Williams, Theo James, Anne Reid, Kris Marshall, Kate Ashfield, Crystal Clarke, Jack Fox, Charlotte Spencer, Lily Sacofsky, Elizabeth Berrington, Adrian Rawlins, Turlough Convery

Po predvajanju še 30 dni na voljo na našem TV portalu.