V občuteni izvedbi slovenskega tenorista Aca Aleksandra Bišćevića boste spremljali glasbo iz fima Boter, beneško ljudsko glasbo v priredbi Marjana Peternela, Schubertove samospeve ter glasbo valižanskega skladatelja Ivorja Novella.

Glas in klavir Aco Aleksander Bišćević, ples Lukas Zuschlag.

Lukas Zuschlag je v Celovcu končal gimnazijo in zasebno baletno šolo pri profesorju Marjanu Krulanoviću. Od leta 2007 je solist SNG Opera in balet Ljubljana.  Foto: Osebni arhiv/Ajda Schmidt
Lukas Zuschlag je v Celovcu končal gimnazijo in zasebno baletno šolo pri profesorju Marjanu Krulanoviću. Od leta 2007 je solist SNG Opera in balet Ljubljana. Foto: Osebni arhiv/Ajda Schmidt
Aco Bišćević je na salzburškem Mozarteumu končal študij petja pri Elisabeth Wilke in Bredi Zakotnik ter čembala pri Wolfgangu Brunnerju. Nastopil je na mnogih koncertnih in gledaliških odrih po Evropi (Berlin, München, Innsbruck, London, Mantova, Tromsø, Bodø, Milano, Sarajevo, Salzburg, Gradec, Brixen, Merano, Ljubljana in drugje).  Foto: iz snemanja oddaje, FB profil Daniela Celarca.
Aco Bišćević je na salzburškem Mozarteumu končal študij petja pri Elisabeth Wilke in Bredi Zakotnik ter čembala pri Wolfgangu Brunnerju. Nastopil je na mnogih koncertnih in gledaliških odrih po Evropi (Berlin, München, Innsbruck, London, Mantova, Tromsø, Bodø, Milano, Sarajevo, Salzburg, Gradec, Brixen, Merano, Ljubljana in drugje). Foto: iz snemanja oddaje, FB profil Daniela Celarca.

Vizualizacija je nastala v Uredništvu glasbenih in baletnih oddaj Televizije Slovenija,

urednik oddaje Daniel Celarec, režiser Vojko Boštjančič.