Satirična oddaja Kaj dogaja? je sestavljena iz pregleda aktualnih dogodkov s področja politike, športa, kulture in zabave.

Za nadsinhronizacije v Of D Rekord bosta poskrbela Tilen Artač in Jure Mastnak. Najbolj nenavadne zgodbe pa bosta na terenu za rubriko Kje dogaja? beležila dopisnika Admir Baltić in Miha Brajnik.

Seveda se ne bo manjkalo zabavnih in vedno zanimivih nadsinhronizacij, ki jih bo pripravljala ekipa naših odličnih imitatorjev, prav tako bomo poskrbeli, da bo v oddaji slišati novice z “druge” strani. O aktualnem dogajanju se bomo v vsaki oddaji pogovarjali tudi z zanimivim gostom.

Oddaja pa se bo tako kot doslej zaključila s priljubljeno Malo teraso, ki bo še naprej v znane slovenske napeve spretno upesnila najbolj odmeven dogodek minulega tedna. Zanjo bosta redno skrbela Tilen Artač in Igor Bračič, ki se jima bodo občasno pridružili tudi glasbeni gosti.

Sproščen in odprt pogled na svet je temeljno vodilo ustvarjalcev oddaje, ki upajo, da bodo prispevki poleg obilice smeha pri gledalcih vzbudili tudi tehten premislek o aktualnih vprašanjih in pogledu na družbo nasploh.

Rednim rubrikam pa se bo v tokratno jesen pridružila nova z naslovom: Popolna uravnoteženost programa oziroma krajše - PUP.