Napovednik: Kdo laže? (II.), britanska nadaljevanka

V prvi sezoni je Laura spoznala prijetnega zdravnika Andrewa, s katerim sta se začela sestajati, a njegovi nameni so bili izprijeni in izkazalo se je, da ni bila njegova edina žrtev. Laura si močno prizadeva dokazati, da je Andrew, ki se spretno izmika, kriv. Resnica le pride na dan, Andrew izgine in išče ga policija.


Druga sezona se začne tri tedne po tem, ko je bila izdana tiralica. Andrew je izginil, bremeni ga spolni napad na devetnajst žensk.

Ko najdejo njegovo truplo, je policija pred težko nalogo. Ugotoviti mora, kaj se je dogajalo v zadnjih tednih njegovega življenja in kdo ga je umoril. Primer prevzame odločna detektivka Karen Renton z oddelka za umore, ki sumi Lauro, a ta vztrajno zanika vpletenost v zdravnikovo smrt.

  1. del:
    Minili so trije tedni, odkar je razkrinkani zdravnik Andrew Earlham izginil. Najdejo ga v kentskem močvirju s prerezanim vratom. Laura Nielson, žrtev posiljevalca, poskuša živeti naprej. Poučuje, dobiva se z novim prijateljem Ianom in odriva tegobe, ki so jo doletele … A te jo znova dohitijo. Policija pri njej najde Earlhamov avtomobilski ključ, in preiskava se znova zavrti. Tokrat Laura ni žrtev, ampak osumljenka za umor …

LIAR (II.) / Velika Britanija / 2019

scenarij: Harry Williams Jack Williams
režija: James Strong
v glavnih vlogah: Joanne Froggatt, Ioan Gruffudd, Katherine Kelly, Kieran Bew, Ivana Basic, Jamie Flatters, Amy Nuttall, Howard Charles, Cindy Humphrey, Zoë Tapper, Shelley Conn

Epizoda bo še 7 dni po predvajanju na voljo na našem TV portalu.