Napovednik: Joker

Tokrat bo na stol kviza Joker sedel 68-letni upokojenec Peter Zorman iz Kranja. Že 20 let je njegov stil življenja aktivna hoja. Vsako jutro gre za nekaj ur v hribe, s prijatelji pa se rad odpravi na daljše pohode. Najdaljša tura je bila iz Kranja do Kopra.

O kvizu

En tekmovalec v bitki s časom, dvanajst vprašanj na poti do visoke denarne nagrade, sedem jokerjev za srečo in eno pravilo: ni umika! Le znanje, strategija in sreča vodijo do vrha. A kako na njem ostati? Kviz Joker, skozi katerega vas bo popeljal voditelj Mario Galunič, zagotavlja napeto igro čustev, vzponov in padcev.

Življenje mu izpopolnjuje tudi 7-letni vnuk, s katerim ima veliko veselja. Ob njem bo nečakinja Tina Zorman, ki se je po dolgih letih življenja v Jemnu z družino vrnila v Slovenijo.

V sobotnem kvizu pa se bo z izzivom, ki ga ponuja kviz Joker, spoprijela Mojca Skobe iz Srednjih Gameljn pri Ljubljani. V življenju jo zanima precej stvari, tako je zamenjala že kar nekaj poklicev, trenutno dela kot kuharica v veganski restavraciji. Za slovenske razmere ima precej veliko družino, z možem imata kar pet otok, ki bodo močno navijali zanjo. Za uspeh v Jokerju ji bo v pomoč družinski prijatelj Peter Podgoršek.

Več o kvizu Joker si lahko preberete na spletni strani oddaje.

Če se želite tudi vi preizkusiti v napeti igri, se prijavite na tekmovanje.

Prijavite se na kviz Joker!