MamaOčeSin, napovednik

Richard Gere se vrača na male ekrane kot Max, ki vodi enega najvplivnejših medijskih imperijev. Informacije so njegovo orožje, pozna temne skrivnosti številnih pomembnežev.

scenarij: Tom Rob Smith
režija: James Kent, Charles Sturridge
v glavnih vlogah: Richard Gere, Helen McCrory, Billy Howle, Pippa Bennett-Warner, Sinead Cusack, Joseph Mawle, Paul Ready, Danny Sapani, Sarah Lancashire, Ciaran Hinds

Max pričakuje, da bo šel sin Caden po njegovi poti. Za Cadna, ki je po ločitvi staršev preživel otroštvo pri očetu, je breme pričakovanja previsoko.

Ko se znajde v bolnišnici, pa postane jasno, da ne bo sposoben naslediti očeta. Zdravniki napovedo, da bo imel težave z govorom, gibanjem in vedenjem.

Cadnu pri okrevanju stoji ob strani mama Kathryn, ki upa, da bo s sinom končno lahko navezala tesnejše stike.

Drugi del

Caden preživi možgansko kap in operacijo, toda zdravnik opozori Kathryn in Maxa, da bo okrevanje dolgo in naporno ter da se bo sinov značaj po vsej verjetnosti spremenil. Kathryn se ne gane od njegove postelje in obuja boleče spomine na svoj ponesrečeni zakon, ločitev in izgubo sina. Maggie in Nick začneta raziskovati umor zasebnega preiskovalca. Po uradnem srečanju Angela Howard, nova vodja opozicije, obišče Maxa še na samem …

Po tridesetih letih se Richard Gere vrača na TV-zaslone. Foto: BBC STUDIOS/ iz filma
Po tridesetih letih se Richard Gere vrača na TV-zaslone. Foto: BBC STUDIOS/ iz filma