Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Telesni stražar

Politični triler, v katerem vojni veteran David Budd odkriva zaroto, ki sega v sam politični vrh, in pri tem tvega svoje življenje.

Vojni veteran David Budd prepreči samomorilski bombni napad mlade muslimanke Nadje in zato napreduje ter postane telesni stražar Julie Montague, ambiciozne britanske notranje ministrice. Z ženo Vicky imata dva otroka, vendar ne živijo skupaj, saj se David več let po misiji v Afganistanu še vedno spopada s posledicami tamkajšnih dogodkov. Tarča teroristov postane šola, ki jo obiskujeta njegova otroka, kar bi lahko pomenilo maščevanje. V nevarnosti je tudi notranja ministrica, s katero se David zbliža. Raziskovanje dogodkov na lastno pest ga pripelje do suma, da gre za zaroto, ki sega v britanski politični vrh. Kakšna bo cena, ki jo bo plačal, da bi odkril resnico in razkrinkal storilce?

Zelo odmevna nadaljevanka je bila deležna številnih prestižnih nominacij, Richard Madden pa je za vlogo Davida Budda prejel zlati globus.

BODYGUARD / Velika Britanija / 2018
scenarij: Jed Mercurio
režija: Thomas Vincent, John Strickland
v glavnih vlogah: Richard Madden, Keeley Hawes, Gina McKee, Sophie Rundle, Paul Ready, Vincent Franklin, Sutart Bowman, Pippa Haywood

Zadnje oddaje

Nazaj
Naprej
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov