Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Deskanje na snegu • oddaje

Deskanje na snegu Deskanje na snegu - svetovni pokal: paralelni veleslalom, vključitev v prenos iz Simonhöheja

27.01.2024

Karavana deskarjev na snegu se je z Rogle preselila v Avstrijo v Simonhöhe. Tekmovalce čaka nova preizkušnja v paralelnem veleslalomu za svetovni pokal. To prizorišče je drugič organizator tovrstnega tekmovanja. Leta 2022 sta zmagala Poljakinja Aleksandra Król in Nemec Stefan Baumeister, drugi je bil Tim Mastnak, v tej sezoni edini slovenski predstavnik na stopničkah doslej. Na Rogli sta bila v izločilnih bojih le Rok Marguč, prvič v sezoni, in Tim Mastnak. Slovenski reprezentanti bodo poskušali izboljšati ne najboljši izkupiček z Rogle.

Deskanje na snegu Deskanje na snegu - svetovni pokal: paralelni slalom, posnetek iz Pamporova

21.01.2024

Pamporovo gosti dve tekmi v paralelnem slalomu. Tudi na drugi bodo slovenski deskarji skušali doseči čim boljše uvrstitve. Januarski program sicer prinaša kar osem tekem svetovnega pokala.

Deskanje na snegu Deskanje na snegu - svetovni pokal: paralelni slalom, posnetek iz Pamporova

20.01.2024

Pamporovo v Bolgariji je novo prizorišče tekem svetovnega pokala za deskarje na snegu. Bolgarija je nekajkrat že gostila tekme svetovnega pokala, a v Banskem. Lani so tam v paralelnem slalomu zmagali: dvakrat Julie Zogg ter Maurizio Bormolini in Dario Caviezel. Letos bosta v Pamporovu prav tako tekmi v paralelnem slalomu. Najboljšo slovensko uvrstitev v tej disciplini je v pretekli sezoni s petim mestom dosegla Gloria Kotnik. V paralelnem veleslalomu pa je bil Tim Mastnak drugo mesto in tako poskrbel za prve slovenske stopničke v lanski sezoni.

Deskanje na snegu Deskanje na snegu - svetovni pokal: paralelni veleslalom, vključitev v prenos iz Scuola

13.01.2024

Scuol v Švici gosti četrto tekmo svetovnega pokala deskarjev na snegu. Na sporedu je paralelni veleslalom. Med slovenskimi tekmovalci se je v tej sezoni doslej najbolj izkazal izkušeni Žan Košir, ki se je vsakokrat uvrstil v izločilne boje, izstopata pa četrto in peto mesto. V Scuolu je od slovenskih predstavnikov doslej stal na stopničkah Tim Mastnak, leta 2018 je zmagal, 2021 pa bil tretji. V ženski konkurenci je na dosedanjih šestih tekmah vsakokrat na najvišjo stopničko stopila druga deskarka.

Stran 1 od 4
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov