Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Za repom • oddaje

Za repom Skoči in leti

02.05.2023

Nika je na svet začela gledati z žabje perspektive. Dobesedno. Zakaj se je ob skriti živali počutila ogroženo? In kako nevarne so žabice, s katerimi se je družil Klemen? Skupaj z nami skočite med skrivnostne dvoživke. Za repom.

Za repom Umazane in čiste

01.05.2023

Uf, kako umazana naloga! Klemen se je bo lotil s polnim zanosom, nato pa bo skočil v vodo … No, ne čisto zares. Obiskal bo brkate some. Mu jih bo uspelo videti čisto od blizu? In s kom se bo medtem družila Nika? Pustite se voditi repu.

Za repom Revne in bogate

29.04.2023

Nika in Klemen se bosta pri ugibanju skrite živali ponovno lovila … Lovile in igrale pa se bodo tudi mačke v rubriki Zarjovi za živali. Veste, kako izgleda donska sfinga in koliko življenj imajo mačke v resnici? Ne preskočite oddaje Za repom.

Za repom Noč in dan

28.04.2023

Klemen se bo prelevil v kriminalista. Za vzor si bo postavil noje. Noje, ki glavo zarivajo v pesek? Je to sploh res? So res strahopetni? Bo Klemnova raziskovalna žilica pripomogla, da z Niko uganko razrešita v prvem poskusu? Morda bosta ugibala vse do noči … Noč pa ima svojo moč ... Napnite oči in sledite repu.

Za repom Teci počasi

27.04.2023

Klemen in Nika sta se znašla pred ugankarskim izzivom. S pomočjo treh pomigov bosta poskušala razkriti skrito žival. Jima bo uspelo? In katere stereotipe o živalih bosta porušila? Najprej bosta hitela, nato bosta svoj korak upočasnila. Pridružite se jima pri prvem pohodu … Za repom.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov