Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Poletno vreme • prispevki

Poletno vreme Poletno vreme - na morje

27.08.2022

Zaključek poletne sezone Na Upravi za Pomorstvo so si tudi to sezono prizadevali poskrbeti za vašo varnost. Izvajali so nadzore na morju, postavili in skrbeli so za to, da so varovana območja, kjer je sidranje in plovba za čolne prepovedana, čim bolje vzdrževana ter poskušali čim bolje ozaveščati.

Poletno vreme Poletno vreme

19.08.2022

Dobrodošli v rubriki »Poletno vreme - na morje«. Vremenski napovedi, ki so jo pripravili kolegi z ARSA, dodajamo še pomorsko modrost, ki vam bo pomagala, da varno plujete po morju.

Poletno vreme Poletno vreme

12.08.2022

Morjeplovci, ali veste kaj storiti, ko je vaše življenje ogroženo? Danes bomo preleteli nekaj nasvetov za boljši in hitrejši odziv.

Poletno vreme Poletno vreme

05.08.2022

Ali je lahko vsak od nas morjeplovec?

Poletno vreme Pomorska zanimivost

29.07.2022

Nevarnosti ob plovbi na morju

Poletno vreme Pravila v pristaniščih

22.07.2022

David Ivančič z Uprave za pomorstvo pove, katera dejanja so v pristaniščih prepovedana. Pristanišča se med seboj razlikujejo glede na njihov namen, ta so lahko namenjena javnemu prometu, za posebne namene ali za vojaške namene.

Poletno vreme Pomorski nasvet - oprema čolna

15.07.2022

David Ivančič z Uprave za pomorstvo priporoča, da pred plovbo, tako kot pred vožnjo z avtom, pripravite vse dokumente: veljaven vpisni list z veljavnim dovoljenjem za plovbo, potrdilo o sklenjenem zavarovanju proti odgovornosti za škodo povzročeno tretjim osebam in potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna. Bodite pozorni tudi na obvezno opremo.

Poletno vreme Pomorski nasvet - tramontana

08.07.2022

Poletje je čas, ko morske užitke zajemamo z veliko žlico. Da sproščenosti ne bi skalili neljubi dogodki, velja prisluhniti zaposlenim na Upravi za pomorstvo. Z nami je bil Robert Škrokov.

Poletno vreme Pomorski nasvet - Omejitve sidranja

01.07.2022

Robert Škrokov z Uprave za pomorstvo opozarja, da se sidranje v bližini obale ni dovoljeno. Ali smo dovolj daleč od območja namenjenega kopalcem, nam nakazujejo rumene boje. Kršitelje čaka globa.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov