Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sam Sebastian: Šesti čut

Sam Sebastian: Šesti čut je prva slovenska magična TV serija, v kateri mednarodno priznani iluzionist, mentalist in ulični čarodej Sam Sebastian gosti številne estradnike, ne manjka pa tudi čaranja na ulici naključnim mimoidočim.
V produkciji Televizije Maribor je v letu 2014 nastalo 20 razburljivih televizijskih magičnih mini spektaklov, v katerih osupljivo spretni Sam Sebastian izvaja vrhunske čarovnije. Da Sebastianovi magični triki ne navdušujejo nič manj kot triki Dynama ali Crissa Angela, smo spoznali že v njegovih gostovanjih v oddajah Dobro jutro na TV SLO.
Avtor poudarja, da v oddaji niso uporabili trikov s kamero, da ne gre za vnaprej dogovorjene in zaigrane reakcije, pač pa se vse zgodi spontano. Vsi sodelujoči so sodelovali prostovoljno in vsi so s snemanja odnesli nepozabno izkušnjo. Oddaja je pravzaprav portret ljudi, same magične iluzije so v drugem planu.
V oddaji lahko vidimo Alyo, Jana Plestenjaka, Vlada in Milana Kreslina, Modrijane, Ferija Lainščka, Zvezdano Mlakar, 6Pack Čukurja, Demetro Malalan, Boštjana Gorenca - Pižamo, Mitjo Dragšiča, Trkaja, Martino Ipša, Mišo Margan, Vaska Atanasovskega, Tinkaro Kovač, Gorazda Žilavca, Alenko Cilenšek, Taissho in številne druge posameznike, ki so se bili pripravljeni prepustiti čaru magičnega in se pri tem tudi od srca nasmejati.

Zadnje oddaje

Nazaj
Naprej
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov