Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Zgodbe iz školjke • oddaje

Zgodbe iz školjke Ribič Pepe: Kdo se boji psov

04.05.2024

Pepe nam zaupa skrivnost. Nečesa se boji. Ja, tudi Pepe ima strahove, boji se psov. Kakaduduja in Fosknerja to strašno zabava in lajata kot zmešana, Pepe pa se znajde in izdela psička, ki ne laja. Pravo presenečenje pa mu pripravijo otroci iz Idrije. Prepričani so, da lahko z njihovo pomočjo premaga strah … Jim bo uspelo?

Zgodbe iz školjke Ribič Pepe: Kdo je glavni

27.04.2024

Kakadudu, Božiček prinese toliko daril, kot si jih zaslužiš. Ne glede na to, koliko tečnariš in kričiš, da si glavni. Pepe za vse tri dobre može pripravi presenečenje in v resnici je glavni on. Ampak v Malem pristanu, na Ptuju pa je glavni nekdo drug … Te zanima, kdo? To izveš v naslednji oddaji. Navihano praznična bo!

Zgodbe iz školjke Ribič Pepe: Kdo ima daljinca

20.04.2024

Kdo ima glavno besedo pri daljincu? Pepe ali Kakadudu? Bosta gledala nogometno tekmo ali Zombije? Ah, prava akcija se dogaja v živalskem vrtu! In neumno bi bilo sedeti doma. Odložita daljinca in se odpravita, otroci vaju čakajo! Opice, surikate in morski lev pa tudi!

Zgodbe iz školjke Ribič Pepe: Kako je dobiti bratca

13.04.2024

Kakamama vali, potem pa jajce nekdo ukrade. Ni panike! Kakadudu si bratca tako ali tako ne želi. Kakajo in kričijo. Pepe in otroci pa menijo drugače. Zato je jajce treba najti. Sledi vodijo v Kočevje, v bližino jezera. Krivec pa je … No, kdo je tat, boste izvedeli v naslednji oddaji.

Zgodbe iz školjke Ribič Pepe: Kako je Pepe trmaril

06.04.2024

Pepe in Kakadudu se odpravita na led, lovila bosta ribe. A Pepetu ribolov ne gre tako dobro od rok kot risanje, ima pa tudi težavo, ker v ledu ni luknje. Pomagal si bo z motorno žago, a le, če mu bodo kranjski otroci dovolili vrtati v njihovo drsališče. Kakadudu ob tej ideji umira od smeha. Ampak ne, naslov sobotne oddaje ni Osel Pepe gre le enkrat na led.

Zgodbe iz školjke Ribič Pepe: Kako je Pepeta zadelo jajce

30.03.2024

Športni dan! Kakadudu pa zboli. Ne zares, ampak zato, da mu ne bi bilo treba telovaditi. Otroci iz Kopra so že na igrišču, Pepe, kaj še čakaš? Te skrbi, da ne boš zmagal? Pa saj to sploh ni važno, saj veste, pomembno je sodelovati, ne zmagati! Če vas pa vseeno zanima, kdo je zmagal, potem pa si le oglejte oddajo Ribič Pepe!

Zgodbe iz školjke Ribič Pepe: Kako je Pepe pospravljal

23.03.2024

Kaj je bolj groznega od poštevanke, brokolija in domačih nalog skupaj? Pospravljanje, bi rekel Kakadudu. Pa vendarle je sobotni dan namenjen prav temu. In oddaji Ribič Pepe, seveda. Ker Kakadudu ne pospravi, mu pomaga Foksner – tako, da mu nekaj predmetov kar ukrade. Kdo bo zadevo uredil? Pepe, kdo pa drug! S kolesom bo po Idriji lovil lisjaka, a na srečo ne sam …

Zgodbe iz školjke Ribič Pepe: Kako je bil Pepe prepogumen

16.03.2024

Kdo je najbolj pogumen? Pepe seveda! Tokrat si je zadal, da bo spoznal medveda. Čisto pravega, ogromnega, živega kočevskega medveda. Mu bo uspelo? Iskalna akcija se bo zgodila v novi oddaji. Ne zamudi je. Razen če si boječka, tako kot Kakadudu, ki se veseli le tega, da bo videl bežati Pepeta pred ogromnim rjavim medvedom.

Zgodbe iz školjke Ribič Pepe: Kako je Pepe postal kuhar

09.03.2024

Kuhati Kakaduduju je zahtevna reč. Ne je nič zelenega, pa nič, kar je posebnih oblik in kar ima vonj … Še bolj nerodno je, ker mu kuha ribič, ki raje suče čopič, kot da bi sukal kuhalnico. Se tudi vam zdi, da sta ta dva večkrat lačna kot sita? Ljubljanski otroci so ostali brez šolskega kuharja in prosijo Pepeta, da jim pomaga. Se bo izkazal? Ali je to recept za polom?

Zgodbe iz školjke Ribič Pepe: Kako je Pepe potonil

02.03.2024

Ali ptiči znajo plavati? Kakadudu pravi, da jim ni treba znati, saj imajo krila, s pomočjo katerih vodo enostavno preletijo. Kaj pa ribič Pepe? Hmm … Ptujski otroci so ga povabili v terme, pa noče in noče na pot. Tu nekaj ni v redu. Kaj se plete, boste izvedeli v naslednji oddaji. Pepe, upamo, da ne boš potonil!

Zgodbe iz školjke Ribič Pepe: Kaj z domačo nalogo

24.02.2024

Vsi vemo, kaj storiti z domačo nalogo. Naredimo jo, in to čim prej. Kakadudu pa raje prej počne tisoč drugih stvari. Še pospravlja raje! In otroke prepričuje, naj mu jo naredijo oni. Bodo otroci iz Kranja za to? Ali mu bodo raje pokazali, kako se o zgodovini učimo na zabaven način?

Zgodbe iz školjke Ribič Pepe: Kako je Pepe zbežal od doma

17.02.2024

Panika, Pepe je odšel! Pa ne na počitnice, kot sklepajo otroci s Kakadudu TV-ja, zbežal je od doma. Spakiral je svoje stvari, zaprl kovček in odšel. Kam? V Koper, to vemo, saj so ga otroci tja že večkrat povabili. Iskat je šel nove prijatelje, Kakadudu ga je namreč grdo užalil. Kako se je vse skupaj končalo, bomo videli v naslednji oddaji.

Stran 1 od 57
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov