Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Zvezdana • oddaje

Zvezdana Srečno!

25.12.2021

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov. Za božič je Zvezdana na večerni pogovor povabila dva para, ki ju občuduje. V živahni in iskreni debati bomo spoznali štiri uspešne ustvarjalce, vsak ima svojo izjemno življenjsko zgodbo, hkrati pa vsi živijo to, kar pišejo, ustvarjajo in govorijo. Živijo v iskrenih zvezah, o katerih redko spregovorijo javno. Zvezdanini gostje so Iva Kranjc Bagola in Aljoša Bagola ter Mojca Fatur in Klemen Slakonja.

Zvezdana Iz škatle

04.12.2021

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov. Zvezdanin gost je Marjan Ogorevc, bioterapevt, atletski trener, avtor knjig, kolumn in člankov, ki že več kot 30 let raziskuje poti osebnostne rasti in duhovnega razvoja. Z Zvezdano se bosta pogovarjala o iskanju idealnega partnerstva skozi ljubezen, popolno telesno združitev in osvobajanje od vseh omejitev in konceptov. Ali obstaja idealna partnerska zveza, ki temelji na enakopravnosti ženske in moškega, brezpogojni ljubezni, na skladnem in uravnovešenem odnosu ter spoštovanju? Marjan in Zvezdana na vabita, da izstopimo iz svoje škatle. Marjan pravi: »Prava resnica je na robu.«

Zvezdana IQ otroka – skrb staršev?

27.11.2021

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov. Zvezdanin gost je dr. Ranko Rajović, zdravnik specialist, ustanovitelj združenja MENSA Srbije, deluje na Pedagoški fakulteti v Kopru in je avtor sistema učenja, imenovanega NTC. Ranko Rajović spoznanja iz nevroznanosti prenaša na področje vzgoje in izobraževanja. V sobotnem večeru bo spregovoril o nelogičnih zgodbah, ki so izjemnega pomena za razvoj otrokovih možganov. In tudi o tem, kako starši lahko prepoznamo otrokovo manipulacijo.

Zvezdana Velik človek

20.11.2021

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov. Zvezdanina gostja je Darja Smrkolj, ki se je rodila s hondrodistrofijo. To je dedna bolezen, ki povzroči motnjo v razvoju hrustanca dolgih kosti, kar pomeni, da imajo ljudje s to diagnozo normalno velik trup in kratke okončine. Darja je majhna oseba, s svojimi 127 centimetri danes živi samostojno upokojensko življenje. O majhnih osebah obstajajo številni predsodki, v sobotnem večeru bomo z Darjo nekatere med njimi porušili.

Zvezdana Finančna vzgoja

13.11.2021

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov. Odkriti pogovori o denarju so vedno tabu, pa če imamo denarja veliko ali pa premalo. Zvezdanina gostja je finančna mentorica Ana Vezovišek, ki bo svetovala o finančni vzgoji otrok. Najboljši poligon za učenje otrok o denarju so izkušnje staršev in finančna vzgoja se začne že s prvim obiskom trgovine. Kaj pa vi? Plačujete otroku, da pospravi posteljo, odnese smeti ali pripravi mizo? Ali otrokove dobre ocene finančno nagradite? Otrokom za rojstni dan podarjate denar? Mu dajete žepnino? V sobotnem večeru odgovarjamo na takšne in mnoge druge dileme.

Zvezdana Mami, imej me rada!

06.11.2021

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov. V sobotnem večeru boste spoznali Damijana, ki je v svoji knjigi popisal stiske iz otroštva, ki so ga pripeljale do samopoškodovanja, poskusov samomora, depresije in alkoholizma. Aleš pripoveduje o tem, da mame smrdijo tudi po alkoholu in blodijo od uspavalnih tablet. Tomislav Kuljiš, ustanovitelj integralne telesne psihoterapije, vedno znova poudarja, kako pomembno je, da je mama dobro.

Zvezdana Kaj bodo pa drugi rekli?

30.10.2021

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov. Zvezdana gosti zakonski par, ki bo odkrito spregovoril o svoji odprti zvezi. To bo večer, v katerem bomo preizprašali oblike naših partnerskih odnosov. Čeprav danes še vedno prevladuje prepričanje, da smo ljudje v osnovi monogamna bitja, pa odstotek ločitev iz leta v leto narašča, vse bolj se prakticira serijska poligamija, prav tako se viša število zunajzakonskih spolnih razmerij. V drugem delu pogovora bo pogled na poliamorne partnerske odnose predstavila psihoterapevtka Alja Fabjan.

Zvezdana Zapri usta

23.10.2021

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov. Zvezdanin gost je James Nestor, raziskovalni novinar, ki prihaja iz Združenih držav Amerike. Njegova zadnja knjiga z naslovom Dihaj je bila razglašena za najbolj izstopajoče knjižno delo na svojem področju po izboru New York Timesa. James Nestor je prepotoval svet, da bi spoznal načine pravilnega dihanja, prepričan je, da 90% ljudi diha nepravilno, zaradi česar so bolj podvrženi nekaterim kroničnim boleznim. V večernem pogovoru boste med drugim izvedeli, zakaj morate zapreti usta in dihati skozi nos.

Zvezdana Moj prijatelj Jure

09.10.2021

Zvezdana je svojega igralskega kolega dolgo vabila na pogovor. »Nocoj se želim pogovarjati s prijateljem, s tistim Juretom, ki se nas dotika iz globin,« v uvodu v oddajo pove Zvezdana. Pred nami se razkriva predan oče, velik ljubitelj narave, hvaležen sin in izgoreli umetnik. Tokrat brez scenarija, brez maske, brez kostuma in brez generalke. Tudi takšen Jurij Zrnec ne razočara, ampak močno navdihuje.

Zvezdana Razpolovljena

02.10.2021

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov. Zvezdana vam v sobotnem večeru predstavlja Špelo Gornik, sinologinjo in učiteljico zdrave spolnosti, ki predava tako doma kot v tujini. Posvetila se je raziskovanju spolnosti skozi oči daoizma in kitajske medicine. Z Zvezdano bo delila svoje zanimive in nekoliko drugačne poglede na sodobne intimne odnose in na današnjo zahodno žensko, ki je po njenem mnenju »razpolovljena«.

Zvezdana Prva pomoč za starše

11.09.2021

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov. Zvezdanin gost je dr. Ranko Rajović, ki bo z nami delil dragocena in znanstveno podprta znanja o zgodnjem razvoju otroške inteligence. Predšolsko obdobje je izjemnega pomena za miselni razvoj otroka. Otrokovi možgani se razvijajo z gibanjem. Pomembno je tudi, da naši otroci učenje doživljajo kot igro. Preveč zaščitniški starši s svojimi ravnanji prepogosto nenamerno zaviramo razvoj svojih otrok. »Če bi imela vse te informacije pred leti, ko sem vzgajala svoje otroke, bi bila bolj samozavestna mama,« je po pogovoru povedala Zvezdana.

Zvezdana Seksualna medicina

05.09.2021

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov. Zvezdanina gostja je dr. Nina Bašić Marković, zdravnica družinske medicine in ena redkih na Hrvaškem, ki so se specializirali za področje seksualne medicine. Z Zvezdano bosta v sobotnem večeru spregovorili o seksu strokovno, a brez zadržkov. To bo večer, v katerem bodo padali tabuji, povezani z našimi spolnimi navadami. Zdravnica ponuja številne preproste in praktične nasvete, ki bodo poživili življenje v naših spalnicah in blagodejno vplivali tudi na naše zdravje.

Stran 1 od 15
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov