Eden od storilcev je bil visok okoli 180 centimetrov, oblečen je bil v črne hlače in črno vetrovko s kapuco. Na glavi je imel maskirno kapo. Drugi, visok med 170 in 175 centimetrov, je imel oblečen siv anorak in temnejše hlače, tudi on je imel na glavi maskirno kapo. Oba sta bila oborožena. Foto: <a href=freedigitalphotos.net">
Eden od storilcev je bil visok okoli 180 centimetrov, oblečen je bil v črne hlače in črno vetrovko s kapuco. Na glavi je imel maskirno kapo. Drugi, visok med 170 in 175 centimetrov, je imel oblečen siv anorak in temnejše hlače, tudi on je imel na glavi maskirno kapo. Oba sta bila oborožena. Foto: freedigitalphotos.net

Neznanca sta vstopila v prostore banke, zaposlenim zagrozila z orožjem in zahtevala denar, so sporočili s Policijske uprave Celje in dodali, da po do zdaj zbranih podatkih obstaja velika verjetnost, da ju je v bližini čakal voznik črnega osebnega vozila audi A4, s katerim so se odpeljali proti Mozirju.

Eden izmed storilcev je bil visok okoli 180 centimetrov, oblečen je bil v črne hlače in črno vetrovko s kapuco. Na glavi je imel maskirno kapo. Drugi, visok od 170 do 175 centimetrov, je imel oblečen siv anorak in temnejše hlače, tudi on je imel na glavi maskirno kapo. Oba sta bila oborožena.

Policisti vse, ki o ropu kar koli vedo ali so opazili storilca, ki ustrezata opisu, prosijo, da podatke sporočijo na telefonsko številko 113.