Policija naproša vse, ki bi kar koli vedeli o  osebi na fotografiji, da podatke sporočijo  na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon Policije 080 1200. Foto: PU Ljubljana
Policija naproša vse, ki bi kar koli vedeli o osebi na fotografiji, da podatke sporočijo na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon Policije 080 1200. Foto: PU Ljubljana

Moškega, ki ima poškodovano desno roko, so policisti 15. marca 2012 v večernih urah obravnavali v prometni nesreči na Tacenski cesti v Ljubljani. Med postopkom se je identificiral z osebnimi dokumenti, za katere pa so policisti ugotovili, da so bili odtujeni oškodovancu vloma v stanovanjsko hišo, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Policisti so prav tako ugotovili, da je vozil neregistrirano motorno kolo znamke honda CB 1000. Moški je bil zaradi poškodb odpeljan v bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju.

Neznanca moškega odpeljala iz bolnišnice
20. marca 2012 v dopoldanskem času sta neznanca na Zaloški cesti v prostorih bolnišnice s fizično silo in solzivcem napadla policistko, ki je varovala moškega, in jo lažje poškodovala, pri tem pa sta iz bolnišnične oskrbe odpeljala tudi omenjenega moškega.

Z dozdajšnjim zbiranjem obvestil policistom osumljenih še ni uspelo identificirati, zato naprošajo vse, ki bi kar koli vedeli o osebi na objavljeni fotografiji, da podatke sporočijo na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon Policije 080 1200.