Policisti še vedno zbirajo podatke o hudi nesreči preteklo soboto. Foto: MMC RTV SLO
Policisti še vedno zbirajo podatke o hudi nesreči preteklo soboto. Foto: MMC RTV SLO

Policija tako naproša omenjeni osebi, naj pokličeta na telefonsko številko 113 ali na telefonsko številko postaje prometne policije Ljubljana - (01) 583 88 20 oz. (01) 583 88 21.
V neposredni bližini kraja prometne nesreče se je po njihovih besedah takrat tudi ustavilo terensko vozilo bele, ali svetlejše, barve znamke Range ali Land Rover, ki je prav tako pred prihodom policistov kraj zapustilo. Prav tako policija naproša vse, ki imajo kakršne koli informacije o okoliščinah omenjene prometne nesreče, da to tako sporočijo na eno izmed omenjenih telefonskih številk policije ali na anonimni telefon 080 1200.
Poročali smo, da se je 23. 3. na Šmartinski cesti zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta na kraju nesreče umrli dekleti, stari 19 in 20 let, 28-letni moški pa je bil hudo poškodovan. Zgodba pa se je zapletla, ko se je izkazalo, da so bili v kombiniranem vozilu namesto treh potnikov, kot je sprva kazalo, štirje potniki. Za volanom naj bi bil namreč lastnik vozila iz Litije, Peter Vodenik, ki je po nesreči zbežal, policija pa je ob tem izdala tudi obvestilo o pogrešani osebi.