Policisti okoliščine dogodka še preučujejo. Foto: Gasilska brigada Ljubljana Foto:
Policisti okoliščine dogodka še preučujejo. Foto: Gasilska brigada Ljubljana Foto:
Nesreča
Policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli o nesreči, da jim to sporočijo. Foto: Gasilska brigada Ljubljana
V nesreči umrli dve mladi dekleti

Omenjeni potniki, ki so se vozili v kombiniranem vozilu, so trčili v tovorno vozilo in pri tem padli iz vozila. Policija poziva vse, ki bi kar koli vedeli o nesreči, da jim to sporočijo.

Kot so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, se je omenjeno kombinirano vozilo peljalo po Šmartinski cesti proti Šentjakobu. V križišču Šmartinske in servisne ulice z uvozom z avtoceste je domnevno zapeljalo v rdečo luč, takrat pa je z njegove desne strani pripeljal 58-letni voznik tovornega vozila. Ta je nato trčil v desno stran kombiniranega vozila, ki ga je zato začelo zanašati po vozišču, med tem pa so iz njega padli vsi trije potniki.

Dekleti sta zaradi hudih poškodb umrli na kraju nesreče, 28-letnega hudo poškodovanega moškega pa so odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana. Policisti okoliščine prometne nesreče še preiskujejo.

Vse, ki bi kar koli vedeli o okoliščinah prometne nesreče, pozivajo, naj to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na intervencijsko številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

V nesreči umrli dve mladi dekleti