Izjava dneva - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Izjava dneva - Arhiv
Ariel Salleh Nekatere moti povezovanje ženske in narave, kajti patriarhalni sistem, patriarhalne filozofije, patriarhalne religije, celo zakoni in ekonomske teorije so ženske zvedli na področje narave in jih ...
Janja Garnbret Želim si seveda ponoviti vse naslove, še enkrat.
Nives Dolšak "Evropo svet vidi kot voditeljico ekološke politike, Amerika je bila vodilna v 70. letih, a je to mesto izgubila. EU ekološke probleme rešuje lažje, ker jih rešuje iz Bruslja. Ker so del unije, ...
Dušan Jelinčič Kjer je kruh trd, je čut za pravičnost močnejši. Upor je človekova nuja. (...) Zavest upora je zavest dostojanstva.
Christian Ketels Neposredne posledice brexita bodo gotovo negativne, saj bo spremenil finančne razmere, ni dober za britansko gospodarstvo, in to bo vplivalo tudi na Evropo.
Marjan Šarec Če predlagaš nekoga, ki je že opravljal funkcijo, potem so tu očitki o kontinuiteti. Če postaviš novo ime, ne potihnejo vprašanja o usposobljenosti.
Jean-Claude Juncker Evropa je varuhinja miru. Hvaležni bi morali biti, da živimo na mirni celini, kar je omogočila Evropska unija. Zato jo bolj spoštujmo. Nehajmo blatiti njeno ime.
Urša Menart Med mladimi se pogosto pojavi vprašanje, kaj naj sploh tukaj počnem, če pa je drugje lahko bolje. Tudi starejšim se včasih zdi čudno, da še vedno obstajajo mladi, ki si želijo ostati v Sloveniji.
Rudi Medved Državljanom moramo ves čas dokazovati, da je javna uprava njihov servis, zato je moja vizija delovanja javne uprave pravzaprav popolnoma enaka kot vizija slehernega državljana, podjetnika, ...
Serena Williams Nikoli ni prisodil kazni moškemu, ki mu je rekel tat. /.../ Videla sem tenisače, ki so sodniku rekli še hujše stvari. Borim se za pravice žensk in enakovrednost ter za vse mogoče stvari.
Barbara Ravnik Srce nam igra. To je velik dan.
Zdravko Počivalšek Na dolgi rok bodo preživela samo tista podjetja, ki delavce vidijo kot del družine. Tisti, ki jih vidijo samo kot sredstvo, verjamem, da nimajo prihodnosti.
Samo Fakin Veliko direktorjev sem srečal, ki so se učili sproti, bolj ali manj uspešno.
Vesna Györkös Žnidar Tovrstna dejanja so skrajno zavržna in vredna največjega obsojanja.
Andrej Šiško Pravica do nošenja orožja je osnovna človekova pravica.
Faila Pašić Bišić Integracija ni asimilacija, pri kateri se od posameznika oziroma skupine pričakuje utapljanje enega naroda v kulturi drugega. Zakaj je domoljubje za nekoga domoljubje, za druge pa zločin?
Anton Medved Slovenci znamo pridelati zdravo in kakovostno hrano. In tudi slovenski potrošniki se bodo morali začeti zavedati, da si s ceneno hrano kupijo samo bolezen.
Maja Makovec Brenčič Upam, da se v šoli počutite varno. Zato bodite strpni, sodelujte, spoštujte drug drugega. Tudi pomagajte drug drugemu. Ni vsem enako lepo.
Herman Uranič Lani smo dali 25.000 evrov samo za odvoz fekalij. Z dobavo in odvozom smeti imamo približno 60.000 evrov stroškov letno, fekalije pri tem niso vštete.
Marjan Šarec Tudi v tej koaliciji bo včasih tesno, ker nas je nekoliko več. Predsednik LMŠ-ja je komentiral podpis koalicijskega sporazuma petih strank v nabito polnih prostorih stranke, MMC
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo