Izjava dneva - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Izjava dneva - Arhiv
Andreja Gomboc Drzni si poskusiti, nič hudega ni, če se zmotiš, a če ne boš poskusil, ti gotovo ne bo uspelo.
Igor Samobor Mnogo, mnogo, mnogo prezgodaj nas je zapustil eden najboljših igralcev, kar smo jih kdaj imeli. Velik človek, umetnik, na višku svoje igralske moči.
Lidija Jerkič Na vseh področjih se spreminjajo razmerja številčnosti med ženskami in moškimi. Jaz pravim: ko nam gre za nohte, pridemo na vrsto ženske.
Boris Krabonja Pogosto mi je hudo, da izgubljamo empatijo do sočloveka. Ne morem razumeti, da nekdo prosi pomoč in je zavrnjen.
Frans Timmermans Najprej naj bom zelo jasen: to je spor o meji med dvema članicama EU-ja in Evropska komisija upa, da je lahko to vprašanje rešeno brez odlašanja, v konstruktivnem dialogu med dvema članicama.
Sodnica sodnega senata mariborskega okrožnega sodišča Kdor veže svojo podobo na javni piedestal, je dolžan prenesti več kritike.
Tone Tiselj Bilo bi preskromno, če bi rekel, da sem le presenečen, kajti to, kar delajo naše rokometašice, je neverjetno.
Nikki Haley Nobena država ni naredila več kot ZDA in naša velikodušnost se bo nadaljevala. A naše odločitve glede priseljenskih politik morajo vedno sprejemati Američani in samo Američani.
Stanislav Zore Vsaka laž, tudi laž o naši preteklosti, pomeni ujetost duha in srca. Samo resnica osvobaja za korak naprej. Samo resnica odpira prihodnost.
Carol Harrington Tudi če se ne strinjate z načinom, kako se preživljajo, to ne koristi, če ne ponudite alternativnega načina.
Alison Macintosh Z interpretacijo kosti žensk v za ženske specifičnem kontekstu lahko domnevamo, kako intenzivna, raznolika in težaška so bila njihova opravila, s čimer odkrivamo skrito zgodovino ženskega dela skozi ...
Bakir Izetbegović Kar je bilo, je bilo.
Jernej Damjan Bil sem kar živčen. Takrat sem ženi napisal, naj mi pošlje kakšen video hčerke. Pa me je tisto pomirilo.
Milan Brglez Zame je bistveno sporočilo, ki ga s spremembo ustave država pošilja javnosti, to, da je treba javno in zasebno šolstvo razmejiti, ne pa, da je zasebno šolstvo neželeno in ga je treba zato kaznovati.
Rado Trifunović Španija zagotovo spada med najmočnejše ekipe v Evropi. Govori se, da so Španci oslabljeni, a temu ne bi tako rekel.
Anja Kopač Mrak Ženske so spolnemu nadlegovanju na delovnem mestu izpostavljene, odkar so množično vstopile v sfero dela: iz zasebne se je nasilje preselilo v javno sfero.
Igor Kokoškov Dragi prijatelji, žal mi je, da nisem z vami. Želim vam veliko uspehov v naslednjih tekmah. Bodite to, kar smo vedno bili. Nihče od nas ni bil nad ekipo, edina pomembna tekma pa je naslednja.
Simon Khaya Moyo Še vedno je naš spoštovan osvoboditelj. V zadnjih 37 letih je ogromno prispeval k razvoju države. Ljudje Zimbabveja so si želeli, da si oddahne.
Zeid Al Husein Današnja sodba je opozorilo vsem, ki izvajajo tovrstne zločine, da se ne bodo izognili pravici, ne glede na to, koliko moči imajo ali koliko časa bo trajalo. Odgovarjali bodo.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo