Izjava dneva - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Izjava dneva - Arhiv
Matej Tonin Zavedam se, da je moja vloga začasna. Poskrbel bom predvsem, da bodo postopki konstituiranja DZ-ja tekli nemoteno, hitro in čim bolj učinkovito.
Markus Feber Mnoge v stranki skrbi, da bo Angela Merkel zdaj tekala po Evropi s čekovno knjižico. Za rešitev begunskega vprašanja potrebuje Grčijo in Italijo.
Borut Pahor Odločitev ZDA je slaba novica za Svet, ZN, ZDA in vsakogar, ki mu je mar za človekove pravice.
Marjan Šarec Vse, kar smo opravili do zdaj, so pogovori. To ni sestavljanje koalicije in že kar pogovarjanje o ministrskih mestih.
Borut Pahor Razumem, da ima Evropska komisija možnost in ne dolžnost, da poda svoje mnenje v skladu z 259. členom pogodbe EU-ja. To spoštujem.
Hannes Halldorsson Ogledal sem si veliko Messijevih 11-metrovk in tudi svojih, da sem si predstavljal, kako bi branil. Imel sem dober občutek, da bo šel v mojo desno stran.
Lara Bohinc Čeprav je stol kovinski, sem hotela ohraniti videz lahkotnosti, ki bo hkrati udobna.
Karl Turk Zaskrbljeni smo že kar nekaj časa. Vemo, da je v Evropi epidemija ošpic, da ljudje migrirajo in da se lahko tako kot v tem primeru zanese primer ošpic tudi v našo državo.
Italijanska vlada Izjave glede ladje Aquarius, ki prihajajo iz Francije, so presenetljive. Italija ne more sprejeti hinavskih lekcij iz držav, ki glede priseljevanja raje gledajo stran.
Kim Džong Un Gre za zgodovinski dogodek. Preteklost bomo pustili za sabo. Svet bo videl veliko spremembo. Želim se zahvaliti Trumpu, da je omogočil to srečanje. Ni bilo lahko priti do te točke.
Angela Merkel Ne bomo se pustili opehariti. Tudi mi bomo ukrepali.
Emmanuel Macron Mednarodnega sodelovanja ne morejo narekovati izbruhi jeze in odklonilne opazke. Dva dni smo pripravljali izjavo in sprejemali zaveze.
Miro Cerar Šlo je za izjemno hud dogodek in to je samo še en opomin, da se bomo morali v Sloveniji na takšne izjemne padavine, izjemno točo in druge nevarnosti še posebej preventivno pripraviti.
Patrick Boucheron Z godovina je medicini namreč zelo podobna: daje diagnozo. Če poznamo simptome, lahko skonstruiramo, kaj se bo zgodilo.
Borut Pahor Če bi se izkazalo, da ena druga večina, mimo predsednika SDS-a Janše, izkazuje vlado, ki bi lahko dosegla potrebno podporo, se bo Janša znova oglasil pri meni in ne bo sprejel mandata.
Borut Pahor Enotni obstanemo, razdeljeni pa propademo.
Samo Uhan To bi bilo bizarno, nekaj grotesknega, on je utelešenje antikulture.
Borut Pahor Menim, da je prav, da volivci vedo za posledice svojih glasovanj, in da je prav in pošteno, da je njihovo glasovanje pri podelitvi mandata spoštovano.
Janez Janša Pripravljeni smo se resno pogovarjati na osnovi programa.
Jean-Claude Juncker Pokazati moramo spoštovanje do Italije.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo