Izjava dneva
slice
Borut Pahor
20. junij 2018 ob 13:59 Odločitev ZDA je slaba novica za Svet, ZN, ZDA in vsakogar, ki mu je mar za človekove pravice.
2
Marjan Šarec
7
19. junij 2018 ob 14:51 Vse, kar smo opravili do zdaj, so pogovori. To ni sestavljanje koalicije in že kar pogovarjanje o ministrskih mestih.
Borut Pahor
6
18. junij 2018 ob 14:48 Razumem, da ima Evropska komisija možnost in ne dolžnost, da poda svoje mnenje v skladu z 259. členom pogodbe EU-ja. To spoštujem.
Hannes Halldorsson
17. junij 2018 ob 14:44 Ogledal sem si veliko Messijevih 11-metrovk in tudi svojih, da sem si predstavljal, kako bi branil. Imel sem dober občutek, da bo šel v mojo desno stran.
Lara Bohinc
15. junij 2018 ob 12:24 Čeprav je stol kovinski, sem hotela ohraniti videz lahkotnosti, ki bo hkrati udobna.
Karl Turk Zaskrbljeni smo že kar nekaj časa. Vemo, da je v Evropi epidemija ošpic, da ljudje migrirajo in da se lahko tako kot v tem primeru zanese primer ošpic tudi v našo državo.
3
Italijanska vlada Izjave glede ladje Aquarius, ki prihajajo iz Francije, so presenetljive. Italija ne more sprejeti hinavskih lekcij iz držav, ki glede priseljevanja raje gledajo stran.
Kim Džong Un Gre za zgodovinski dogodek. Preteklost bomo pustili za sabo. Svet bo videl veliko spremembo. Želim se zahvaliti Trumpu, da je omogočil to srečanje. Ni bilo lahko priti do te točke.
1
Angela Merkel Ne bomo se pustili opehariti. Tudi mi bomo ukrepali.
1
Emmanuel Macron Mednarodnega sodelovanja ne morejo narekovati izbruhi jeze in odklonilne opazke. Dva dni smo pripravljali izjavo in sprejemali zaveze.
1
Miro Cerar Šlo je za izjemno hud dogodek in to je samo še en opomin, da se bomo morali v Sloveniji na takšne izjemne padavine, izjemno točo in druge nevarnosti še posebej preventivno pripraviti.
1
Patrick Boucheron Z godovina je medicini namreč zelo podobna: daje diagnozo. Če poznamo simptome, lahko skonstruiramo, kaj se bo zgodilo.
Borut Pahor Če bi se izkazalo, da ena druga večina, mimo predsednika SDS-a Janše, izkazuje vlado, ki bi lahko dosegla potrebno podporo, se bo Janša znova oglasil pri meni in ne bo sprejel mandata.
1
Borut Pahor Enotni obstanemo, razdeljeni pa propademo.
2
Samo Uhan To bi bilo bizarno, nekaj grotesknega, on je utelešenje antikulture.
9

Kazalo