Izjava dneva
slice
Igor Samobor
11. december 2017 ob 13:31 Mnogo, mnogo, mnogo prezgodaj nas je zapustil eden najboljših igralcev, kar smo jih kdaj imeli. Velik človek, umetnik, na višku svoje igralske moči.
1
Lidija Jerkič
4
10. december 2017 ob 10:53 Na vseh področjih se spreminjajo razmerja številčnosti med ženskami in moškimi. Jaz pravim: ko nam gre za nohte, pridemo na vrsto ženske.
Boris Krabonja
7
9. december 2017 ob 14:34 Pogosto mi je hudo, da izgubljamo empatijo do sočloveka. Ne morem razumeti, da nekdo prosi pomoč in je zavrnjen.
Laibach
2
8. december 2017 ob 13:30
Frans Timmermans
4
7. december 2017 ob 12:42 Najprej naj bom zelo jasen: to je spor o meji med dvema članicama EU-ja in Evropska komisija upa, da je lahko to vprašanje rešeno brez odlašanja, v konstruktivnem dialogu med dvema članicama.
Sodnica sodnega senata mariborskega okrožnega sodišča Kdor veže svojo podobo na javni piedestal, je dolžan prenesti več kritike.
2
Tone Tiselj Bilo bi preskromno, če bi rekel, da sem le presenečen, kajti to, kar delajo naše rokometašice, je neverjetno.
3
Nikki Haley Nobena država ni naredila več kot ZDA in naša velikodušnost se bo nadaljevala. A naše odločitve glede priseljenskih politik morajo vedno sprejemati Američani in samo Američani.
4
Stanislav Zore Vsaka laž, tudi laž o naši preteklosti, pomeni ujetost duha in srca. Samo resnica osvobaja za korak naprej. Samo resnica odpira prihodnost.
8
Carol Harrington Tudi če se ne strinjate z načinom, kako se preživljajo, to ne koristi, če ne ponudite alternativnega načina.
Alison Macintosh Z interpretacijo kosti žensk v za ženske specifičnem kontekstu lahko domnevamo, kako intenzivna, raznolika in težaška so bila njihova opravila, s čimer odkrivamo skrito zgodovino ženskega dela skozi ...
2
Bakir Izetbegović Kar je bilo, je bilo.
Jernej Damjan Bil sem kar živčen. Takrat sem ženi napisal, naj mi pošlje kakšen video hčerke. Pa me je tisto pomirilo.
1
Milan Brglez Zame je bistveno sporočilo, ki ga s spremembo ustave država pošilja javnosti, to, da je treba javno in zasebno šolstvo razmejiti, ne pa, da je zasebno šolstvo neželeno in ga je treba zato kaznovati.
2
Rado Trifunović Španija zagotovo spada med najmočnejše ekipe v Evropi. Govori se, da so Španci oslabljeni, a temu ne bi tako rekel.

Kazalo