Izjava dneva
slice
Bogdan Gabrovec
24. februar 2018 ob 12:54 Ker če kdo, so oni tisti, ki si tega nikoli ne bi privoščili, saj dajo ogromno na čast in tradicijo ter predvsem na to, da je športnost v prvi vrsti.
1
Stanislav Pejovnik
23. februar 2018 ob 14:13 "Čaščenja ni maral. Ravno ta skromnost ga še bolj ohranja v nacionalnem spominu."
Miro Cerar
3
22. februar 2018 ob 14:59 Tu je prišlo do javnega in namernega samoponižanja slovenske vojske in vojakov. Mislim, da je to zelo neprimerno. Predsednik vlade je opozoril, da se je vojska sama odločila za Natovo ocenjevanje
Simon Korez
2
21. februar 2018 ob 12:49 Nismo prvi primer v Natu, ki smo dobili oceno nepripravljeni, in nismo prvi, ki bomo to oceno popravili v naslednjih mesecih oz. v doglednem času.
Jani Dvoršak
1
20. februar 2018 ob 10:52 Dejstvo je, da je vzel zdravilo, ki ga je treba v okviru protidopinških postopkov prijaviti. Ni mi jasno, kako se je to zgodilo, in tudi jezi me, saj to športnikom stalno ponavljamo.
Pacientka Andreja Ko sem končno dobila zdravnico, mi je razložila, da so časi, kakršni so, in da oni ne pišejo napotnic, ki se njih ne tičejo, ker dobivajo penale, in v tem primeru ni pripravljena tvegati.
Jakov Fak Tekma je bila zelo naporna in že od prvega kroga precej kaotična. Eden biatlonec čez drugega, kar pomeni tudi izmikanje glave, da te kdo s palico ne zbode v lice.
Rok Zupančič Danes je pravosodje pod hudim pritiskom politike.
Dalibor Matijević Ne želimo preveč govoriti o cenah, želimo govoriti o tem, da s krožnim in trajnostnim delovanjem gradimo skupnost.
Jakov Fak Zdaj bi se rad najprej slišal z družino, potem bomo proslavili z ekipo. In potem gremo naprej.
2
Rok Lipnik Kot razrednik 26 učencev dobim 1,75 evra neto na mesec. Kaj bi gospodarstveniki naredili za ta denar?
3
Stavkajoči delavec v zdravstveni negi Delam skoraj vse vikende, praznike, potem pa sem med tednom en dan prost.
Jakov Fak Šlo je slabše od pričakovanja, najbolj na strelišču. Ampak enostavno ... danes sem naredil svoj maksimum, bolje ni šlo. V teh razmerah bi moral bolje zadeti, ampak danes nisem. Tako pač je.
Ivan Kapun Lastniki vozijo pse na zadnjih sedežih, na polici, v prtljažniku, med sopotnikovimi nogami, večkrat vidimo, da psi molijo glavo skozi okno.
1
Jakov Fak Vedno menim tako, da če sem zdrav in nimam res nekih težav, da je vse vsaj kolikor toliko optimalno, imam v vsaki disciplini možnosti.
6

Kazalo