Izjava dneva
slice
Jure Pirc
18. december 2017 ob 12:09 Balon, zanimiva beseda. Saj je vse balon, celotna ekonomija. Imamo posojilni, nepremičninski balon. Vse delnice sveta so močno precenjene. Vse je balon.
1
Žan Kranjec
1
17. december 2017 ob 15:04 Obe vožnji sta mi dobro uspeli, ne bom rekel, da optimalno, a za ta teren mi je uspelo super. Tudi v drugo sem dobro branil mesto in mislim, da sem se kar dobro odzval.
Miro Cerar
7
15. december 2017 ob 13:29 Čas še ni primeren, da bi se pogovarjali o priznanju.
Vladimir Putin
2
14. december 2017 ob 15:01 Zadošča samo ena izstrelitev rakete Severne Koreje, da bi razmere postale katastrofalne. Ruski predsednik o zaostrovanju razmer med Severno Korejo in ZDA, STA.
Andreja Gomboc
1
13. december 2017 ob 13:52 Drzni si poskusiti, nič hudega ni, če se zmotiš, a če ne boš poskusil, ti gotovo ne bo uspelo.
Igor Samobor Mnogo, mnogo, mnogo prezgodaj nas je zapustil eden najboljših igralcev, kar smo jih kdaj imeli. Velik človek, umetnik, na višku svoje igralske moči.
1
Lidija Jerkič Na vseh področjih se spreminjajo razmerja številčnosti med ženskami in moškimi. Jaz pravim: ko nam gre za nohte, pridemo na vrsto ženske.
5
Boris Krabonja Pogosto mi je hudo, da izgubljamo empatijo do sočloveka. Ne morem razumeti, da nekdo prosi pomoč in je zavrnjen.
8
Frans Timmermans Najprej naj bom zelo jasen: to je spor o meji med dvema članicama EU-ja in Evropska komisija upa, da je lahko to vprašanje rešeno brez odlašanja, v konstruktivnem dialogu med dvema članicama.
4
Sodnica sodnega senata mariborskega okrožnega sodišča Kdor veže svojo podobo na javni piedestal, je dolžan prenesti več kritike.
2
Tone Tiselj Bilo bi preskromno, če bi rekel, da sem le presenečen, kajti to, kar delajo naše rokometašice, je neverjetno.
3
Nikki Haley Nobena država ni naredila več kot ZDA in naša velikodušnost se bo nadaljevala. A naše odločitve glede priseljenskih politik morajo vedno sprejemati Američani in samo Američani.
4
Stanislav Zore Vsaka laž, tudi laž o naši preteklosti, pomeni ujetost duha in srca. Samo resnica osvobaja za korak naprej. Samo resnica odpira prihodnost.
8
Carol Harrington Tudi če se ne strinjate z načinom, kako se preživljajo, to ne koristi, če ne ponudite alternativnega načina.

Kazalo