Izjava dneva
slice
Kylian Mbappe
16. julij 2018 ob 00:01 Ponosni smo, da smo poskrbeli za veselje Francozov. To je bila naša naloga, da smo jim pomagali, da za nekaj časa pozabijo na vse težave.
Claus Rasmussen
1
14. julij 2018 ob 17:01 Vlekel sem se, plazil in hodil po vodi, čez skale, da so otroci ostali varno na nosilih.
Gianni Infantino
4
13. julij 2018 ob 12:36 Pred leti sem govoril, da bo to eno najboljših svetovnih prvenstev doslej, zdaj lahko rečem, da je to najboljše prvenstvo doslej.
Borut Pahor
5
12. julij 2018 ob 18:19 Če bo Janši uspelo sestaviti parlamentarno večino in vlado, bi to glede na povolilno aritmetiko pomenilo dvoje. Da je končno prišlo do dogovarjanja na podlagi skupnih stališč v korist večine ljudi.
Donald Trump
9
11. julij 2018 ob 14:49 Vsi govorijo o tem po celem svetu, govorijo, da vam mi plačujemo milijarde dolarjev, da vas branimo, ampak vi plačujete milijarde dolarjev Rusiji.
Recep Tayyip Erdogan Prišli smo, da ne bomo gospodarji, ampak služabniki naših ljudi.
3
Italijanski duhovnik Gianfranco Formenton Rasistom prepovedan vstop. Pojdite domov!
2
Tajski vojaški potapljači Mi, tajska skupina in mednarodna skupina, bomo Wild Boars pripeljali domov.
2
Papež Frančišek Premirja, ki jih vzdržujejo z zidovi in prikazovanjem moči, ne bodo vodila do miru. Samo konkretna želja po poslušanju in dialogu vodita tja.
Ljudmila Novak Seveda so pa ljudje zaskrbljeni, ker vemo, da je Janez Janša partner, ki zna tudi svoje partnerje nekako uničevati, in to je ves čas počel.
7
Tamara Pavasović Trošt Prevelika usmerjenost na točkovanje in kvantifikacijo meril škoduje vsebini.
Zmago Jelinčič Poiščite ga v Azerbajdžanu!
5
Marjan Šarec Če piše na dokumentu zaupno, je to za nas zaupno, za vse pa očitno ni tako.
7
Andreja Katič Nismo prva država, ki je takrat imela tak rezultat. Prav tako se bo to verjetno dogajalo tudi v prihodnje v različnih državah zaveznicah.
1
Jasenko Selimović Cena delovanja v politiki je visoka, to je grd svet, poln spletk in ljudi, ki počnejo marsikaj. To ni svet, v katerem bi človek preživel vse življenje.
2

Kazalo