Izjava dneva
slice
Miro Cerar
20. marec 2018 ob 13:05 Nisem obupal, le odstopil sem.
Zoran Janković
5
19. marec 2018 ob 13:00 Vem, da smo tu zaradi političnega cirkusa, volitve so tu.
Silvano Radin
18. marec 2018 ob 14:39 Danes smo ribiči še gospodarska panoga. Če ne bomo delali v tej smeri, bomo postali kulturna dediščina.
Borut Pahor
3
17. marec 2018 ob 11:39 Premier ni tisti, ki dobi neko informacijo Sove in potem odredi ukrepanje.
Randy Bresnik
16. marec 2018 ob 14:12 Najbolj sem si želel leteti, najbolj uresničljiva pot za to pa je vodila skozi vojsko, saj si tega drugače nisem mogel privoščiti.
Boris Vezjak Volilno telo v Sloveniji je preveč paranoidizirano, neracionalno in največkrat podvrženo načelom kolektivne histerije, kar so razmere, v katerih nato zmagujejo laži, manipulacije, teorije zarot in ...
4
Miro Cerar Danes se je prelila kaplja čez rob, projekt drugega tira je doživel nov udarec, ki so ga povzročili tisti, ki želijo ustaviti pozitivni razvoj Slovenije. V takšnih zgodbah ne želim sodelovati.
5
Branimir Štrukelj Lahko se nekaj časa norčuješ iz učiteljev, ne moreš pa se norčevati iz njihovega dela. In to se je zgodilo.
3
Klemen Grošelj Z vidika logistike je to popolna mora. Slovenska vojska bi morala kupiti vozilo, ki je že preizkušeno in ki ga uporabljajo naši partnerji, kar bi pomenilo zmanjševanje logističnih stroškov.
1
Cecilia Malmström Ponekod trgovino obravnavajo kot krivca za slabe strani globalizacije ali grešnega kozla, ob tem pa mislijo, da lahko živimo za zidovi in mejami.
2
Terry Eagleton Po značaju nisem ravno aktivist. Aktivizem se mi zdi značajsko težak. To se dogaja intelektualcem. Nekateri pa ne bi mogli živeti brez njega. Z aktivizmom jedo, pijejo in spijo.
1
Peter Pen Boštjan je v specifični situaciji, v smuku se celo leto ni našel. Danes je malo pokazal zobe, a žal je trenutno to blizu njegovega maksimuma. A mislim, da se bo pobral.
1
Mojca Širok Imate demokratično družbo, v kateri najvišja predstavnika preiskujeta neko družbeno "smet", nekaj, kar je treba izkoreniniti, in ta dva človeka ne le da sta tožilca, onadva sta narodna junaka, ker ...
5
Anonimna za gibanje #jaztudi V osnovni šoli se je v 7. razredu sošolec pri uri slovenščine ''v hecu'' dotaknil mojega mednožja. To sem povedala mami in ona je povedala šolski svetovalni delavki.
3
Alan Geder Na leto izgine cela četa vojakov, nekdo mora prevzeti njihove naloge.

Kazalo