Izjava dneva
slice
Miro Cerar
21. avgust 2017 ob 14:08 Menim, da bo proces trajal dlje, kot smo pričakovali na začetku pogajanj. Na mizi je preveč zahtevnih tem in ne moremo pričakovati, da bodo vse te zadeve rešene po časovnici, ki smo si jo
2
Edgar Lungu
20. avgust 2017 ob 16:18 Tako kot ne prosimo za vaše dovoljenje, ko opravljamo teste za malarijo, tako bomo nadaljevali in vas testirali na HIV ter vam, če ste pozitivni, svetovali glede zdravljenja.
Jernej Štrasner
19. avgust 2017 ob 12:26 Trenutno se mi zdi, da smo v času, ko – pa naj se še tako trudimo izogniti – na družbena omrežja naletimo povsod, hote ali nehote.
Nadiya Bychkova
18. avgust 2017 ob 14:17 Vedno ko plešem, živim svoje sanje. Dejstvo je, da gledalci pred televizijskimi zasloni vidijo samo glamur in bleščice.
Jean-Claude Juncker
4
17. avgust 2017 ob 22:43 Ta strahopetni napad namenoma meri na tiste, ki uživajo življenje in so preživljali čas s prijatelji in družino. Tako barbarstvo nas ne bo ustrahovalo.
Rodrigo Duterte 32 jih je bilo ubitih v več napadih v Bulacanu, kar je dobro. Dajmo jih ubiti še 32 vsak dan. Mogoče bomo zmanjšali zlo v tej državi.
5
Guy Verhofstadt Biti hkrati v carinski uniji in zunaj nje je fantazija, kot so fantazija tudi nevidne meje.
1
Mun Džein Naša glavna prioriteta je nacionalni interes Južne Koreje in naš nacionalni interes je mir.
Cory Gardner Gospod predsednik - zlo moramo imenovati s pravim imenom. To so bili beli rasisti in to je bil domači terorizem.
2
Leopold Pogačar Vsem, ki vam ni do tega, da bi v kolonah stali v smeri Bleda, Bohinja, plačevali parkirnino itd., v krožišču v Lescah z avtoceste zavijte desno v smeri Žirovnice.
Milan Brglez Slovenija potrebuje nekoga, ki se bo oglasil vedno, ko bo treba o perečih družbenih vprašanjih in dilemah zavzeti stališča.
1
Anže Voh Boštic Takoj ko policija vloži ovadbo, se v medijih velikokrat pojavljajo novice o tem, a so parcialne. Mislim, da je precej bolje, če se pridobi dokumente in dejansko pokaže, za kaj gre.
1
Anthony Randolph To je košarka, ki ne pozna meja. Igram jo že vse življenje in ni nobenih težav s prilagajanjem. Okoli mene je res prijetna skupina fantov v reprezentanci, ki me je lepo sprejela.
Boris Žorž Če bi v jadralnem letalu izklopil možgane, si v 10 do 15 minutah na tleh. Neprestano je treba razmišljati, se odločati, če pa nisi telesno dobro pripravljen, se ne moreš dobro odločati.
Carla del Ponte V Siriji ni več dobrih in slabih, ampak so samo še slabi.
2

Kazalo