Izjava dneva
slice
Andrej Zorko
27. marec 2017 ob 20:59 Sami bomo poskrbeli za svojo prihodnost. Ne potrebujemo ne ameriške ne nemške ali druge zbornice. Znanja imamo dovolj, volje prav tako.
2
Goran Janus
2
26. marec 2017 ob 14:29 Če pogledam celo sezono, je bila dobra, peta najboljša v zgodovini smučarskih skokov. Pohvalil bi ves trenerski štab. Ni bilo lahko po lanski sanjski sezoni. Enostavno bo potreben počitek.
Peter Prevc
5
25. marec 2017 ob 14:06 Boril sem se, bitka ni uspela in ponos je ranjen. Tako kot včeraj sem zabetoniran na zadnji rdeči črti.
Judit Polgar
2
24. marec 2017 ob 12:35 Sama sem nekaj časa mislila, da moderna tehnologija ubija mojo ustvarjalnost, zadnjih pet let pa sem prepričana, da so danes igralci s tem postali bolj ustvarjalni.
Theresa May
4
23. marec 2017 ob 14:25 Ne bojimo se in naša odločnost ne bo nikoli popustila pred terorizmom.
Protestnik pred Azilnim domom na Viču To ni bil shod, to je bila podpora družini, ki so naši prijatelji.
Jelko Gros Goran je ustvaril ekipo. Vse te ekipne zmage dajejo reprezentanci še posebno moč. Treba se je le usesti, se resetirati in videti, kje so bile napake, če sploh lahko govorimo o napakah.
1
Miro Cerar "Vi in vaša stranka se ukvarjate s kondomi, mi pa se ukvarjamo z resnimi zadevami."
5
Prljavo Kazalište Mi smo rokenrol zasedba, ki že od nekdaj obožuje glasbo in ta ljubezen se nikoli ne bo končala – to je naše življenje in naša usoda. In tako je minilo že 40 let našega delovanja.
Morten Traavik Severna Koreja je dežela tretjega sveta, ki pozira kot dežela prvega sveta – pa še to komaj zmore.
1
Rex Tillerson Vsekakor si ne želimo, da bi prišlo do vojaškega spora. Če bodo zvišali grožnjo svojega oborožitvenega programa na raven, ki po našem prepričanju zahteva ukrepanje, potem je ta opcija na mizi.
3
Matjaž Trošt Teza, da bo brexit ali izvolitev Donalda Trumpa prinesla nov zagon in polet evropskim populistom, se včeraj ni dokazala.
3
Grega Koštomaj Vsak košček energije, ki ga lahko ohranimo, ga poskušamo ohraniti, ker je teden še dolg. Da ni na voljo novinarjem, smo se odločili, ker je preveč vsega okrog nje.
2
Ćamil Duraković Obstajajo tudi drugi načini, da se pokloni Srebrenici, ne glede na odgovornost in posledice tega, kar se je tam zgodilo. Če upoštevamo dejstva, so vse članice Združenih narodov enako odgovorne.
Dušan Hauptman V športu je pomembno, kaj bo danes in jutri. Kaj je bilo včeraj, tako rekoč ni pomembno. To smo dojeli in ekipni duh se je s temi zmagami samo še stopnjeval. Bilo je veliko zaupanja.

Kazalo