Izjava dneva
slice
Mike Pence
22. maj 2018 ob 13:41 Predsedniku Trumpu ni mar za odnose z javnostmi, zanima ga le mir.
2
Zdenka Čebašek Travnik
1
21. maj 2018 ob 13:20 Trenutni projekti glede otroške srčne kirurgije ne morejo zagotoviti varne obravnave otrok.
Borut Pahor
6
20. maj 2018 ob 14:42 Začetek neke dolge poti, ki naj traja v neskončnost miru, človekovega sožitja z naravo in sonaravnega razvoja modernega sveta.
Tanja Starič
2
19. maj 2018 ob 14:22 Na prvi pogled lahko pričakujemo zelo resna, dolga in težavna pogajanja glede nove koalicije, saj so stranke (razen NSi-ja), ki naj bi se prebile v parlament, več ali manj napovedale, da v vlado z ...
Matjaž Smodiš
18. maj 2018 ob 19:13 O njem same pohvale. Težko ga je opisati v nekaj besedah, a mislim, da se vsi soigralci in nasprotniki, ki stojijo poleg njega, zavedajo, da je res nekaj posebnega. Kot bi rekli, to je res nekdo.
Chris Eckman Bi pa vendarle glede izoliranosti Seattla poudaril še eno zadevo, in sicer da je namreč zelo spodbudila sodelovanje med akterji na sceni.
2
Matevž Lenarčič Ne živimo v iluziji, da bi jo podpisalo pet milijonov ljudi, saj je navsezadnje problem črnega ogljika povezan z našim načinom življenja.
Luka iz Škofje Loke Nesprejemljivo je, da nekateri zaposleni kljub rednemu delu živijo v revščini.
3
Damjan Osredkar Za to, da se kaj premakne naprej, je res pomembno, da se skupina ljudi organizira in deluje proaktivno.
Lea Sirk Izraelke ne bi nikakor postavila na prvo mesto. Po lanskem zmagovalcu smo vsi dobili malo upanja v Evrovizijo. Letos je spet dokaz, da je štanc le štanc. In kdor koli bi bil tam, bi bila bolj srečna.
4
Karin Zemljič Ne gre za slabe pesmi, gre za iskrenost. Gre za to, da je avtorica svoje pesmi, in to je tisto, kar pripomore, da stopiš za svojo pesem in jo predstaviš.
1
Lea Sirk Občutki so dobri. Bili smo prepričani, da ne bo šlo, ker so bili že pri koncu z razglasitvijo držav, ampak zgodilo se je. In jutri je treba zgodaj vstati in delati naprej.
3
Tanja Starič Manjše stranke, ki so na hitro iskale kandidate, so naredile nekaj napak, kar pa me ne preseneča. Storjene napake pripisujem dvema dejavnikoma – pomanjkanju časa in zapletenemu sistemu.
2
Aleš Primc Ljudje želijo vzeti pravico v svoje roke tudi na način, da gremo na ulice, komu kaj povemo, mogoče tudi kaj napišemo in porišemo, če je treba. A tega ne želim.
7
Lev, 23 let Največji problem mladih je zaposlitev. Opravljal sem študentsko delo več let in ta sistem je porazen in nepravičen. Potrebujemo nekaj, da bomo tudi študenti dobili normalne delavske pravice.
1

Kazalo