Izjava dneva
slice
Papež Frančišek
30. april 2017 ob 13:56 Pozivam in pozival bom vse voditelje, kot sem pozival voditelje na različnih mestih, naj iščejo rešitve težav prek diplomacije.
1
Tayyip Erdogan
1
29. april 2017 ob 14:19 Velika Amerika, koalicija in Turčija se lahko združijo in spremenijo Rako v pokopališče za Islamsko državo.
Peter Mikša
28. april 2017 ob 13:21 Časopisi največkrat govorijo o gorah, ko so omenjene nesreče, a tako je bilo tudi pred 100 leti. Danes rumene zgodbe nabirajo klike, a podobno je bilo tudi nekoč.
Milan Brglez
10
27. april 2017 ob 17:21 Zdelo bi se mi neodgovorno zdaj iti neko kampanjo, ker je nemogoče tekmovati z zdajšnjim predsednikom. Z resno politiko pa to pravzaprav nima nobene zveze. In jaz se grem resno politiko.
Recep Tayyip Erdogan
1
26. april 2017 ob 12:56 Takoj naslednjo minuto, ko nas kaj prosijo, to naredimo. Vse zahteve jim izpolnimo, a še vedno nas pustijo čakati pred zaprtimi vratmi.
Tomaž Humar Sedem mesecev sem bil vsak dan na kolesu po osem ur. Ko sem videl, kako nevarno je to početje, sem se vsakič, ko sem videl križ ali kapelico, pokrižal, pa nisem veren.
1
Emmanuel Macron Upam, da bom čez 14 dni postal vaš predsednik. Želim postati predsednik vseh ljudi, ki živijo v Franciji - predsednik domoljubov, ne nacionalistov. Francozi so močno želeli spremembo.
2
Michael Kovrig Izjemno sovražna in bojevita retorika, očitne kršitve resolucij Varnostnega sveta in tako naprej so vse del strategije.
1
Nataša Grom Jerina V zadnjih letih je bilo tega pri naših članih razmeroma veliko, ko enostavno družine pridejo in povejo, da je eden ali oba dobil službo v tujini, se selijo s celo družino in zato prodajo starodobnik.
Maruša Žerjal Tehnologija napreduje, odkrivamo vedno več planetov, tudi take, ki so znotraj območja naseljivosti. V vesolju je veliko organskih spojin. Mislim, da je to zelo robustna zadeva.
1
Karl Erjavec Nisem nikdar grozil glede tega. To so takrat zlorabili mojo izjavo. To se večkrat zgodi na Hrvaškem. In še enkrat ponavljam, to nima nobene zveze z arbitražnim postopkom.
Rastko Plohl Koliko milijard je izpuhtelo, koliko podjetij propadlo in milijarde evrov za sanacijo velikanskih bančnih lukenj so se tudi našle, pri nekaj desetih evrih za minimalno plačo bo pa kar država propadla.
2
Tayyip Erdogan Vedite, kje vam je mesto.
3
Mike Pence Ljudje Severne Koreje, vojska Severne Koreje, naj ne dvomijo o odločenosti ZDA, da bodo stale ob strani svojim zaveznicam. Zavezništvo med Južno Korejo in ZDA je jekleno.
2
Stanislav Zore Našemu osnovnemu izkustvu minljivosti vsega in dokončnosti smrti sporoča, da smrt nima zadnje besede in da tudi zlo nima zadnje besede.
4

Kazalo