Izjava dneva
slice
Tilen Jamnik
23. junij 2017 ob 11:54 Jugoslovanska liga je bila nekoč najmočnejša v Evropi. V razmiku le nekaj let so evropski prvaki postali Bosna, Cibona, Split in Partizan.
Črt Poglajen
2
22. junij 2017 ob 20:17 Pogled skozi te oči je zelo zamegljen, vidi se divji svet, ki prekariat zelo uspešno izkorišča za svoje potrebe. V gospodarstvu se vidi zloraba položaja moči, ki ga ima kapital vizavi prekarcem.
Nataša Golob
20. junij 2017 ob 14:01 Če bi dobro poznali svojo zgodovino, bi več govorili o velikih ljudeh.
Nekdanji delavec iz BiH-a
1
19. junij 2017 ob 11:52 Upam, da bo lahko našel kaj v Sloveniji, saj tam iščete varilce, kajne?
Boštjan Udovič
2
18. junij 2017 ob 14:02 Nemške banke in svetovne banke zagotovo. One so dobile oziroma dobivajo večinoma poplačane kredite, zato so tudi pritiski tako močni, da se dolg Grčiji ne odpiše.
Angela Merkel Ko se je v 80. letih prejšnjega stoletja začel širiti nov duh po Vzhodni Evropi, ko se je z začetkom na Poljskem začela širiti svoboda, ko so pogumni ljudje v Leipzigu, vzhodnem Berlinu in drugje po ...
1
Luka Mezgec Na letošnji dirki vsej ekipi kažem, kje sem treniral, kje sem rojen, kje so dobre picerije. Se mi kar smejijo ... Mislim, da bo marsikdo iz naše ekipe prišel sem na dopust.
27-letnik iz BiH Tukaj me ne čaka nič. Nimam žene ali otrok, zato se mi ni bilo težko odločiti.
1
Jurij Groznik Bomo videli, kaj nam bo življenje pokazalo in ali je bila ta reforma utemeljena.
Dejan Židan Moram vam povedati anekdoto, ki je resnična: lani sem imel možnost, da sem prišel na splošno avdienco k svetemu očetu.
Edouard Philippe Francija se vrača. Predsednik republike že en mesec predstavlja zaupanje, voljo in drznost. Vlada medtem predstavlja popolnoma nov zbor.
Angela Merkel Britanija je del Evrope, čeprav ne bo več del Evropske unije. Nemška kanclerka Angela Merkel.
2
Eva Boštjančič Naredili smo raziskavo o zavzetosti, ki jo vsi iščejo in pričakujejo od zaposlenih. Raziskava je pokazala, da so najbolj zavzeti tisti, ki so zaposleni za določen čas.
Martin Elkan Češka pošta ne pozablja na preteklost in se z znamkami poklanja osebnostim, ki so s svojim delom prispevale k razvoju družbe, ki so na svojih področjih določali smernice in zaradi katerih se naša ...
Theresa May Če bodo to preprečevali zakoni o človekovih pravicah, potem bomo spremenili zakon, da lahko to izvedemo.
2

Kazalo