Izjava dneva
slice
Simon Popek
17. oktober 2017 ob 11:26 Treba je najti neko zdravo ravnovesje. Če med stotimi filmi ne najdeš nobenega zase, bi si skoraj upal trditi, da te film ne zanima.
Miroslav Gregorič
16. oktober 2017 ob 13:19 Če bi alarm pokazal, da gre za sredstva za nakup opreme, ki je prepovedana po resolucijah Združenih narodov, gre za alarm. Če gre za finančne aktivnosti ljudi, ki so na tem spisku, gre za alarm.
Christian Kern
1
15. oktober 2017 ob 13:45 Zelo pomembno je, da greste na volišča in odločite, kaj se bo zgodilo z državo, saj bo v nasprotnem primeru nekdo drug odločil namesto vas.
John Summers
1
14. oktober 2017 ob 14:00 Revni in ljudje nižjega srednjega razreda so se morali izseliti, prišli so korporativni strokovnjaki iz velikih tehnoloških podjetij s podporo države v obliki davčnih olajšav, hedge skladov in ...
Saša Vujačić
2
13. oktober 2017 ob 13:21 Vesel in ponosen sem na to, kar so naredili. To je neverjeten uspeh za Slovenijo in slovensko košarko.
Ilka Štuhec Ne vem, ali so ravno zmage tiste, ki si jih želim. Bolj gre za izziv sami sebi, da pokažem, kar znam .
3
Karl Erjavec Mislim, da Hrvaška dolgoročno ne bo zdržala v položaju, ko ne bo spoštovala odločbe sodišča, ko ne bo spoštovala mednarodnega prava, veste pa, da pripravljamo vse potrebno, da bi uporabili tudi ...
1
Lidija Jerkič Ljudje delajo predolgo, delajo preveč, praktično ni več razmejitve med delovnim časom in zasebnim življenjem.
2
Roman Bezjak Takrat, ko najmanj pričakuješ, se ti dogajajo najlepše stvari.
Tavakol Karman Svet Jemnu ne namenja dovolj pozornosti. To je pozabljena dežela. Veliko je trpljenja, lakote in kolere.
Iza Login Ne moreš primerjati dobička z milijoni človeških življenj in uničenjem planeta. To je tako srhljivo egoistično, tu ni opravičil.
6
Maja Zupan Naša majhnost ni nujno slabost. Zdi se mi pomembno, da omenim vsako našo pozitivno lastnost in nobene ne minimaliziram, saj nas le-te delajo to, kar smo.
2
Gasilci Za ljudi smo junaki, za vas pa bedaki. Slogan na protestu poklicnih gasilcev pred poslopjem vlade v Ljubljani, kjer so zahtevali višje plače.
Dušan Semolič Odgovor mnogih delodajalcev je, da zdaj ni pravi čas za dvig delavskih plač. Kdaj je pravi čas za dvig, če ne v času gospodarske rasti?
Breda Krašna S spoznavanjem drugega bo mladim lažje razumeti, da lahko priseljenci z znanjem in delom prispevajo k razvoju družbe.
1

Kazalo