Izjava dneva
(1)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 5.0 od 1 glasov Ocenite to novico!
Kari Savolainen
Kari Savolainen Foto: www.alesfevzer.com

Dodaj v

Kari Savolainen

29. april 2018 ob 14:57
Budimpešta - MMC RTV SLO, STA

Če morate nekoga okriviti za dosežek, lahko krivite mene. Ne vem pa, kaj bo to spremenilo. O moji prihodnosti za zdaj še ni bilo govora. Ne vem, kaj bo.

Pred leti sem se odločil, da ne bom več trener. Letos je prišla ta ponudba in nisem je mogel odkloniti. Moja redna služba se bo iztekla naslednje leto, kar pomeni, da je nekaj več možnosti.

Rad imam te igralce in vzdušje v ekipi. Ne vem, koliko bo k moji prihodnosti prispeval ta rezultat. Po eni strani bi rad preživel več časa z družino, če pa bom zdrav, pa bi prav rad nadaljeval to delo. A odločitve za zdaj še ne bom sprejemal, vse možnosti so še odprte.

Selektor slovenske hokejske reprezentance Kari Savolainen po svetovnem prvenstvu divizije I v Budimpešti.

Vir: STA

Prijavi napako
Komentarji
2px_orbitala
# 29.04.2018 ob 16:03
Noben ne krivi nobenega. Manjkali so nam najboljši igralci, ki jih premore Slovenija, imeli smo tudi nekaj nesreče. Na vse toliko časa se pač zgodi neuvrstitev v elito. Fantje so pokazali energijo in pustili srce na ledu. Kritika je namenjena predvsem tistim, ki bi lahko igrali, a niso.
Izjava dneva
Izjava dneva
link
Marjan Šarec
6
21. september 2018 ob 12:22 Če bomo čakali, kdaj nam bo kdo rekel hvala, bomo lahko razočarani. Delajmo, kot da bomo imeli desetletni mandat, bodimo pa pripravljeni, kot da bomo šli jutri iz pisarne.
Več novic ...
Kazalo