Izjava dneva
(5)
Samo Fakin Foto: BoBo

Dodaj v

Samo Fakin

5. september 2018 ob 13:34
Ljubljana - MMC RTV SLO

Veliko direktorjev sem srečal, ki so se učili sproti, bolj ali manj uspešno.

Kandidat za zdravstvenega ministra je opozoril na učinkovito upravljanje javnih zdravstvenih zavodov, saj se od leta 2000, kot je povedal, nihče s tem ni resno ukvarjal. Ni kompetentnega kadrovanja, saj mora direktor poznati zdravstveni sistem in imeti neko primerno izobrazbo, MMC

Prijavi napako
Komentarji
lisicka10
# 05.09.2018 ob 21:58
Tipična izjava v Sloveniji. Zato pa je država v stanju kot je.
runcajz
# 05.09.2018 ob 18:19
" Veliko direktorjev sem srečal, ki so se učili sproti, bolj ali manj uspešno." ( Samo Fakin)

On je bil eden od njih ! Spada v skupino manj uspešnih !
Morda tudi zato, ker sam o sebi misli, da je naučen prišel že na ta svet !

Čudno je le, da so ga tako lahko spustili iz Trbovelj, sedaj pa se srečujejo z običajnimi problemi v zdravstvu tudi oni.
Bokisan
# 06.09.2018 ob 13:02
Največji problem slovenskega zdravstva je ZZZS. Na čelu zavoda je bil zadnjih 9 (!) let. V zadnjih devetih letih je celoten sistem šel v "maloro". In ta gospod bo od zdaj naprej minister za zdravstvo?
Hvala Serpentinšek za Fakina, Erjavca, Bratuškovo... Ker Kodelja ni bil všeč sindikalistom kot kandidat za mistra za javno upravo ste ga preprosto zamenjali za sindikatom bolj všečnega kandidata.
Če na naslednjih volitvah pridete v parlament je nekaj resnično narobe ali z volilnim sistemom ali pa kar z volilnim telesom.
JPKJ
# 07.09.2018 ob 16:15
ALI DRUGAČE POVEDANO: IMAMO PREVEČ NEPOTREBNIH BEDASTIH BIROKRATSKIH OVIR (predpisov), KI OVIRAJO PREPROSTO LOGIKO DELA. Morda pa je izobraževalni sistem na psu, da izobraženi ljudje niso usposobljeni. Zapis ali izrečena beseda v materinem slov. jeziku trije politiki vsak po svoje razume in dobi drug pomen - izkušnje iz oddaj na TV.
veza
# 06.09.2018 ob 07:30
Tudi veliko predsednikov vlad se je učilo sproti, pa ministrov in tako dalje.
Izjava dneva
Izjava dneva
link
Društvo mrtvih pesnikov
20. november 2018 ob 14:59 Za slovenske skupine je največja težava to, da ne znamo pogledati čez rob Slovenije in smo ujeti v
Več novic ...
Kazalo