Film - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Film - Arhiv
Harvey Weinstein naj bi se zaradi spolnih obtožb predal policiji Hollywodski filmski producent Harvey Weinstein naj bi se po napovedih danes predal newyorški policiji zaradi kazenske preiskave o spolnem nadlegovanju oziroma napadu.
Bi lahko dejali, da je David Lynch tako rekoč Slovenec? " Njegovi filmi so videti tako kot slovenski filmi, ki so jih slovenski režiserji pozabili posneti, " je o delu Davida Lyncha prepričan filmski kritik, televizijski voditelj in publicist Marcel ...
Morgana Freemana več žensk obtožuje spolnega nadlegovanja Morgan Freeman, ki je leta 2004 dobil oskarja za stransko vlogo v filmu Punčka za milijon dolarjev , znan pa je tudi po odmevnih vlogah v filmih Kaznilnica odrešitve in Šofer gospodične Daisy , je ...
Režiser Luc Besson obtožen posilstva Francoska policija uradno preiskuje francoskega režiserja Luca Bessona, ki ga je 27-letna ženska obtožila posilstva.
Filmska recenzija: Solo – zgodba Vojne zvezd Najbrž je bilo predobro, da bi trajalo v nedogled: Solo je prvi film po Disneyjevem prevzemu franšize Vojna zvezd, ki pusti grenak priokus v ustih.
Barack in Michelle Obama bosta prek Netflixa promovirala večjo empatijo Nekdanji ameriški predsednik Barack Obama in njegova žena Michelle sta podpisala večletno pogodbo z ameriško naročniško platformo videovsebin na zahtevo Netflix za produkcijo televizijskih oddaj, ...
Zgodba o nadarjenem Basquiatu in New Yorku, preden se je mesto za vselej spremenilo Leta 1978 je bil Jean-Michel Basquiat najstnik, 18 let mu je bilo, ko se je prebijal v neizprosnem, a ustvarjalnosti polnem New Yorku, ki mu je služil kot ključni navdih pri formiranju umetniškega ...
Presežki in razočaranja filmskega festivala v Cannesu Filmski festival v Cannes je v svoji drugi polovici vendarle prestavil v višjo prestavo in ponudil obilje dobrih filmov, med katerimi se je večina znašla tudi med končnimi dobitniki nagrad.
Vrnitev filmskega dvojca Spielberg-DiCaprio: film o tistem predsedniku, ki je zajezil kukluksklan Ameriški filmski režiser Steven Spielberg in igralec Leonardo DiCaprio se kot režijsko-igralski duo vračata na velika platna, kjer sta nazadnje sodelovala pri filmu Ujemi me, če me moreš.
Kino drive-in odslej v Ljubljani: nostalgija po ameriško Odkar se je večina filmofilov zabubila pred male zaslone in skoraj neskončno ponudbo na zahtevo, ogled filma ni več kolektivna izkušnja iz časa klasičnih kinematografov.
Zavoljo Jeana Vigoja Dejstva, da je Jean Vigo ena od najpomembnejših figur v zgodovini filma, zares ni težko razbrati.
Premiera filma o Milanu Klemenčiču, prvem slovenskem lutkarju Nocoj bo na prvem programu Televizije Slovenija premierno prikazan igrano-dokumentarni film Mojster in njegov Gašper, z godba o temeljih slovenskega lutkovnega gledališča in polagalcu teh temeljev ...
Canska zlata palma japonskemu filmu Shoplifters Zlata palma za najboljši film 71. mednarodnega filmskega festivala v Cannesu je šla japonskemu filmu Shoplifters (Tatiči) , nežnemu portretu življenja družine režiserja Hirokazuja Koreede, velika ...
"Liki, kakršen je Don Kihot, so kredibilnejši kot ducat superherojev na kupu" Filmskemu režiserju Terryju Gilliamu je vendarle uspelo.
Filmska recenzija: LBJ Teksaški politik Lyndon Baines Johnson je bil v začetku 60. let strankarski tekmec Johna F. Kennedyja, ki ga je po predsedniški zmagi politično modro imenoval za svojega podpredsednika.
Christopher Nolan: Všeč mi je, da je film kot labirint in z likom raziskuješ njegove slepe ulice Britanski režiser Christopher Nolan se je med svojim bivanjem v Cannesu ob 50. obletnici filma 2001: Odiseja v vesolju udeležil pogovora pred izbranim občinstvom , na katerem je pred povabljenci in ...
Filmska recenzija: Deadpool 2 Lahko dvorni norec Marvelovega filmskega vesolja, ki ima še vedno obraz, podoben "avokadu, ki je seksal s še gršim avokadom", s svojim obešenjaškim humorjem preseka zasičenost s filmi o superjunakih?
Lars von Trier o zgroženih gledalcih: "Po mojem se jim je moj film še premalo gabil" Lars von Trier, ki z mediji ne komunicira ravno rad, se je vseeno odzval na recepcijo svojega novega filma, brutalne srhljivke The House That Jack Built.
Lahko Bohemian Rhapsody ujame duha velikega Mercuryja? Na spletu so se končno pojavili prvi rezultati neskončno dolge, večkrat prekinjene produkcije biografskega filma o vzponu skupine Queen in o njenem frontmanu, Freddyju Mercuryju.
Marvel snuje nov film: muslimansko superjunakinjo bo morda igrala Prijanka Čopra V Marvelovi produkciji načrtujejo film, v katerem bodo v središče postavili muslimansko superjunakinjo Ms. Marvel oziroma Kamalo Khan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Gledamo
link
Filmska recenzija: Solo – zgodba Vojne zvezd
38
22. maj 2018 ob 18:31 Najbrž je bilo predobro, da bi trajalo v nedogled: Solo je prvi film po Disneyjevem prevzemu franšize Vojna zvezd, ki pusti grenak priokus v ustih.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo