Coogan je znan kot odličen stand up komik. Foto: EPA
Coogan je znan kot odličen stand up komik. Foto: EPA

Coogan bo tako upodobil Britanca v New Yorku, čigar življenje se postavi na glavo, ko dobi precej mlajšega šefa. Avtor nadaljevanke Shalom Auslander je Coogana označil za igralca z "enkratno kombinacijo talentov", potrebnih za igranje vloge. "Stevov razpon je izjemen, res je legendaren komik in zelo nadarjen satirik," je še dejal o zvezdniku Alana Partridgea. V prvem pilotu nadaljevanke sta nastopila še Rhys Ifans in Louis CK, zdaj pa še ni jasno, ali bodo producenti k sodelovanju povabili nove igralce.

Nadaljevanko Happyish avtorji opisujejo kot komično iskanje smisla življenja in sreče. Glavni junak, 44-letni Thom Payne, se znajde na majavih tleh, ko dobi 25-letnega šefa, ki govori "nenavadne" besede, kot so digitalni, viralni in socialni.

"Za vse je dvignil merilo kakovosti, bil je resničen umetnik," je Coogan dejal ob Hoffmanovi smrti februarja letos. "Dejansko povsod velja za ikono, ko govorimo o karakternih igralcih." Kot je dodal, je Hoffmana, ki mu je bil velik zgled, zelo občudoval.