Oder oddaje Spet doma mu ni tuj. Foto: epa
Oder oddaje Spet doma mu ni tuj. Foto: epa
Gostitelja oddaje Spet doma sta Mario Galunič in Ana Liza. Foto: RTV Slo

Le nekaj ur po prihodu na brniško letališče sta glasbenika, ki se kljub odličnemu nastopu na predizboru nista uvrstila v finale, obiskala Maria in Ana Lizo. Teja je dejala, da so se imeli v Ukrajini lepo, na Omarja tekmovanje za evrovizijsko pesem ni naredilo velikega vtisa, poudaril pa je, da je s svojim nastopom povsem zadovoljen.

Mario obdan z glasbeniki
Tokrat je bila oddaja zelo glasbeno obarvana, saj so bili vsi trije gostje glasbeniki od glave do pete. V studiu so se med drugim predstavili nekdanji Omarjev sotekmovalec iz Bitke talentov Anžej Dežan, pevka Alenka Godec in kantavtor Tomaž Domicelj.

Mario je v svoji oddaji doslej gostil letošnje evrovizijske predstavnike več različnih držav. Na malih zaslonih so gledalci lahko videli skupino Femminem iz Bosne in Hercegovine, Constandinosa Christoforouja iz Cipra in Walterja & Kazho iz Latvije.

Na predizboru sta Omar in Teja izvedbo skladbe Stop prejela 69 točk in se uvrstila na dvanajsto mesto, letošnji naslov najboljše evropske popevke pa pripada grški predstavnici Heleni Paparizou.