Glasba
()
Matjaž Jelen je Šank Rocku sicer zvest že od vsega začetka, je pa med tem izdal tudi samostojno ploščo.

Dodaj v

Šank Rock se z Natalijo niso ušteli

Slovenski Bon Joviji so se - Hočeš, nočeš - vrnili
31. marec 2005 ob 11:47
Ljubljana - MMC RTV SLO

Pred kratkim je skupina Šank Rock marsikoga presenetila s pesmijo Hočeš, nočeš, ki so jo na podelitvi viktorjev odpeli z Natalijo Verboten.

Še nedavno je skupina zbudila pozornost na Emi, za katero so priredili zimzeleno skladbo Kisses For Me, s katero je skupina A Brotherhood of Men leta 1976 zmagala na tekmovanju za popevko Evrovizije. Zdaj so Šank Rock "udarili" še z Natalijo in očitno imamo opraviti z vrnitvijo na glasbeno sceno.

Nenavadnega sodelovanja se je domislil Aleš Uranjek, saj je članom skupine bojda večkrat prišlo na ušesa, da je Natalija že kot najstnica hodila na njihove koncerte in si želela, da bi z njimi nekoč stala na odru. Želja se ji je torej izpolnila, sodelovanje z njo pa je bilo v zadovoljstvo verjetno tudi fantom.Za vse tiste, ki so skupni nastop morda zamudili, bodo skladbo v nedeljo, 8.maja, predstavili v oddaji Spet doma, dan prej pa bodo Šank Rock gostovali še v oddaji Nikoli ob desetih. Skupina je za letos napovedovala koncertni premor, a so se kasneje odločili narediti nekaj izjem: maja jih boste lahko slišali v Krškem, kasneje pa še v Slovenskih Konjicah, Žalcu, Laškem, Izoli in drugod.
Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kazalo