Nekatere dele razstave si bo mogoče ogledati tudi v prvem tednu junija. Foto: VSU
Nekatere dele razstave si bo mogoče ogledati tudi v prvem tednu junija. Foto: VSU

Prav tako predstavljajo svoje delavnice in projekte iz programov obeh stopenj. Del razstave si bo mogoče ogledati tudi v prvem tednu junija vsak dan med 10. in 15. uro.
Predstavljajo izdelke, ki so nastali v sklopu delavnic s področja kratkega dokumentarnega filma (Skrita življenja beneških rokodelcev), trirazsežnostnega modeliranja in tiskanja (LOGOS@RogLab) in strategij interaktivne umetnosti v javnem prostoru (Responsive Art in the Public Realm BIX PERFORM) v Gradcu, kjer so študentje predstavili dela na ogromnem pročelju BIX graškega Kunsthausa. Junija se bo nekaj študentov in mentorjev odpravilo na Reko na Site-specific Rijeka itinerant workshop), za uvod v naslednje študijsko leto pa načrtujejo otoške avanture , natančneje Mapping Komiža Narratives.
V preteklem letu so na šoli gostili več priznanih gostov, med drugim režiserja Želimirja Žilnika, arhitektko Metko Pretnar, diplomanta Miha Šubica s produkcijsko skupino Film Factory, vizualnega filozofa Rajka Grlića in mojstra algoritmike Richarda Danka, prav tako pa začeli sodelovanje s Kulturnim središčem evropskih vesoljskih tehnologij Ksevt v Vitanju.