Prekmurje
(6)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.6 od 10 glasov Ocenite to novico!
false
Radovanović je z izidom za zdaj zadovoljen. Foto: BoBo

Dodaj v

Tri ponudbe za Aha Muro

O kupcih Radovanović ne želi govoriti
11. julij 2017 ob 16:00
Murska Sobota - MMC RTV SLO, STA

Stečajni upravitelj Aha Mure Stevo Radovanović ima tri ponudbe oziroma plačane varščine za nakup Aha Mure kot celote z izhodiščno ceno 1,6 milijona evrov.

"Zadovoljen sem, dobro se je izteklo, tudi občutek, ko sem napovedoval, da nam bo tokrat uspelo, me ni varal. Z odpiranjem ponudb pa bom zaradi morebitne pošte iz tujine počakal nekaj dni," je povedal Radovanović.

Ob tem dodaja, da je bil glede na zanimanje kupcev in spremenjene gospodarske razmere prepričan, da bosta kupca vsaj dva. Za nakup se jih je sicer zanimalo več, domačih in tujih, a so si očitno nekateri premislili. Tudi o tem, ali nameravajo kupci obdržati delujoča podjetja v kompleksu, med njimi seveda predvsem Arum Dušana Gomboca, ki še šiva oblačila, ali pripeljati nove programe, prav tako ne želi govoriti.

Na prodaj so objekti moških oblačil, ženskih plaščev in ženskih oblačil z opremo in zemljišči, zavarovana in nezavarovana blagovna znamka Mura ter vratarnica, ki jih je poskusil že večkrat prodati v celoti in ločeno, vendar neuspešno.

A. Č.
Prijavi napako
Komentarji
SF0100
# 11.07.2017 ob 18:50
E moj Stevo.... sebe boš poplačal...
SKing
# 12.07.2017 ob 11:03
Osebno težko verjamem, da bi kdo dejansko želel kupiti Muro. Kot mi je znano, je podjetje zelo nekonkurenčno in si ga resen kupec ne bi želel kupiti. Če pa je kaj v ozadju pa...je to druga stvar.
miha01
# 12.07.2017 ob 10:10
Naj uganem. Nekdo jo bo kupil, država bo dala denar zraven, čez tri leta se jo bo spet reševalo, bo šla v stečaj, nato jo bo nekdo kupil, država bo dala denar zraven, čez tri leta se jo bo spet reševalo, bo šla v stečaj...
Dodal bi še in stečajni, ki ni poceni, bo zopet imel ogromno dela, to je naše gospodarstvo zdravo močno in na temeljih prejšnjega sistema.
SKing
# 12.07.2017 ob 09:08
Aha, Mura, torej?!

Naj uganem. Nekdo jo bo kupil, država bo dala denar zraven, čez tri leta se jo bo spet reševalo, bo šla v stečaj, nato jo bo nekdo kupil, država bo dala denar zraven, čez tri leta se jo bo spet reševalo, bo šla v stečaj...ali zgodba o "živel je mož, imel je psa...".

Dovolj je! Če nekaj ne gre - pač ne gre. Nehajte že s to Muro!
kingestone
# 12.07.2017 ob 09:05
še vedno smo globoko v socializmu...
m72
# 11.07.2017 ob 22:02
Skratka, nova zgodba o uspehu. Kot smo jih v samostojni in neodvisni že vajeni.
Kazalo