Zvezdnik in njegova zaročenka sta sporočila, da bosta poroko
Zvezdnik in njegova zaročenka sta sporočila, da bosta poroko "odložila" za približno eno leto. Foto: Getty Images
Skupaj imata tri otroke. Foto: Getty Images

Nogometaš Reala Madrid in njegova zaročenka Emma Rhys-Jones sta se nameravala poročiti na dvorcu v italijanski Toskani, ob poroki pa sta si obetala tudi zanimivo glasbeno spremljavo – njuna dolgoletna želja je bila, da jima zapoje Beyonce.

Za britanske medije sta zdaj sporočila, da bosta poroko "odložila" za približno leto dni. Tako sta se odločila zaradi številnih neprijetnih dogodkov, ki so se v preteklem letu pripetili družini nogometaševe bodoče neveste.

Oče 26-letne Emme je namreč ravnokar odslužil zaporno kazen. Zaradi sodelovanja v mednarodni denarni goljufiji je za zapahi sedel šest let, Emma pa upa, da bosta z očetom v prihajajočem letu uspela nadoknaditi izgubljeni čas ter da jo bo ob poroki lahko pripeljal pred oltar.

Očeta Emma sprva ni povabila na poroko, prav tako pa vabil nista prejela njena babica in dedek, ki sta bila nedavno obtožena kraje 840.000 evrov, sodelovala pa sta tudi pri preprodaji prepovedanih drog.

"Emma je zaradi družinskih incidentov čustveno izmučena, saj so ti ljudje, ne glede na svoja dejanja, njeno meso in kri," je za britanske medije povedal vir blizu družine Bale.

Vir je dodal še, da Emma upa, da se bodo v času do poroke družinski člani med seboj pobotali. "Emma in Gareth, a si najprej želita razrešiti družinske zdrahe," je še pojasnil.